0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dün duvarlara çamaşır suyu sıkarken baya burnumdan girdi dün geceden beri ağzımda acı tat var burnum akıyor su gibi ve öksürüyorum acaba hastaneye gitsem mi ya daha önce başına gelen oldu mu 

6 Cevaplar

0 oy
(34 puan) tarafından
Bence gitmelisin doktora
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Geçen gün ben de çamaşır suyu soludum hem de bayağı yani banyoyu baştan aşağı çamaşır suyu ile yıkadım tuvaleti falan 2 kiloya yakın kullandım o gün normalde yüzümü kapatırdım nezleydim diye çok koku alamıyordum baskın bir koku yok sanıyordum ama içine girince genizime kadar başıma kadar yandım böyle bayağı kötü oldu bir kase yoğurt yedim 2 bardak ayran içtim biraz rahatladım Bir de bulunduğum ortamdan çıktım öyle temiz hava aldım yarım saat sabah sadece genizde ağrı ve gırtlakta yanma vardı iki üç gün o da geçti senin hala devam ediyorsa bilemiyorum
0 oy
(14,946 puan) tarafından
Evet şuan başım acayip ağrıyor Wc överken fazla kullanmisim tıkadı yoğurt ye ayran iç geçmezse mutlaka doktora git evi bi güzel havalandir
0 oy
tarafından
Durdugun kabahat hasar verebilir çocuk değiliz bunları düşünebiliriz bence
0 oy
(9,684 puan) tarafından
Hiç bilgim yok çok maruz kalınca bende baş ağrısı boğazda yanma gibi olur açık havaya çıkınca gecer
0 oy
tarafından
Yapar tabi nefes alırken batma oluyo mu ben bi kere zehirlendim çamaşır suyundan biliyorum yoğurt ye bolca doktora gidene ladar 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 975 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eymen Alim25 (1,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 439 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (8,276 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
0 oy
4 cevap 161 göst.

Kategoriler

1,489,666 soru

24,347,262 cevap

346,302 kullanıcı

...