0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde (7,369 puan) tarafından
Napiyorsunuz nasılsınız güzellerim keyifler nasıl durumlar bebisler nasıl 

7 Cevaplar

0 oy
(54,540 puan) tarafından
cay keyfi yapiyorum sen nasılsın canim☺️
(7,369 puan) tarafından
İyi sayılır tatlım oh oh yap keyif
-Reklam-
0 oy
(5,170 puan) tarafından
Bebem yeni uyudu canım eşim işe gitti ben de biraz keyif yapacak gibiyim 

Sen nasılsın 
(7,369 puan) tarafından
Oh ne güzel valla eşim uyuyor birazdan kalkıp kızımı yıkayacam iyi sayılırım tatlım
(5,170 puan) tarafından
Sana da kolay gelsin canım benim
Ohh mis ben de yıkamak istiyordum ama hasta biraz erteledim onun icin
(7,369 puan) tarafından
Kız yıka rahatlar bebekler yıkanınca hasta olmaz sadece soğuk havalarda fazla suda durmazsa iyi olur hem hasta bebeğin burnu açılır rahatlar
0 oy
(18,672 puan) tarafından

Temizlik yapmam lazım ama hiçç canım istemiyor uyumak istiyorumm:Dhaa bjde akşam yemeği tantanası var ona da karar veremedim daha :silly:

(7,369 puan) tarafından
Valla bugün çok halsizim bende
tarafından
Topluca temizlikten firar etmek lazım:)))) kaldı yarım saat
(7,369 puan) tarafından
Ben temizliği dün bitirdi kız gecede yaptım arada tutuyor benim halsizlik oluyir
tarafından
Havalardan cnm şu ara herkeste var
(7,369 puan) tarafından
Yok kız hasta olacam ben galiba ondan
0 oy
tarafından

image

Dolabı açtım eserimle övünüyorum :D annem beni yoğurtçu olarak doğurmuş :D

(7,369 puan) tarafından
Oh oh mansallah
0 oy
(4,215 puan) tarafından
Eşim işe gitti bebekler evi yikmakla meşgul bende niyetliyim hiç bişey yapasim Yok yatiyom öyle
(7,369 puan) tarafından
Allah kabul etsin canım benimde eşim sabah geldi uyuyor yarında sabah gidecek bir pazarımız yok ya
(4,215 puan) tarafından
Saol canim valla bzimki gece evde de gündüz vardiyası dönüyor haftada bi günde izinli okunda rahatiz şükür
(7,369 puan) tarafından
Bizimde bir hafta gece bir hafta gündüz bu hafta gece deydi full 12 saat çalışıyor bide gjnduzdede gecede de gündüz vardiyasındayken pazarda ise gidiyor gece vardiyasındada gündüz gelip anca uyuyor duzgunbir izni yok
0 oy
tarafından

Sorma bacım sorma bi ise giriştim altından kalkamıyorum çocuk zaten huysuz kalktım cam kapı silmeye çalışıyorum perde yıkıyorum akla bak her gün bi oda yaarim diyodum 3 oda yaptım tikandim yatak odası mutfak banyo tuvalet kaldı en zorlari sırtım belim agriyo kollarim agriyo ev alt üstü oldu yaptım bi kahve içiyorum kafamda bi tuhaf kazan gibi 

imagesen napiyosun nasılsın 

(7,369 puan) tarafından
Evet bulantı yapıyor hatta kusturuyor beni ondan içemiyorum bulantidan sonrada içtim bide ben hamileyken de verdiler nerdeyse zehirliyor mis yani beni son anda icmedigim için kurtulmusum yaramıyor bana
tarafından
Allah Allah geçmiş olsun canım ne desem bilemedim
(7,369 puan) tarafından
Saol canım genel cerrahine gidiyorum göğüs kontrolüne bide o var ihmal de edemiyorum onu kiximin beyin kontrolü çıkamadık hastanelerden
tarafından
O kitle nolcak çocuğun beyninde küçülmesi mi bekleniyo doğuştan dedin çocuk kocaman oldu kuculse şimdiye yok olmaz mıydı
(7,369 puan) tarafından
Valla canım kist duruyor yok olmadı deiler ki gözetim altında duracak götürüyorum tehlike arz etmiyor suanlik ameliyatlı bir şey yok dedi  küçülmüyor doğduğundan beri aynı duruyormuş büyüyor mu diye bakıyorlar ondan kontrollere gidiyoruz
0 oy
(9,066 puan) tarafından

Kahvaltiyi hazirlarken sahmaran dizisini izliyoum pardon dinliyorum:))degisik bise. Cocoklari uyuttum mis:)

(7,369 puan) tarafından
Kız herkeste bu aralar onu duyuyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 946 göst.
+5 oy
11 cevap 503 göst.
11 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 494 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu
0 oy