0 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından
Yarın 11.30da randevum var çok korkuyorum kötü bi haber alicam diye.18 kasımda keseyi vajinal.yolla gördük ama sat a göre bugün 8 hafta 1 günlük olmalı ama uyumlu değil.gec döllenme falan okudum ıntde nasıl oluyor geç döllenme olayı nasıl hafta hesaplanıyor. Çok endiseliyim doktor 10gun sonra gel bebek oluşmuş mu bakalım dedi ama ağız tadıyla sevinemedim bile.Eşimde babalık havalarına girmiş durmadan çalışıyo mesaiye kalma diyorum askim çalışmam lazım bebeğimiz olcak falan diyo kötü bi sonuç alırsam nasıl söylerim psikolojim bozuldu 

12 Cevaplar

0 oy
(11,226 puan) tarafından
Kız benimde geç döllenme  idi haftasından küçük hesapladı yani adet gününe gore değil sata gore rabbim hayırlı evlat etsin sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin inşaallah 
(926 puan) tarafından
Amin inşallah pkodan dolayı olmadı 1yil şimdi sürpriz şekilde oldu ama bu seferde bu sorular kafamı kurcaliyo.kese varda yarın bakarsa boş gebelik derse bebek yoksa :((
(11,226 puan) tarafından
Yok canım korkma ınşaallah birşey yoktur sağlıklıdır bebeğin benimkide öyleydi yani geç döllenme idi
(926 puan) tarafından
Olsun da gec döllenme olsun :))
(11,226 puan) tarafından
Aha aynen canım üzme kendini rabbim yardım eder
(926 puan) tarafından
Şüphesiz ama insanoğlu paniklemeden olmuyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kıyamam yaa rabbim senin gönlünden ne geçiyorsa onu göstersin kuzum umarım bebişin sağlıklıdır ve mutlu huzurlu günlerde kucağına alıp büyültürsün inşallah yarın bizi haberdar etmeyi unutma olur mu 
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun canım inşallah hayırlı haberler alırım zaten tüm gelişmeleri yazıyorum inşalalh sorun çıkmaz
tarafından
Inşallah çıkmaz inşallah duaların seninle
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun canım. Sende dualarimdasin ❤❤
0 oy
tarafından

Canim benim kötü düşünme. Ben de ilk bebegimi kaybettim ikincisinde kese vardi bebek yoktu epey strese girdim ama kizim kucağımda şükür 6aylik oldu bile. Sen de saglikla al kucagina insallah<3

(926 puan) tarafından
Aminn inşallah. Ilk boş muydu kese  ? Çok panik oluyorum ayrıca kürtaj dan da korkuyorum aklımda bir sürü soru var.insallah güzel haber alırım yoksa eşime nasıl söylerim çok üzülür. Off keşke hemen söylemeseydim
tarafından
Canim benim sakin ol insallah her sey guzel olsun. Ilk gebeligimde bebegimin kalp atislari cok yavaştı, hızlanmadı durdu. Kurtaj oldum. Bu kızımda ilk yolk saci gördük ama bebek yoktu. Doktor sagliksiz gebelik olabilir dedi cok korktum 1 hafta kendimde değildim. Ama bir sonraki kontrolde kalp atışını bile duyduk cok şükür kızım kucagimda.
(926 puan) tarafından
Inşallah bende yarın güzel haber alırım catlicam ya
tarafından
Insallah canim insallah
0 oy
tarafından

Hayırlı haberler al inşallah cnm sağlıkla kucağına al bebişini<3

(926 puan) tarafından
Inşallah canım inşallah korkudan ölüyorum valla
tarafından
Kötü düşünme kuzum Allah'ın izniyle birşey olmaz:)
(926 puan) tarafından
Aminnnn dua edin bana çok ihtiyacım.var valla ❤❤
0 oy
tarafından
Rabbim gönlüne göre versin kuzum inşallah iyi haberlerle dönersin bize geç döllenmeyi  ilk hamileliğimde  yasadim 2 hafta gibi bir fark vardi sezeryan oldugum icin 38.haftada alindi sıkıntı oluşturabilecek  birşey değil yani 
(926 puan) tarafından
Pkolularda geç döllenme oluyomuş da öyledir inşallah sata göre 8 hafta 1gunluk bugün ama.18 kasımda gittim kese tek göründü 10mm mis doktor 10gun sonra gel bebek oluşmuş mu bakalım dedi.10gun zehir oldu sonunda çok.sukur yarın gidicem ama korkudan gitmek istemiyorum
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Hamilesin ve bebegin olucak... mutlu ol artik
(926 puan) tarafından
Bi mutlu oluyorum bi üzülüyorum çünkü ben sağlık konusunda hiç şanslı olmadım hep hastalık vs yinede çok şükür ama bununla sınanmak istemiyorum.vesvese midir nedir bilmiyorum korku giriyo içime.arkadsimla konuştuk başından beri çok sık acıkıyorum mide agrım oluyo demekki.iconde beslenen bebegin var ondan acıkıyorsun falan diyo ama ne bilim ya kesin sonuçlar almadan kafam rahatlamicak gibi
(3,531 puan) tarafından
Dua et canım..  kese olunms  ve hamilesin  tadını çıkar
(926 puan) tarafından
Inşallah inşallah yarın güzel.seyler yazicam buraya inşallah boşa stress yapiyorumdur
(3,531 puan) tarafından
Aminnn canım minnos hissedyo ona gore
(926 puan) tarafından
Varlığının düşüncesi bile mutlu ediyo ❤
0 oy
(5,516 puan) tarafından
Guzel haberler hayirli haberler alirsin insallahh
(926 puan) tarafından
Inşallah canım valla kafayı yedim artık. Hem boş gebelik bi sıkıntı çıkcak diye düşünüyorum hemde hamilelik belirtilerimde belirli var yine emin olamıyorum çook acıkıyorum sık sık hayra yormak istiyorum ama bi yanım korku.icndr
(5,516 puan) tarafından
Korma sakin rabbim hayirlisini nasip etsin
(926 puan) tarafından
Inşallah bizde hep.hayirlisi dedik inşallah hayırlısı olur ❤❤
(5,516 puan) tarafından
Insallah insallah
0 oy
(6,769 puan) tarafından
Kız ben sana kötü düşünme diye kaç defa daha diyeceğim ☺ olacak Allah'ın izniyle bol bol dua oku gönlünü ferah tut. Geç dollenme yumurtlama tarihinden sonra oluyor herhalde kuzuum mesela adetin 14 u diyelim ama ultrasonda 18 çıkıyor o zaman geç döllenme oluyor.
(926 puan) tarafından
Intde okudum öyle hesap biseyler vardı 1hafta yada 10gun fark oluyo .ayy deli gibi her yerden araştırıyorum:D sizinde kafanızı şişircem hep boyle :)
(6,769 puan) tarafından
Biz 9 ay senin postlarını görmeye razıyiz kuzum☺☺yeterki bebisin sağlıklı sıhhatli olsun sen sağlık li sıhhatli ol. Yarın inşallah güzel hayırlı bir sonuç alırsın balım ❤
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun .bazen diyorum iyiki tesadüfen bu uygulamayı indirip bu bölüme kayit olmuşum ❤ kalpleriniz cok guzel hepinizi cooook seviyorum ❤❤
(6,769 puan) tarafından
Canım benimm bizde seni çok seviyoruz aklımız hep sende ❤❤☺☺☺
(926 puan) tarafından
Allah razi olsun canimmm❤❤❤❤
0 oy
tarafından
Benimde gec dollenmeydi canim son adet tarihime gore 8 haftalik olmasi gerekiyodu ama ortada ne bebek ne kalp atışı vardi. 2 hafta geriden geliyoduk
(926 puan) tarafından
Işte tam olarak.nasil.oliyo bu bilmiyorum kafam.karisti iyice son adet 2ekim bugün 8 hafta 1 günlük cikiyo hesapta 18 kasımda gittiğimde vajinal ultrasonda kese göründü bebek yok :( 10gun sonra gel.dedi zar zor geçirdim günleri yarın kalpten gitmesem iyidir
0 oy
(650 puan) tarafından
Bizde de geç döllenmeydi. 6. Haftada gittik. 4 haftalık çıktı ultrasonda. İki hafta sonra 7+2  çıktı sonra ara kapandı. Günü gününe denk şimdi
(926 puan) tarafından
2 hafta mi fark oluyor yani  ? Son adet 2 ekim adete göre 8 hafta bugün gittiğimde 4 haftalık miydi şimdi? Şuanda 6 haftalık mi oluyo
(650 puan) tarafından
Her insanda her gebelikte farklıdır bilemem ki
(926 puan) tarafından
duanizi eksik etmeyin ❤
(650 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin ❤️❣️
0 oy
(136,255 puan) tarafından
Tovbe yarabbim kiz ne guzel iste hamilesin kotu dusunme artik bak hersey iy olcak bebis kiz olursa oglumla tanistiririz belki dunur olcaz kiz ya sen ya nermin yada busra hanginizin kizi olursa talibim bacim ona gore.

Kız allah yardimcin olsun iyi haberlerle gel inş
(926 puan) tarafından
Olsun da veririm :D hem inanamıyorum hem korkuyorum herkeste mi.boyle oluyo yoksa ben mi abartıyorum bilmiyorum bisey değil herkes öğrendi kötü sonuç alırsam eşim basta olmak üzere çok üzülür kendimi geçtim eşim:(
0 oy
(94 puan) tarafından
Benimki geç dollenme 18 haftalik olduk teyzesi şükür sağlıklı gidyrz simdilik
(926 puan) tarafından
Allah bağışlasın duanızı eksik etmeyin heyecandan ölücem:))
(94 puan) tarafından
Canım benim kıyamam yaa seni nasıl iyi anlıyorum yarın buraya yaz lütfen dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun inş melegimmm
(926 puan) tarafından
Mutlaka yazicam ❤❤

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 963 göst.
10 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 439 göst.
9 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 512 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mrvkmp (1,772 puan) tarafından soruldu