0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (1,134 puan) tarafından
Kayinbabam oğlum doğduğundan beri süresi gorumcemi bana örnek gösterirdi. O böyle kıyafet giydiriyor o 7 aylıkken asiriyor sütten kesmiş inek sütü ve bebe bisküvisi yapıp vermiş o süt verip içine bisküvi katıyor. O çay veriyor. O oyun oynuyor o şöyle yemek. Yediriyor sürekli ama sürekli böyledir tabi ben he he deyip geçiyordum ama üzülüyordum da. 2 gündür yine bizdelerdi. Gorumcemle görüntülü konuşurken annesi iyi bakıyor masaallah iyi dedi. İçim bı tuhaf oldu ne yalan söyleyeyim. Görümcem sürekli bağırır bazen vurur. Sürekli aile büyüklerinin yanında olduğu için şımarık ve hırçın bir oglu var. Geçen bize olmaz olsun sizin gibi kari dedi bu cocuk 4 yaşında. Ben bunlara izin vermedigim için onların gözünde kötü anneydim. Kural koyduğum için.

4 Cevaplar

0 oy
(417 puan) tarafından
Amannn bacim salla gitsin b o klarinda bogulsunlar.oglun icin sen mukemmel annesin.sor bakalim ona baska ana istermiydi.kimseyi memnun edemessin salla gitsin sık sık görusme onlarlada
-Reklam-
0 oy
(7,375 puan) tarafından
7 aylık çocuğa inek sütü ne kız iyi bir şey mi sanki sen iyi annesin salla onları ne halleri varsa görsünler 
0 oy
(394 puan) tarafından
Zaten keyfinden bu kadar insan Bi dünya para verip mama alıyor Bi kutu inek sütü almak kimsenin aklına gelmiyor sanki. 7 aylık bebeğe inek sütü vermek doğru Bi davranışmi yani. Sen en güzelini yapıyorsun. Benim oğlumda 9 aylık dişten dolayı istahsiz. Banada ekmek içiyle çay ver dediler. Kan değerleri zaten düşük. Amann canım boş boş konuşan çok. Evladina en iyi sen bakarsin.
0 oy
(323 puan) tarafından
Siz doğru olanı yapıyosunuz aldırış etmeyin. Büyükler belki kötülükten değil ama bilmedikleri için böyle yapıyolar. Kızım ilk doğduğu zaman meme reddi yaşadık emmedi kayınpederim kayınvalidem banada böyle bi takım şeyler söylediler ek gıdaya başladığımda olmadık şeyler vermeyi denediler ama ben bildiklerimi anlattım uyardım. Sonrasında bi kaç kez etraftakilere çok iyi bakıyo çok bilinçli gibi şeyler söylediklerini duydum artık ben bi şeye yok diyosam onlarda ısrar etmiyo.

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 1,085 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 446 göst.
10 Mart 2020 Diğer kategorisinde ✨MeRvE✨ (389 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 292 göst.
0 oy
6 cevap 183 göst.
18 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,864 puan) tarafından soruldu

409,949 soru

12,325,777 cevap

39,092 kullanıcı

Kategoriler

...