Hayırlı geceler kızlar kardesimle iyizdir ama çocuk için kiracaz iyice birbirimizi..benim kızım 2 yaşında bebekliğinden beri hep aglayan mızmızlanan oldu agresif bi çocuk yeğenlerime hep el bebek baktık ama bakıyorum kardeşime ağzına geleni söylüyor onlar şehir dışında oturuyor geçen ay biz gittik 3 gün kaldık kaydırak kavgası oldu benim kızım vermek istemedi kardeşim dedi bebekkende böyleydin mızmızdin bi rahat oturtmazdin vs seslenmedim şimdi onlar geldiler akşam üstü benim kız çok ağladı durmadı bide hasta zaten onlara oyuncak vermedi yemek yerken ben makarna yiyecem siz yemeyin dye ağladı annem bi sekilde gönlünü yapıp karnını doyurdu kardeşim bu kezde işte şımarık çocuk herşeye ağlayana sinir olurum falan benimkiler eziyet etmez bune böyle falan dye söylendi annemde her çocuk bir olmaz buda düzelir dedi konuyu kapattı simdi de kızım uyudu onlar daha uyumadı ve 2 den önce uyumazlarmış annem oturun dedi kızdı altta insan var dye bide çocuk uyuyor dedi dye bu kezde çocuklarım kısıtlanıyor dye trip atıp nerden geldim diyor ben bu süreçte ağzımı bile açmıyorum acarsam kırıcı olurum ama bende çok kırıldım Aslında o da 2 çocuk büyütürken çok zorluk çekti arka arkaya oldular annemle beraber büyüttü çocuklarını geceleri uyutmazlardi biz bakardık sen uyu derdik kızım mızmız ama onun nazi bana bide henüz paylaşmayı falan bilmiyor kaç gündür ateşliydi 3 gece uyumadım kimsedende bi yardım görmedim herkes yardımla büyütüyor o halde kızıma laf ediliyor