0 oy
86 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,609 puan) tarafından
Kızlar dolaptan iPhone telefon satacağız piyasasını bilirsiniz pahalı bir telefon şimdi alıcı ücreti yatırdı yarın kargoya vericem ama diyelim eline ulaştı ama bi kulp bulup iptal edebilir mi etse diyelim geri göndermezse diye bişey olabilir mi yada aldı bile bile zarar veri mi iptal işlemi için 

3 Cevaplar

0 oy
(1,016 puan) tarafından
Para konusunda güvenli ancak bir kulp bulup geri farklı gönderebilir o yüzden telefonun seri numarasının resmini çek ayrıntılardan da tarih ve saatin doğru olup olmadığını kontrol etn
(2,609 puan) tarafından
Kararsız kaldım ya güvenmem normalde birine pek
-Reklam-
0 oy
(116 puan) tarafından
Ben uzun zamandır kullanıyorum, bütün işlemlerinizi uygulama üzerinden yürütün, telefon numarasına gerek yok, Ordan iletişime geçmeyin, dolap uygulaması içerisinde bu yasak biliyorsunuz. Bir arkadaşın dediği gibi seri numarasını çekin telefonunuzun. Ürün eline ulaştığında bir şekilde iade edecekse nedenini açıklayıp foroğraf yüklemesi lazım. Dolap ekibi inceler dönüş yapar. Elinize geldiğinde farklı bi şey bulursanız orasını bilmiyorum.Sanırım sizin de şikayet hakkınız doğar,

Bana gelen vazo kırılmıştı, satıcı kabul etmedi ama uygulama kırık ürünü foroğrafla at dedi. İadem kabul oldu. Gibi
(2,609 puan) tarafından
Teşekkür ederim şimdi şöyle söyleyeyim telefon hassas bi ürün kargoları elden yerlere atabiliyorlar hele PTT kargo ile yolla demiş yorumda diyelim kendi zarar verdi yada vermedi geri yollarken kargoda bi yeri çatladı kırıldı falan nolacak acaba
(3,546 puan) tarafından
Canım bnce ordan satma ne olur ne olmaz letgodan sat aynı şehirden biri alsın elden teslim en iisi
(116 puan) tarafından
Eğer kargodan kaynaklı çatlama kırılma olursa, "satıcı iyi korumalı paketleyememiş" diye size iade ediliyor, net bilgi.
(2,609 puan) tarafından
Gerçekten mi ya. Valla inşallah bişey olmaz bildiğin çok riskli bi işmiş

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde clk38 (1,463 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
6 cevap 118 göst.

Kategoriler

1,434,716 soru