0 oy
982 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (161 puan) tarafından
Kızlar yine ben:) bi konu cok canımı sıktı sizle paylasmak istedim. Benim kayınvalidemi bilen bilir zalim birisi. Bir bucuk senedir evliyim bu süre zarfında yaşattıklarından saçlarımdaki beyazları size sayamam. Konu şu benim kayınbabamın ilk evliliğinden bi kızı var. Kızının velayeti kendisindeyken kayınvalidemle evlenmiş, kayınvalidem bu kızı yani görümcemi 3 yasından 16 yasına kadar dövmüs. Bu görümcem de dayaklardan bıkıp 16 yasında baska sehire annesine kacmıs. Aileden bi tek esim ablasıyla görüsüyo. 19 sene boyunca kayınvalidem kayınababama kızını yasaklamıs aramicaksın görmiceksin diye döve döve şutlamış adamın kızını bi de üstüne yasak koymuş. Adam da bunun gazabından bıkıp kızından vazgecmis zaten kactı diye kırgınmıs. Esim her zaman annelerimiz farklı da olsa o benim öz ablam der. Ve bu ablamızın yani görümcemin bebeği oldu. Esimin ve benim ısrarımla kayınbabama torununu göstermeye esimin ailesinin evine gitmis tam 19 sene sonra. Baska sehirden cıkıp gitti. Kızlar görümcem o evde sadece 15 dk oturmus. kayınvalidem, kayınbabamın torununu kızını görmesine kavuşmalarına nasıl katlanamadıysa 15 dk sadece el kadar çocuğa kusur bulmuş, altı aylık olmus beben ama dik duramıyo demis, adını cok düsündünüz mü herkes bu ismi koyuyo cok aradınız mı falan demis. Görümcem bos gitmemek icin tatlı götürmüs, allahaısmarladık derken bi baktım aldığımız tatlıyı dıs kapının önüne yere koymus diyo(senin tatlını mı yicez demek istiyo kayınvalidem). 15 dk babam torununu mu sevdii yoksa bu kadından papara mı yedik anlamadım diyo. Zaten kayınbabam da korkudan çocuğu sevememis kızını öpememis. Velhasıl kızlar, kötülüğün vücut bulmus hali bu kadın buna benzer eziyetleri bana da yapıyo. Annesi esimin sonucta her türlü hayatımızda. Ama hayatlarımızda kara bi leke gibi. Herkeste bi ahı var. Sizce bulur mu ettiklerini? Bulsun cünkü. Kendinin de kızı var. Bilmiyorum bu kötülüğün icinde ben imtihanda mıyım.. 

22 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Canı yanan sabretsın , can yakıp ah alanda hesap vereceği günü beklesin Rabbimin adaletti bu dünyadakine benzemez öyle bir çıkar ki ibret olur ;)

tarafından
Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayanlar.. Allah onlardan korusun
-Reklam-
0 oy
(679 puan) tarafından
Anam ne gudubet kariymis o Allah vicdan merhamet versin
0 oy
(7,238 puan) tarafından
Görümcene çok üzüldüm ya babasının evine sığamıyo hiç suçu günahı yokken Allah kayınvalidene vicdan merhamet versin
0 oy
tarafından
Kayinbabanada yazıklar olsun insan Bi kadın için evladından vazgeçer mi bu ne zalimliktir kaynanana gelince dinsizin hakkından imansız gelir gibi sende söyle eli masali merdaneli Bi gelin olsan onunda imtihanı sen olurdun ilahi adaleti senin elinden olurdu;)
(673 puan) tarafından
Sonra bir eli maşalı da ona denk gelsin :) nesillerce sürsün:))) gerek yok ALLAH ından bulsun
tarafından
Yok cnm sadece ona karşı eli masali olsun başkasına değil:)))))
0 oy
tarafından
Allah söyle insanların kalbine merhamet versin 
0 oy
(345 puan) tarafından
Ya anlamıyorum nasıl böyle kötü olabiliyorlar hiç mi kalbinde merhamet sevgi yok bu insanın 
0 oy
(18,042 puan) tarafından
Ahh ne zalimmis  ya yazık kıza üzüldüm o kadar sene dayak yemiş hep kayinbabana da yazıklar olsun hiç ses etmemiş kızına yapılan eziyete 
0 oy
tarafından
Kötülük kimsenin yanina kar kalmaz. Ne zaman cikacagi belli degil. Ya kisi kendisinden ya da sevdiklerinden elbet çıkar. 
0 oy
(33 puan) tarafından
Ay o ne biçim insanmış ya, yazıklar olsun. Allah sana sabır versin bence bacım. Kıza da üzüldüm
0 oy
(51 puan) tarafından
Kayınbaban ne işe yarıyo bu olayda. Garip bi hikaye bilemedim
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Rabbim soracak o zamanı niye düşünmez bu insanlar ne kadar vicdansız. 
0 oy
(176 puan) tarafından
Ayyyy cinnwt gecirdim suannnn ben kaynanan nerde oturuyo ben gidiyim soyle sacını basını yoliyim kızıyla ikisinin suan aşırı kinlendim ya
0 oy
(51,545 puan) tarafından
kayinpederin salakligi.kari için kizindan vazgecmis yazik gorumcen neler çekmiş 
0 oy
(41 puan) tarafından
Benim de üvey annem vardı o büyüttü ama daha bi kere bana sesini bile yükseltmemiştir merhamet herkeste yok be gülüm.
0 oy
tarafından
Çocukları bu duruma düşmesin analık eline kalmasın diye sabredenleri dahada iyi anladım Allah ıslah etsin o kadını 
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Allah hidayet nasip etsin ne diyim ki
0 oy
tarafından
Kadında niye suç buluyorsun ki küçücük çocuğu dövmesin evden kaçırmasına göz yuman adam bence kadın kadar suçlu çok üzüldüm görümcene çocukluğu dayakla geçmiş anne sevgisi yokken üstüne bir de baba sevgisi görmemiş içim parçalandı yemin ederim kayınvaledene birşey demiyorum herkes ettiğini nasılsa bulacak ama kayın baban da bu yapılanlara göz yumacak kadar vicdansızmış hiç üzülmedim adama biliyor musun 
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Kendi karakterimden pay biciyorum bu kadar kötü kalpli biriyle isterse eşimin anası olsun isterse başka biri asla görüşmem, çocuğumu görüştürmem hatta kocamın bile görüşmesine müsade etmem. Allah akıl.fikir versin o kadına ne diyim sana da sabır versin 
0 oy
tarafından
Arpasi fazla gelmiş o kadının. Bulmuş sessiz insanları at koşturuyor bildiğin. 
0 oy
tarafından
Kaynanana ayri kayinpederine ayri yaziklar olsun insan evladina bu muamelenin yapilmasina nasil izin verir nasil ondan vazgecer.

İlgili sorular

0 oy
61 cevap 913 göst.
0 oy
13 cevap 513 göst.
5 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 147 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Defnedamla (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 641 göst.

409,621 soru