İlk doğumumdan 1 ay önce hastaneye yattım o zaman köyde duruyorduk yol Uzak ve kış ayı yollar kapalı diye doktorum bırakmadı tam 20 gün hastanede yattım son 10 gün çıkış verildi eşimin kuzeni hastaneye yakın oturuyorlardı onlara gittik neyse doğum olduğu gün sabah çok hafif bir sancı vurdu dedim her zaman ki gibi geçer oturdum kahvaltı yaptım sancı geçmişti tabi eşim rahat etmedi hastaneye götürdü 2cm olan açıklık artmış 6 cm olmuş apar topar doğumhaneye aldılar saat 16 da odaya çıktım muayene üst giydirme falan derken suyu da doktorum patlattı 16.40 da oğlum doğdu (çanta falan arabada kuzenlerin evinin önünde Allah'tan anahtarı evde bırakmış eşim çocuk apar topar çantayı getirdi) çanta gelene kadar çocuk doğdu bu arada 33 haftalıkken sancılarım başladı 2 cm açıklık vardı 36+4 de doğdu
İkinci doğum ise en son kontrole gittim sancı çok hafif çıkmıştı ama ben aşırı hissediyordum sancıyı doktor bayağı aşağı inmiş öğlene kadar hastane içinde dolaş merdiven in çık dedi akşama yatış verdi 2 gün yattım zaten 3 güne bir kontrole gidiyordum en son akşam nst çekildi sancılar resmen 100 lerde birde Benim oğlanın nst de kalp atışı ya çok yüksek çıkıyordu ya çok düşük çıkıyordu neyse sancı olunca beni gece 12 de doğumhaneye aldılar eşime haber verdim büyük oğlum ile evdelerdiler hemen geldiler eşim yanıma girdi 10 dk durdu oğlana bakmaya çıktı ikinci yanıma girişte oğlum doğmuştu ☺️ 12 de doğuma girdim 12.40 da doğdu gece
Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim Bir avazda inşallah canım
Benim her iki doğumda çok çok zor geçti Allah kımseye yaşatmasın gerçekten zordu
Kim ne derse desin doğum sancısı bile ırsî o bile genlerden geliyor
İlkinde 12 saat sancı çektim bebek doğdu eşi gelmedi 1 buçuk saat eşi içerdi ben o catalda kordunadq serum bağladılar eşi yukarı çıkıp hayatımı riske atmasin diye en son doktor geldi kürtaja son anda çıktı bide uyisturmadan dikiş attilar İkincisi ztn doğum sırasında baygınlık geçirdim bebeğim kuveze alındı travma yaşadım üçüncüsü eşim isyiyo ama benim afedersinuz götüm yemiyo ikiside normal doğum
Her doğum kendine özel. Hani derler ya sancı 5 dk bir geliyor ve düzenliyse doğum yakındır benim bu olaydan 10 saat sonra oldu doğumum :D toplamda 22 saat sancı çektim ama doğumdan sonra her şey çok güzeldi ilk kucağıma verdikleri anı unutamıyorum..
Normal doğum istedim son ayda özelden devlete geçtim
Suyum azaldı diye aldılar doğuma 37 haftada
Sancım sıfır açilmam 3sm dı
28ci saatte doğurdum
Ama gayet keyifli geçtı
Gerçek sancı başlayıp dayanamayacak hale gelince ilik duş aldırdılar ordan doğumhaneye
Negatif doğum hikayeleri dinlemeyin uzak durun pozitif düşünün doğum bi eylemdır o bebek illa gelecek sakin kalın
1,492,486 soru
24,386,649 cevap
349,041 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın