0 oy
329 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (242 puan) tarafından
Kizlar merhaba 1yasina girecek bebegkm var ve ikinciye hamileyim. Ailemden baska sehirde yasiyorum. Esimin aikeside benim aemde ayni mahallede yani yakin oturuyorlar birbirlerine. Dogum gunu icin ailemizin oldgu sehre gtcez bi kutlama yapcwz. Benim ailem 3 4 cesit kayinvalidem 3 4 cesit yemek yapcak. Esimle konustuk dedik her iki tarafada emekleri sicin 400er lira verelim. Sizce az mi

9 Cevaplar

+1 oy
(973 puan) tarafından
Para sorunları yoksa kesinlikle böyle birşey yapmayın para yerine hediye alın çok çok daha iyi olur
-Reklam-
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Neden para veriyorsunuz torunları sonuçta 
(242 puan) tarafından
Ne bilim masraf yapiyorlar ya
(242 puan) tarafından
Yük olmk istemyrz
(3,094 puan) tarafından
Durumları iyiyse gerek yok bence torunları için yemek yapmışlar cokmu
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Para  vermeniz saçma geldi bana .. ne alaka ya torunları sonuçta 
(242 puan) tarafından
Masraf yapiyorlar ya yuk olmasn dedik
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Ben kaynanama para versem bin kez fazlasını verir kıyamet koparır asla almaz biyere koysam fazlasıyla hesabıma geri atar bilet parasını ben verdim kandırdım otobüste verceksiniz dedim otobüste sormuş para uzatmış almamislae verdiler diye beni aradı naisl kızdı hemen hesabıma arttırmış kaynima asla almaz aslaaaa.

Eğer durumlaro varsa teklif bile etme rencide etmiş olursun 
0 oy
(21,305 puan) tarafından
İçinize sinmeyecekse teklif et istersen. Bizimkiler olsa almazlar ama her ailenin durumu farklı 
0 oy
(9,686 puan) tarafından

Ya çok tatlı ince dusunmussunuz çok beğendim masaalllah size <3

Ama gerek yok bence torunları sonuçta yemek de illa gidince yiyeceksiniz yine yapacağı biseyler yani bence sorun etmezler

0 oy
(1,636 puan) tarafından
Ne alaka para kız çok istersen birer hediye al para mı verilir 
0 oy
tarafından
para vermek yerine malzemeleri alabilirsiniz ya da bir hediye ama ne bilim torunuma bisi yaptim die para verilse uzulurum acikcasi.. durumlari kotu degilse bence boyle birsey hos olmaz
0 oy
tarafından
Ailesiniz siz ya para mevzusumu olur cok sacma

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 26 göst.
+4 oy
12 cevap 330 göst.
3 Nisan 2025 Kültür-Sanat kategorisinde BURSALI& (1,469 puan) tarafından soruldu
+7 oy
62 cevap 1,008 göst.

Kategoriler

1,446,981 soru

23,769,608 cevap

315,878 kullanıcı

...