Şuan 14aylik bebeğim :D saat 4 buçukta hastaneye giriş yaptım suyum gelmişti ve saat 6da doğurdum elhamdülillâh. Buradaki ebelerin hemşirelerin ,doktorların ve dahi temizlik hizmetlilerinin hepsinden çok ama çok memnun kaldım hepsi beni o kadar güzel motive etti ki anlatamam yani bu kadar pozitif bir doğum geçirdiğim için çok mutluyum normal doğumdan korkmayın kizlar sürekli duâ ettim 11 de suyum geldi evden çıkmadan Meryem suresini okudum öğle namazını kıldım bi hafta öncesinde suya hamimleri okumuştum ve onun suyuna Meryem ana otunu koydum evden çıkmadan bı bardak sudan içtim hurma yedim ambulansa haber verdim ambulans beni Arnavutköy devlet hastanesine götürdü orda açıklığıma bakıldı 3cmydi nst bağlandı sonra saat 4de ordan çıktım eşim beni Çam ve Sakura ya getirdi nst muayene derken doğum esnasında sürekli Sümmes sebile yessera dedim Abese suresinin 20. Ayeti Sonra ona yolu kolaylaştırmıştır da dünyaya gelmiştir. Bı önceki iki ayeti ise Bir düşünse Allah onu neden yarattı? Bir spermden yarattı da ona şekil verdi. Sonra ona yolu kolaylaştırdı
Gebelik eğitimi de çok önemli yani imkanınız varsa ihmâl etmeyin gidin emzirme tekniği , doğumda nasıl nefes alma ıkınma vs bilgilendiriliyorsunuz. Ben sadece üç kere ikindim ve bebeğim taçlandığı gibi geldi hiç kesi atılmadı lâkin iki tanecik dikişim oldu tabi o kısmı hiç hissetmedim uğuşturdular eh o saatten bu yana iki üç kez de bebişimi emzirdim , darısı tüm gebelerin başına rabbim hepinizin yâr ve yardımcısı olsun bugün tam 37. haftaya geçmişti ki kucağıma almak nasib oldu boy 50 cm, kilo 2+980