gelsin anliklar☺️nasılsınız kızlar kızlar♥️♥️isim vermeyeyim şimdi konusu geçmişti atayım dedim yapınca kız gel sen de ☺️♥️♥️
T
Sekerpare diye çıktığım bu yolda ıslak kekimle selamlar ❤️☺️❤️☺️ Afiyetler olsun canim benim ellerine kollarına sağlık ❤️❤️☺️☺️
Afiyet olsun bebekk ☺️ ben oğlumu uyutuyorum o uyuyunca kahve faslına geçicem:)
Kaynim bana doğum günüm için parfum
Afiyet olsun sana da
Annengildeyim cnm moralimi bozdular eve gidecem şimdi bu arada afiyet olsun
Afiyet olsun canım ellerine saglik
Temizlik timeeee babyyyyy
Essolu essek sonunda rahata erdirdi beni 9 aylık oldu daha yeni doğru düzgün temizlik yapabiliyorum kendimi kaptirmisim cam faan siliyorum hahahah ama günde 1 oda sadece dün oturma odasıyla balkonu hallettim bu günde salona girdim eşim gece olduğu için cama çıkmama izin vermiyo bi de temiz cama kirli perde çekmem asla onu çıkarsam gece karanlığında herkes evi izleyecek diyo bende mobilyaları sildim aynalar gümüşlük falan yerleri elimle siliyorum düşün of of nasıl mutluyum amacamini yarın silcem çocuk odasını da yapcam bu günlük sadece salon :) benim yerime de 3 tane ye bacı of afiyet olsun
Allahını seven üzerime gün menüsü atsın. Böyle ıslak keke değmiş poğaça tabaklı bir şeyler. 1 aydan fazladır diyetteyim canım istiyor artık
1 saat önce yemeye başladım anca bitirdim :D ilk defa yiyorum bu arada çok güzelmiş :))
Eşim katmer diyince aklıma direk aşkta dertler katmer katmer geldi :D böyle birşey çıkacağını hiç tahmin etmemiştim çok güzeldi :))
Sanada afiyet olsun
Ellerine sağlık elifim❤️ yiyin anam yiyin)
1,507,745 soru
24,610,156 cevap
364,042 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın