İyi akşamlar kızlar . kaynım askere gidecek kayınvalidem gelmediniz diyo tavır yapıyo ama cuma günü pazar günü gittik bugünde gidicektik ama evde değillermiş yarın gidicez zaten eşim işten geç geliyor 8 gibi falan gün içindede ben gidemiyorum hamileyim baya mesafe var bide çok yağmur yağıyo yani gitsem de yapabileceğim bişey yok orda gittiğimde misafir oluyor hizmet ediyorum devamlı çok yoruluyorum ama yine de yapıyorum yine de tavır yapıyo sizce gitmeli miydim kendimdemi aramalıyım hatayı
Ya canım sen karnın burnunda hiç mi anlayış yok bu insanlarda ya
Kaç haftaliksiniz yorulacak kadar ki mesafe uzak.olsun size de yürüyüş iyi.gelir alın semsiyenizi yürums olursunuz hem misafirler var ken o anneniz de sizide orda görmek. İstiyor demekki
Ee evde degilmis neden tavir yapiyorki canim gitmissin zaten insanogluna bin defa yap 1 kere yapma senden kotusu olmaz zaten yarinda gidecekmissiniz bence ortada bir problem yok kaynanani da kirmak istemiyorsan aciklamani yao canim bosver fitne girmesin araya
Niye arion kendinde cnm gitmissin iste eminim is icin cagiriolardir yoksa gel bile demezler hamilesin madem gidincede yapmak zorunda kaliosun gtme snde
Valla canım kimse kusura bakmasın beni orada görmeleri den değil hizmet için çağırıyorlar gibi geliyor görümcem umreye gitti geldi giderken sabah gittik akşam 12de geldik ve kimse kalkıp yardım etmedi sürekli bulaşık çay yemek meyve gibi böle 4gun boyunca geçti en son gün sabah daha 9 kayinnam arıyor ne durursunuz daha neden gelmiyorsunuz gibi şeyler neşe kahvaltı yaptık gittik görümcem in biri eltimin erken gitmiş evi temzilemisler ama geride kalan 3gun görumcelerim de geliyordu ama hiç kalkıp yardım etmiyorlardı ektim hiç gelmedi ben sürekli gittim yerime oturmadim 25haftalik falanim en son hepsi gelmiş evi temizleyin ve onlar gözde oluyor gittiğimde herkese bu Şurat bu tavır temizliği bitirince bu oturdular yine gelen giden oluyor hiç kalkmıyorlar ben yaptım geldiklerinde de umredeykende hep gittik geldik ama gözde olmdik
1,487,281 soru
24,313,794 cevap
344,900 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın