Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_0f8c5294f05a28ba621660f1e20b16ce, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Açık öğretim lise hakkında İmam Hatip den açık liseye geçiş-Diğer
0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından
Merhaba hanimlar muhakkak bir bileniniz vardır diye size danışmak istedim bir konu var 

Ben evlenmeden önce açık ogretimden İmam Hatip okuyordum ama evlendikden sonra bıraktım donuk oluyor heralde şuan şimdide açık öğretim düz liseden sınavları vermek istiyorum okula gidemem çünkü bebeğim var ben birinci dönem il dışında olduğum için de kayıt yaptıramwdim şimdi 2. Dönem kayıt yaptırmak istiyorum ama imamhatipden açık liseye geçiş olur mu şimdi yada nasıl ne oluyor bilen varmı bana açıklarmisiniz 

4 Cevaplar

0 oy
(7,409 puan) tarafından
Açıktan imam Hatip lisesine devam edebilirsin
(7,409 puan) tarafından
He doğrudur o kadar bilmiyorum
(115 puan) tarafından
Leyla kokusu arkadaş doğru demiş canım açıkdan İmam Hatip de derse gidiyoruz hafta sonu ben okula gitmemek için düz liseye geçiş yapmak istiyorum 2 dönem geçebilir miyim acaba diye düşünüyorum
(7,409 puan) tarafından
Anladım cnm vardır diye düşünüyorum araştır bklm bi
(916 puan) tarafından
Halk eğitime git muhtemelen orda geçiş yapabilirsiniz girdiğin sınavların kredisi durur
(115 puan) tarafından
İnsaÂllah vardır çok istiyorum elimde bir belge olsun
-Reklam-
0 oy
(8,117 puan) tarafından
İmam Hatipten açık liseye geçiş var diye biliyorum
(115 puan) tarafından
2 dönem geçiş yapılır mı acaba
0 oy
(1,933 puan) tarafından
Zaten iki dönem geçiş yapabiliyor diye biliyorum bir eylül iki Ocak ayı sen bak takip et kayıt yenileme tarihlerine ona göre gidersin merak ediyorsan 4440632 ara MEB'in numarası 
(115 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim olmadı orayı arayip hemde bilinçli gitmiş olurum
0 oy
(79 puan) tarafından
Canm daha bugun gttim meslek lisesinden duz liseye gecis yaptm ilk once iki gun once gttm harciminyatrdm daha sonra sectgm meslek lisesine gittim kaydimi aktif hale getirttim bgunde halk egitime gttim ce duz liseye gecis yapmak istiyorm dedim ve dilekce verdim bukadar bende yuz yuze egitim alamycagm icin duz liseye gecmek istedim
(115 puan) tarafından
Okula gidip aktif hale getirmeden olmuyormu Halk eğitimden yapmıyorlar mi hemen kayıt teşekkür ederim bilgilendirdigin için :)
(79 puan) tarafından
Msjinizi daha yeni gordum k.bkmayn

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 151 göst.
27 Ocak 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
16 Mayıs 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Bsranaz (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 141 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 167 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,877 soru

12,457,929 cevap

46,572 kullanıcı

Kategoriler

...