+1 oy
662 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
Burada böyle postlar çok görüyorum "Kocam için şöyle giyindim, kocam için süslenmek, kocam için nasıl güzel yemek yapayım, kocam için her şey kocam için, kocam için onu yaptım, Kocam beni beğensin"  gibi poslar beni hayrete salıyor.

Kocalarımız da bizim için bir şey yapıyor mu? İşten eve gelip kıllı vücutlarına pijamalarını giyip ayakları koka koka televizyon izliyorlar TikTok izliyorlar. İqstisnalar var tabii kocası Brad Pitt olanlara söylemiyorum şimdi gelip saldırmayın boş yere. Ama bir kere de biz değil kocamız bizim için bir şey yapsın kocamız otursun araştırsın Karımı nasıl mutlu edebilirim nasıl onun gözüne daha yakışıklı gözükebilirim diye.

22 Cevaplar

+1 oy
(14,130 puan) tarafından

Ben de bunu diyorum işte o zaman mutsu çift kalmazdi:D

-Reklam-
+1 oy
tarafından
Zaten bizimkiler yani doğru tercih yapmış olan bizler bunu uygularız çünkü eşimiz fazlasını bize yapıyor e bizde karsiliginu vererek onu memnun etmişiz çok mu ;)
+1 oy
(9,620 puan) tarafından
Karşımda bunları hakeden bi koca olduğu için yapmaktan da çekinmem yani demekki o benim için biseler yapiyo ki bende onun için yapıyorum 
tarafından
İşte bu bravo dünya sadece kadınların etrafında dönmüyor sadece erkeklerin etrafindada dönmüyor:)))
(7,971 puan) tarafından
Katılıyorum canım. Kimisinin kocası haketmiyor diye erkek için bişey yapılmaz diye düşünüyorlar galiba. Benim kocam beni mutlu etmek için biseyler yapiyorki bende onun icin yapıyorum
(2,987 puan) tarafından
Yani göreceli birşey her erkek bir değildir her kadın bir olmadığı gibi.. mesela benim eşim dünyada tektir diyebileceğim karakterde bir insan bizim için yapamayacağı şey yok benimde onun için tabiki.  Her zaman mutlu etmek isterim açıkcasi.
0 oy
(9,108 puan) tarafından

Çünkü benim canım kocam :D

0 oy
(6,720 puan) tarafından

Senin tarif ettiğin koca türklerde yok bacım :D

tarafından
Yoo var cnm benimki:))))
(6,720 puan) tarafından
Benim etrafımda pek yok ya sanki hiç yok zannediyorum kızlar sizinkileri tenzihh ettim o zm sjsjhs
tarafından
Zorunlu sebepler hariç insan birazda kendi seciyor cnm aslında evlenmeden önce bellidir öküz tipli olup olmadığı bile bile lades diyenede yapacak bisey yok :))))
(6,720 puan) tarafından
Hah o benim işte ☺️ Brad Pitt olmasada Recep İvedik de değildir şükür sjsnsn
tarafından
Olsun ortasında biseydir :)))
0 oy
(15,935 puan) tarafından
Önce kendimmm☺️☺️❤️❤️❤️Ben iyi olmam iyi hissetmem herşeyden önce gelirr......
0 oy
(141 puan) tarafından
Postun alnı olsa da öpülse. Hep bu kocalara yaranmaya çalışıyoruz ama onlar ise bize hiç yaramaya çalışmıyor. Bir kere de kocamız otursun düşünsün karıma asıl Yakışıklı gözükebilirim diye
(7,971 puan) tarafından
Nerden biliyorsun karısını mutlu etmek için uğraşan cok erkek var size denk gelmemiş demekki
(141 puan) tarafından
İstisnalar var tabii ki. Neden böyle saldırgan yorum yapıyorsun? Tamam en Brad Pitt kocaya sahip olan sensin sal milleti.
(141 puan) tarafından
Boşuna bebeğim. Ben havlayan köpeğe kemik atmam ;)
(7,971 puan) tarafından
Git azda kocana saldır;) by
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Alkışlıyorum . İçim vikti bugün es es koca koca postuna . Eşim senin fmdedigin gibi değil bin şükür ama bende bihter ziyagil gibi gezmiyorum :) herşey dozunda 
0 oy
(588 puan) tarafından

Kız Allah seni çok güldüm :D şimdi ben eşim için yaparım çünkü hamileyim Allah razı olsun sabah 6da gider akşam yorgun argın gelir bide bana yemek yapar evi süpürür sofra kurup bulaşık yıkar :) bide işten gelince öyle bi sarılır ki seviyorum demese de olur <3 o adam için herşeyi yaparım oda benim için yapıyor :)) Allah'ı var bazen benden daha bakımlı :ermm:

0 oy
(7,824 puan) tarafından
Hiç öyle düşünen bir kadın olmadım valla yeri geliyor pijamalarımı gün boyu çıkarmıyorum. Hiç makyaj yapmam. 
0 oy
tarafından
Kocalarindan baska bir hayatlari olmadigi, baska birsey gormedikleri ve bilmedikleri icin.
(1,913 puan) tarafından
Ahahahhahaah ille de kocammmmm ille de kacisimmmmmmm
tarafından
Hay deli kiz yaaaa :D
(1,913 puan) tarafından
Şaka bi yana
Kocam kocam diye tepelerine çıkarıp sonra da ah niye böyle oldu diyorlar. Değer görmek isteyen önce kendine değer versin önce ben desin:)
tarafından
Hay agzini opeyim dicem olmicak simdi :)
Once ben, sonra kocam. Canim kendim ❤️ suslenirsem kendime suslenirim, alirsam kendime, yaparsam kendime yaparim, kimseyi de tepeme cikaramam valla. Once kendine deger vereceksin. Koca dedigin bulunmaz hint kumasi degil.
(1,913 puan) tarafından
Şöyleeeee yanağımı uzatayim o halde :D
Evet evet mesela süslenirim giyinirim. Alışveriş yaparım ama kendim için o kadar mutlu olurum iyi hissederim ki. Dediğin gibi zeyooom canımmn kendim☺️
Mesela şu an kış karnım burnum da polarli pijamalarimlayim eşim gelir postta yazılanın tam tersi önce üstünü değişir elini yüzünü ayağını yıkar üstünü giyer mutfağa gelir yanıma. Koltuğa yatıp tiktok izlemez ki tiktok yok bile bizde :)
0 oy
(682 puan) tarafından
Galiba bu evlilikte koca bn oluyorum. Çünkü eşim hep bnim için birşeyler yapar tıpkı açılan postlar gibi güzel yemek giyim vs vs. Ama tabi indan önce kendi için yapmalı ve bn hep bunu yaptım makyaj yapmayı seven biriyim eşim bnim için mi yaptın diye sorar yoo kendim için yapıyorum diyorum 
0 oy
(199 puan) tarafından
Ben ieşm için süslenmeyi giymeyi çok seviyorum evin içinde onun için ayrı giyerim dışarıda ayrı giyerim  oda seviyor ben de seviyorum ikimiz de halimizden memnunuz... Beni her türlü memnun etmesini de iyi biliyor
0 oy
(1,913 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kendini seven kendine değer veren öyle bir şeye gerek duymaz. Değer görmek için önce ben desin.
0 oy
tarafından
Şükür koca delisi değilim kocam için süslenmem neysem oyum benide öyle seviyor sürekli kocam kocam da demem 
0 oy
(356 puan) tarafından

aynen oyle canım cok guzel bir konuya değinmişsin. biz ilk once kendimizi memnun etmeye bakıcaz kendimize değer vericez hayat kısa. zaten seven insan her turlu sever :)

0 oy
(1,455 puan) tarafından

Ben hic bezenmem temizligime onem veririm suslenmem esim beni booyle begenir:Dcirkin halimle))

0 oy
(3,863 puan) tarafından
Bak bunu diyecem aklıma gelmeZ di ama bunaldim okey seviyor ama çocukla ilgilenme yok tele bakar sürekli ilgi nerede bunun çalışıyorsun Tamam Allah razı olsun ben zaten öyle carcar konuşan bişey isteyen biri değilim .Ama ben bile usandimmm bunaldım artık ...evlendim tamam artık kafasindalar  yme içmeyi karsiliyim evde dursun  yeter
tarafından
Kocamı anlatmışsın :D
(3,863 puan) tarafından
Seninki demi aynı gezdirmez kötü davranmadsi yok şükür eve karismz öyle
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Kocalarımızda bizim için çalışıyor.  Biz sıcak yuvamızda oturuyoruz. Bu soğukda evden işe , işden eve olan yol bile yorucu değilmi
0 oy
tarafından
Kocası iyi olanlar istisnalar diyor post sahibi, anlamadan yoooo benim kocam iyi kocam bana yapıyor bende ona yapıyorum diye yazanlar postu yooooo kocam da kocam diye açmamış. Makul yorumlar ile hoşnutluk iyidir. İlla saldırmaya gerek yok...

Her ne kadar karşılıklı şeyler yapılsa da eşler arasında sonu boşanmalar ile biten evlilikler var. Dünya erkekler etrafında da dönmüyor nasıl ki erkekleri hoşnut etmek farz ise kadınlar da öyle kadın vardir herşeyi yapar kocası memnun kalmaz, erkek vardır karısına herşeyi 4 4 lük yapar yaranamaz gözü dışarıda olur. Bir evlilikte saygı, merhamet, güven varsa zaten herşey olması gerektiği gibi oluyor. 
(141 puan) tarafından
Canım bazıları kıt beyinli anlamazlar. Evet kocası Dünya iyisi olanlardan bahsetmedim ben,,kocası 5 para etmez kadınlardan bahsettim kocası beş para etmiyor değer vermiyor onlara ama onlar yine de kocasına yaramaya çalışıyorlar onlardan bahsettim
tarafından
Ne denir ki Allah'ım onların şansından versin ;D

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 1,162 göst.
0 oy
14 cevap 932 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hazircevap (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,224 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Pppppp (985 puan) tarafından soruldu
0 oy