+1 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ya bazı postları okuyunca sinirlerim bozuluyo. Mesela kaynana elti görümce kayınbaba vs herhangi bir aile ferdi bişey diyince,gelinler de ister istemez sessiz kaliyorya huzursuzluk çıkmasın diye, o an varya hepinizin akrabası olup gelip size eziyet edenlerin karisanlarin laf söyleyenlerin ağzını payını vermek istiyorum.

O kadar deliriyorum yani. Sizde de oluyor mu böyle,sinirleniyor musunuz ?

9 Cevaplar

+1 oy
(4,692 puan) tarafından
Valla bişey diyim mi yakınım da var öyle insanlar anlatırlar ben çatlarim kayınvalidesi gil karşımda olsa ağız yüz dalcam bir bakıyorum bir hafta sonra canım kaynanam canım kocam oluyolar o yüzden bunu kaldıramam ben 
tarafından
Ay demi bide öyleleri var
(7,107 puan) tarafından
Aynı yorumu yapmaya gelmiştim . Sen desen ne sonra onlar can ciğer kötü olan sen oluyorsun .
(3,370 puan) tarafından
Hatta evimizin içini dışardakılar niye biliyor diye kötü gelin damgası yer. Burda anlatmak rahat ama
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben de bugün senin yorumlarını gördüm hep :) farkettim delirdiğini, ben de aynı senin gibiyim bazılarına gerçekten dayanamıyorum 
tarafından
:D ay valla iyi dayanıyorlar ben asla katlanamam
0 oy
(6,420 puan) tarafından
He aynn banada oyle oluo yolasim gelio bazilarini..ama  bende kaynana gorumce kayinpeder yok.bi elti var onuda  11 senede iki kere hordum bi ilk tanişmada bi nişanimda.ikisi peş pese gunlerdeydi.yani bana sole yaparim bole yaparim demesi kolay gelio bilmiorum cunku baska aile icine girip gelin olma durumunu..belki bekara kari bosamak kolay gekir hesabi bana da kolay geluo bu durum diye dusuynuyordum.
tarafından
Yok ben lafımı esirgemem:D
(6,420 puan) tarafından
En guzeli ole olunca bas taci olunuo zaten.:)
tarafından
Evet öyle gerçekten kız :D neden daha önce yapmamisim insanlara karşı diye kendimi sorguluyorum :D kafa rahat bı kere :D
0 oy
tarafından
Eğer gerçekten hakediyorsa mesela sırf kaynana torununu görmek için resim istediyse yada kaynanasindan yemek iş bekliyorsa bide karı koca ve kaynana kavgasını kendi ailesine anlatıp ortalık fistekleyenler olursa hiç savunmam aksine ben onlara sinirleniyorum ama digerlerine evet gerçekten cinleniyorum 
tarafından
Evet öyle yazanlara ben de kızıyorum, yani haksızlığa gelemiyorum kesinlikle
tarafından
O tarzlara müstahak beter olsunlar ama diğerlerine gerçekten üzülüyorum birazda kızıyorum acikcasi Bi insanın kendini savunması susup içine atıp daha sonra hayatını kendine zehir etmesini neden reva görür ki
tarafından
Allah yardımcisi olsun oylelerinin ya
tarafından
Amin cnm inşallah
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Her sey karsilikli ya.  Mesela o kisinin benim ustumde emegi var mi diye bakarim varsa kirmamaya calisirim eger yoksa.   Agzinin payini veririm.  
tarafından
Tabi orası öyle , ama ne bileyim gelinler genelde hizmetçi olarak kullanılıyorya,illa yapmak zorundasin falan diyorlar çok okudum hatta biraz önce de okudum böyle
(1,118 puan) tarafından
Evet canim.  Oyle hizmetci gibi kullaniyorlar
0 oy
(8,045 puan) tarafından
Gelinler çok masum sanki sjdjd
tarafından
:D bana laf söylemeyene asla bişey demem kız ben :D  ha bazı gelinler de var anoooovvvv evlerden ırak :D
(8,045 puan) tarafından
Kötü gelin de çok gördüm Bi de burada tek taraflı dinliyoruz kimsenin o yüzden günahını almam sjdjdj
0 oy
(3,666 puan) tarafından
Bnde de oluyor bazen neden ya nedeen diyorum o an ☺
tarafından
:D :D
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Canımsın yaaa❤️❤️❤️❤️
0 oy
(9,100 puan) tarafından
Evet bazı postları okuyunca çıldırıyorum ben de gerçekten. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 500 göst.
0 oy
5 cevap 357 göst.
30 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aynurxanimj (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 379 göst.

413,166 soru