0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Kızlar spiral adetliykenmi takılıyo bide spralle korunanlar herhangi bir sorun yaşadınızmı ? Yeni doğum yaptım 10 ocakta kırkım cıktı ve dün adet oldum eşime güvenemiyorum doğal yolla korunmada spiraldende emin olamiyorum korkuyorum .ilk gebeliğim tedaviyle olduğu için sonrasinda korunma gibi bir derdimiz olmamişti ikinci kendiliğinden olunca artık önlem almak gerektiğini düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim 

4 Cevaplar

0 oy
(982 puan) tarafından
 Cnm ilişki sırasında esin baskı yapar ise oynuyor yerinden spiral ve haberinde olmuyor hamile kalma olasılığı çok yüksek oturmazsa veya ilişkide oynarsa
-Reklam-
0 oy
(2,979 puan) tarafından
Adetliyken takılıyor evet ama bana genede kan testi yaptılar öyle taktılar, ilişki sırasında Kayar demişler ama öyle olması söz konusu değil çünkü sprial Rahim içine takılıyor eşinle ilişki de vajene giriyor yani Rahime ulaşması çok zor ilişkide kaymaz, ağır kaldirirsan Kayar 
0 oy
(6,763 puan) tarafından
Bende taktırmak istiyorum acı oluyormu acaba://
(3,668 puan) tarafından
Takarken acisi yok canim
0 oy
(954 puan) tarafından
Büneyeyle alakalı deneyip görmek lazım benim annem de 20 sene spiralle korundu korudu da ben de kullanıyorum 2 senedir tek spiralle sadece.  İlk zamanlar adet fazla sürüyordu kan ilacı aldım ama artık vücut alıştı galiba azaldı eskisi gibi oldu . İlk zamanlar ağrılarım da oldu ama zamanla geçti. Ben İlk ayda hamile kalanlardanım ama spiral koruyor. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Brk_ens (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
0 oy
5 cevap 318 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Seda3115 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 279 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Krtll00 (26 puan) tarafından soruldu