Kızlar 1.5 senelik evliym çok şükür ki mutlu bur yuvam var.. eşim Benden once Nisan atmis ki her insann başına gelebilir. 9 Ay nişanlı kalmis. Her neyse iste kaynanam geçen güne kadar hala lafını yapardj konusu acilirdi Bende ***** gibi nasl izin veriyorsam artk her konusunu açmamada çok seviyordm der dururdu. Artk açmıyor da demiyor da. Çok sevmesi güzel olduğundan neymis nazar etmişler herkes nasl buldunuz bu kızı flan demiste. Bende öyle çirkin flan değilim ha görseniz boylu poslu bir kızım çirkin de olablirm eşim beğenmiş ya kime ne. Neyse işte kaynanam geçenlerde rüya görmüş görüntülü konuşuyodk gorumcem ben kaynanam orda dedi. Bizim eve gelmiş sizde varmışsınz. Oğluma sen onla mutlu değilsin biliyorum ben seni gözlerimden tanirim o güzel degl ben ondan güzelm baksana flan diodu dedi. Kızda evli barklı çocuklu Bende. Neyse isye Bende dedm. Her halde anne hala aklında o kız silinememis dedm . Bisey de demedi . Eşime rüya meselesini anlatmadm ama dedm annen konusunu açtıkça neden hiç açma flsn demiyosn da can kulağı ile dinliyorsun dedm. Oda senin yanında mı azarlaym annemi dedi azarla dedi söyle bi dağa açmasın. O günden beri konusu açılmaz. Zaten açılsa da bu sefer ben derm.