0 oy
1,383 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (13,317 puan) tarafından
Oyy valla kafayı taktı kaçtır çekiyordu zaten iki kez havada yakaladık. Bugün boşluğumuza denk geldi. Annemle babamın da TV yüzünden araları bozuk. Oh olsun babana diyor ona mı üzüleyim babam borca girdi durup durup az buz da değil ona mı üzüleyim . Ekranı geçtim içi bile paramparça oldu. Tamirciye sordum tanıdık abla çöp dedi. Kereme de çocuk diye birşey demediler de babamın hashas noktası televizyonları. Emekli adam da. Hayır ödemeye kalksak parasını da asla almaz çok iyi biliyorum ki teklif de ettik eşimle. Kalktı gitti aldı bile. Üstüne ödüllendirir gibi hediyesi varmış blenderım bozuldu onu almış bana. Valla ödenmez hakları. Elim ayağım boşaldı. Günlük enerjim gitti. 

27 Cevaplar

+1 oy
(51,131 puan) tarafından
iyiki ustune dusmemis canim 
(13,317 puan) tarafından
Annem de ona seviniyor tabi ben de koskoca televizyon İkbal kesin bir yeri kesilirdi. Allah büyüğünden saklasın
(51,131 puan) tarafından
biz kirsak kizarlar torun yapınca bisey demiyorlar
(13,317 puan) tarafından
Biz yapsak zaten olay olur. Herkesinki kıymetli tabi de bizimkiler biraz fazla fazla şımartıyor bir de.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Üzülme canım ya torunları sonuçta aldığı yeri öğrenip gizlice bir kısmını ödeyebilirsiniz taksitle aldıysa tabi
(13,317 puan) tarafından
Biliyorum kuzum taksitle aldı. Olmadı öyle denerim
(5,117 puan) tarafından
Çok mantıklı
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Blender aldı falan demişsin ya çok hoşuma gitti benim babam annemi yer bitirirdi laf ile belki bana belli etmezdi ama almada demezdi 
(13,317 puan) tarafından
Yaa kıyamam üzüldüm çok bak şimdi. Annemi bitirmez de oda kirleniyor öbür tvde izlesin diye kızıyor kurbana kadar idare et dedik de durmadı gitti aldı bile.
(6,438 puan) tarafından
Olsun alsın ne güzel öok misafir gelince yarısı orada oturur izler yarısı bu tarafta
(13,317 puan) tarafından
Kız zaten üç tane vardı boy boy.  Ondan dedik idare edelim diye de aldı bile çoktan
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Kıyamam ya bı de blender mi almış.

Cana geleceğine mala gelsin.siz de gidip geldikçe ne bileyim hediye yiyecek vs artık yilllar yıllarca tamamlarsiniz :)
(13,317 puan) tarafından
Ay yıllarca sürer öyle. Zaten çok masraf oluyoruz destek oluyorlar zaten.
(1,142 puan) tarafından
Yapcek bişey yok baba bey kabul etmiyor parayı :)
(13,317 puan) tarafından
Sorma valla yüzsüz olup tadını çıkarmak lazım da işte vicdansız evlatlar değiliz kardeşimle :)
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Bnmde korkum şuan da o gidip gelip elini tv nin ekranına vuruyor duvarda mı montalıydı tv yoksa ünitenin üzerinde bnmki şuan tv masasına takılı ama yazın duvara montaj yapmayı düşünüyorum 
(13,317 puan) tarafından
Anneme kaç kere dedim asalım diye. O da asılı sevmiyor. Eşim vidaladı bizimkini TV sehpasına
(1,467 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun olacağı varmış napacaksın çocuk işte anlamıyor kızsan bağırsan çağırsan yine anlamaz neye kızdığını hemen unutur inşallah onlardaa daha temkinli olurlar bu kez duvara montaj yaparlar
(13,317 puan) tarafından
İnşallah kuzum. Ağzımızı açmadık ama yaptığının yanlış olduğunu anlaması için neler neler yapıyorsunuz. Şımarıyorlar da bırak
(1,467 puan) tarafından
Valla me kadar çırpınsan anlatsan boş şuan zaten keşfetme merak yaşları bnm oğlanda çıkıyor masanın tepesine korkuyorum elini vuruyor bide defalarca kızıyorum ama yok üç beş dakika sonra yine aynı
(13,317 puan) tarafından
İdrak yolları henüz tam açık değilmiş daha keşfederek öğreniyorlar ya
(1,467 puan) tarafından
Aynen öyle cnm durum olsa neysede olmadı mı insanın zoruna gidiyor maalesef düşündürûyor çok
0 oy
(19,227 puan) tarafından
Ah ya anne babalar böyle iste. Siz de onlara bir ihtiyaçlarını hediye olarak alırsınız. Böyle ödersiniz borcunuzu
(13,317 puan) tarafından
Öyle yapacağız artık arada taksit falan öderiz mümkün olduğunca. Kreş parasını verdirecektim babana vermez artık diye üzüldü kadın üstüne
(19,227 puan) tarafından
Sağolsunlarr düşünmeleri yeter.
(13,317 puan) tarafından
Öyle tabi kuzum
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Ben olsam teklif etmezdim direk eşime kap bı tane getir derdim o zaman kabul etmeme durumu olmazdı teklif edince tabiki reddedecekler. Allah razı olsun ses etmemişler benim annem.yeni aldığı televizyona kızımın elini bile sürdürmedi djdjdjddj
(13,317 puan) tarafından
İmkanım olsa şuan inan aynısını yapardım kuzum eşim tek çalışıyor şuan. Üstüne bize destek oluyorlar insanlar. En azından destek olmayın diyeceğim. Alırım eksiklerini ben ara sıra ona.
0 oy
tarafından
Üstüne bide hediye almışlar sana çok iyi ailen var deyerini bil derim
(13,317 puan) tarafından
Elimden geldiğince fazla fazla yapıyorum kuzum. Kardeşim var olmasına rağmen her işlerine ben koşarım zaten. İçim eridi inan
tarafından
Her ne olursa Ana baba gibi yar olmuyor iste kuzum
(13,317 puan) tarafından
Öyle tabi kuzum
0 oy
tarafından
Yaaaa huseyinde çekip duruyor hayırlısıyla bir su düğünü atladaydik aksilik çıkmadan sjsn
(13,317 puan) tarafından
Amin inşallah atlatırsınız. Askı aldır kuzum veya al. Ya da vidaladılasınlar masrafını geçtim üstüne falan düşmesin.
0 oy
tarafından
aynı durum bende de var TV için dikkat ediyorum bende dokunsa bile kıyamet kopuyor neyse ki kızım benim yüz ifadem de anlıyor kızcağımı yapmıyor 
(13,317 puan) tarafından
Bizimki kafasına taktığını yapmadan asla durmaz huyunu da biliyorlar. E çok yakınız şımarıyor da. O kadar eşyaları kıymetli olan babam ne bana kızdı ne Kereme ne anneme. Asla anlamıyor laftan bizimki. Yeniyi nasıl koruyacağız onu düşünüyorum.
tarafından
TV Ler için ekran koruyucu var ondan taktırın
(13,317 puan) tarafından
He öyle mi? sağol kuzum bilmiyordum araştırma yapayım hemen.
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Parasını çoğu anne baba kabul etmez dediğin gibi ama nerden aldığını biliyorsan taksitle aldıysa tajsitini ödeyebilirsiniz 
(13,317 puan) tarafından
Ben yapıyorum zaten ödemelerini kuzum. İmkanım yok olsa aldırmazdım zaten ve eşim tek çalışıyor imkanım oldukça ben ödeyeceğim inan. Çok zoruma gitti.
(1,622 puan) tarafından
Tamam o zaman sorun yapma kendine rahat ol .adem odemelerini yapıyorsun emin ol bende aynı hissederdim benim babamin da TV si kırmızı çizgisi izlemede de açık duracak.en ufak mesela kanal gostermiyor veya anten çekmiyor hemen noldu şimdi buna durduk yere kim ne yaptı neresine dokundu diye dert yanar hemen
(13,317 puan) tarafından
Aynı bizimki de öyle kuzum. Kerem kumandaya dokunsa aklı giden adam ağzını açıp gram laf söylemedi ya
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Benim oğlumda kayinvalidemlerinkini kirdi daha 2 3 gun önce kayinpededim ben alirim diyor ama eşim alacak bu akşam 
(13,317 puan) tarafından
Ay imkanınız varsa alın cidden vicdan yükü. Şuan benim yoktu imkanım eşim tek çalışıyor. Ama taksitlerine destek olmaya çalışacağım.
(1,381 puan) tarafından
Napalim cnm olmuyor sanki almayincada bizde cok luks bişey alamicaz zaten kirilanda 101den alınmıştı ama yine nerden baksan 6 7 bin gidicek
(13,317 puan) tarafından
Öyle valla bizimki de 8 falan vermiş de gelmiş
0 oy
(14,524 puan) tarafından

Babamın ark torunu da böyle kırmış tv yi adam karısımınaramış eve gelirken ne alayım diye o da tv al demiş :) bir şey demiyorlar torunlara 

(13,317 puan) tarafından
Ay Allahım yaa :) hepsi aynı bu anneannesi dedelerin :)
0 oy
(3,578 puan) tarafından
Benim annemlerin televizyonunı kursa bebegim annemler agzıma s.cardı ayriyetten babamla annemde kavga ederdi çok şanslısın 
(13,317 puan) tarafından
Annem de kızdı gidip hemen aldığı için çünkü kırılanla beraber üç tane vardı evde. Kızmazlar torunlarına da kaza gibi düşünmek lazım çocuğun elini kolunu mu bağlayacağız
0 oy
(3,578 puan) tarafından
Ne kadarlık bebegin nasık kırdı canım 
(13,317 puan) tarafından
29 ayın içinde. Sehpanın üstündeydi daha önce iki kez havada yakaladık ama üçüncüde gitti. Çekti kenarından kırdı.
0 oy
tarafından
Üzülme canm benm babamlarda almazdı parasını , sen evlerinde bişey eksikse onu al canm eksik yoksada annenle babana gömlek canta vs aşabilirsn 
(13,317 puan) tarafından
Öyle yapacağız artık aldı bile babam yenisini
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Benim çocuğum kıracak ta annemde babamda alırlar parasını 
(13,317 puan) tarafından
Kaynanaya yapsa o da alır inan. Çok iyi anlıyorum seni
0 oy
tarafından
Aman Allah korumuş canim iyiki üstüne düşürmemiş Rabbım beterinden korusun inşallah 
(13,317 puan) tarafından
Valla Hülomm inan ona çok sevindik cana geleceğine mala gelsin de insan işte canda çok şükür birşey olmayınca da mala üzülüyor.
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Yaa senin için uzulcegin birşey tabidir ama ben bi sevindim valla ne güzel sana ve çocuğuna deger veriyorlar Allah başından eksik etmesin onları 
(13,317 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum. Kimse anasının babasının hakkımı ödeyemez
0 oy
(20,339 puan) tarafından
Ağlayasım geldi niye bilmiyorum ama bizim tv ye bişi olsa naparım bende emekli gbi tv siz duramam sjsj geçmiş olsun kuzum ekran koruyucu yokmuydu
(13,317 puan) tarafından
Ekran koruyucu olduğu bugün öğrendim kuzum. Yenisine alacağım hemen zaten. Kız üç tane vardı evde almasa almazdı da. Ay valla çok zor ben kendi evimde olsam ağlardım herhalde
(20,339 puan) tarafından
Aman canım çocuklara bişi olmasında Allah esirgemiş
(13,317 puan) tarafından
Rabbim korudu cidden

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,019 göst.
30 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 206 göst.
19 Şubat 2024 Aile kategorisinde alparslaninannesii (1,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 408 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 943 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Merveyirmibeş (430 puan) tarafından soruldu

407,025 soru

12,216,189 cevap

36,806 kullanıcı

...