0 oy
154 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,100 puan) tarafından
Kızm hamk salıncak sevmedi hep ayağımda salladım hls öyle uyuyo 2 yaşnda byüyn beşk var onu bozduk beşk kısmında uyutuyrm byük yatakta da hasta olduğunda Bn yatıyorum şmdi 2 ay snra doğumm var hamk salıncağı bu sefr çock odasına tvana asmyı düşnyorm ama gün içnde oturma odasnda kullanmak içn puset yeterli olur mu bilmiyorum ne önerirsiniz bna ya uykularım kaçıyor artık letgo dn 2. El almayı düşünüyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(7,458 puan) tarafından
Yeni doğan bebek için kendi kendine sallanan Ana kucağı 
-Reklam-
0 oy
(14,808 puan) tarafından

2 yaşındaki normal uyumaya alıştır bebek gelince zorlanırsın 

(4,100 puan) tarafından
Kaç kre denedm uyumuyo :(
0 oy
(4,408 puan) tarafından
Oncelikle ne yap ne et iradeli ol ve 2 yasindakinj kendi uyumaya alıştır.  Benimkiler yatip uyusalar bile babayi kabul etmezdi mesela 3. Dogdugunda 2.  2 yas 5 aylıktı doguma yakın zor da olsa alistirdik.  En küçük  icin de ilk 6 ay ben üçünde  de puset kullandım cok da rahat.  Yeri geldi gece boyu onda uyudugu bile oldu minnakken. Bence yeterli bir daha almana gerek yok. Dene başta baktın olmuyor alternatifler denersin. Genelde  bebişler puseti pusette uyumayı cok seviyorlar.
(4,100 puan) tarafından
Kaç kre denedm kendi kendine uyumasını ama uyumuyo deli gbi uyksu oluyo ama dirençli maşallah yanına yatıyorm hadi sarıl uyuylm dyorum oyncam diyo gözünden uyku aktığı halde uyumcm dyo eşm küçükken öyleymiş hiç sevmezmiş uykuyu kayınvalidem kesn babasına çekti dyo
(4,408 puan) tarafından
Ben cocugumun 1 saati gecgin ağladığını  direndigini sonunda yorgunluktan uyudugunu bilirim
.evet zor vicdansizlik gibi geliyor ama inan onlar icin ve kendin icin. Simdi en küçük  11 aylık   en basindan beri ona da yapıyorum.  Emerek uymadiysa biraz destekliyorum hala uyumadiysa. Sakince konusarak besigine koyuyorum. Yaninda bekliyorum.  Ağliyor sızlıyor  ama en sonunda bir yerde uyuya kalıyor. Dedigim gibi direnmen lazim. Cocugun sende o iradeyi görmesi lazım. Benim digerleri de cok direndiler hala ara ara deniyorlar da mesela ama geri adım atmayacagimizi bildikleri icin kısa kesiyorlar. Biri 6 digeri 3 yasinda   ikisi de 1 bucuk yasindan beri bazen bizle bazen bizsiz ama sallamadan uyudular şükür.  Sana cok zor olur bebegin dogunca ondan diyorum.  1 tane olsa en özel sevgini ilgini tüm vakitlerini ona ver ama olmuyor iste öyle...
(4,100 puan) tarafından
Malesf direnme şansım olmuyor eşim vardylı çalışıyo uyksu bölndmü uyuyamıyor ağlatma gbi Bi şansım kalmıyo ki apartman da yaşıyoruz duvrlrn ses yalıtmı iyi değil her ses duyulyo bşka snda rahatsızlık vermek istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
15 Şubat 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Ecrinin annesi6 (992 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 319 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Miraeymen (585 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 218 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde Semos.0111 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde A.aysel (9 puan) tarafından soruldu

413,561 soru

12,449,829 cevap

46,274 kullanıcı