0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (810 puan) tarafından

Hanımlar merhaba doğum yapalı 5 ay oldu doğum kontrol hapı aldım ilk adetinden sonra başla dedi doktorum ilk adetimi yaşıyorum sütüm koruyordu demek ki ilk adetimin 2 gününden beri başladım gusül aldıktan sonra korunmalı mıyım yoksa korunmamalı mıyım hap korur mu aksatmadan her gün aynı saatte alıyorum.

3 Cevaplar

0 oy
(5,833 puan) tarafından
Adetinin ilk gunü baslanmasi gerekiyor. Yada adetin 5. Gunü baslanmali.ikinci gunu basladiysan  bir hafta kadar ek koruma yontemi kullaanman gerek. Sonrasi korur. Hap kutusu bittikden bikac gun icinde adet gelir. 7 gun ara sonra adetin bitsede bitmesede 2. Kutuya basliyorsun. Evlendigimde kullanmistim ama vok kilo aldirio. Hic tavsiye etmem  hap kullanmayi.ben aklimin ucundan bile gecirmem töbe daha
(810 puan) tarafından
Kilo yaparsa çok sevinirim ihtiyacım var doğumdan sonra bütün kilolarımı fazlasıyla verdim o kadar vermek istemiyordum bile. O zaman bu ay korunayım bir sonraki ay kullanmam her ihtimale karşı korkuyorum Çünkü
(9,625 puan) tarafından
Ay sende benim gibisin bende korumasından ziyade kilo aldırır diye kullandım ama gramın gramını alamadım
-Reklam-
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Ben alarm kurmuştum telefona her akşam saat 10 da alıyordum korunmuyorduk hiçbir sıkıntı olmadı çok güzel koruyor ama düzenli aynı saatte alırsan bebek düşündüğümüz için bıraktım yeni doğum yaptım şimdi spiral takmayı düşünüyorum çünkü hap bende afedersin kuruluk yaptı vajinismus gibi bişey oldum bana yaramadı ama kesinlikle çok iyi koruyor 
(810 puan) tarafından
Bende her akşam 10 da alıyorum inşaallah teşekkür ederim
(1,024 puan) tarafından
Düzenli ise sıkıntı yok bişey olmaz
(810 puan) tarafından
inşaAllah
0 oy
(2,210 puan) tarafından
2 yıldır hapla korunuyorum bende, yasmin kullanıyorum her akşam saat 8 de alıyorum koruması çok iyi, saatini geçirme yeter. Düzenli olarak adette oluyorum. 
(810 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 365 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.
18 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi.19.22 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevvalinannesii (7 puan) tarafından soruldu

406,234 soru

12,180,017 cevap

36,676 kullanıcı

...