0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,784 puan) tarafından
Sorum yukarıda artık doğurmak istiyorum.

13 Cevaplar

0 oy
(741 puan) tarafından

Bilmiyorum sezeryan yaptım. Sağlıcakla gelsin:)

(1,784 puan) tarafından
Teşekkürler  Herkes değişik konuşuyor korkmaya başladım doğurayim da şu stres bitsin :)
-Reklam-
0 oy
(658 puan) tarafından
Değişir. Benim önce nişan sonra su sonra sancı oldu.
(1,784 puan) tarafından
Dün hafiften adet sancısı gibi ağrılar girdi. Ama baya hafif ağrı
0 oy
(6,305 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ilk kızımda sancim çoğaldı sonra Nisan geldi 

İkinci kızımda Nisan geldi ertesi gün sancilarim başladı doğurdum 
(1,784 puan) tarafından
Anladım ben her türlü ağrıyı akıntıyı takip edeyim
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Kisiye gore bacisi benim sadece sancim oldu bak yegenimin nişani geldi arkadasiminda suyu geldi hepsi farkli oldu kolay dogumlarin olsun insallah
(1,784 puan) tarafından
Dinlenince geçiyor, düzenli şekilde de olmuyor
(2,685 puan) tarafından
Benimki gecmediydi iste bacim arka arkaya geliyodu genede belli olmaz suphede kalirsan nst de baksinlar bi kimininkide hic agrisi olmuyo
(1,784 puan) tarafından
Bugün ağrı artmazsa yarın kontrolüm var
(2,685 puan) tarafından
Eneee bende oyle olduydum sabah kontrol vardi gece sanci tuttuydu hayirli dogumlarin olsun inslalah
(1,784 puan) tarafından
Valla doğurayim da kurtulayım iyice stres oldum amin inşallah teşekkürler
0 oy
tarafından
Her ınsanda hatta her hamılelikte farklı olur kımse sende böyle olacak diyemez canım Allah yardımcın olsun ben sezeryan yaptım ama hamıleyken bende öyle şeyler çok duyardım 
0 oy
tarafından
Sezeryan yaptım ama önce sancım geldi bende hiç nişan vs gelmedi sadece tuvalete habire gitmekten suyum bitmiş çocuk doğunca anladık
0 oy
(315 puan) tarafından
Canım benim önce suyum geldi ama hiç sancım olmadı bu yüzden suni sancı verdiler 5 saat içinde doğurdum 
0 oy
(3,837 puan) tarafından
Yalancı sancılar baslar sonra biraz artar sonra Nisan gelir sancılar biraz daha artar yani en azından ben bu sekilde deneyimledim.
(1,784 puan) tarafından
Hafiften adet sancısı gibi ağrılar var. Dün sırtıma da hafiften ağrılar girdi. Heralde yakındır gelmesi.
(3,837 puan) tarafından
Ben 23 Marta sancilanmaya basladim böyle anlik kısa kısa karnıma kasiklarima agri girmeye başladı  24 Marta Nisan geldi aksamina minnos minos sancilarim basladi gece artti girdim dus aldim saclarimi duzelstirdim sabaha karsi artik makatima agri vurmaya basladi ilk dogum (butun gece dr ile konustuk ondan rahattim oda hazir da bekliyordu )25 Martta sabah 08:20 de sezayan ile  doğurdum 39 haftalik Dr kalsa bekleyelim dedi Nisan dan sonra ilk bebek hemen gelemez korktum artık ☺️
(1,784 puan) tarafından
Yaa ne güzel Rabbim analı babalı büyütsün
(3,837 puan) tarafından
Amin cümlemizinkini☺️
0 oy
(673 puan) tarafından
Herkesin aynı olmuyor kişiden kişiye değişiyor ben 12 saat sancı çektikten sonra nişanım geldi 5 saat sonra da doğum yaptım
0 oy
tarafından
Valla benim direkt suyum geldi ne sancı ne nisan hiç bisey bilmem 
(1,784 puan) tarafından
Bende bundan korkuyorum bir anda gelir diye
tarafından
Korkulacak bisey yok sağ salim kucağına alırsın INSALLAH
(1,784 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(8,425 puan) tarafından
Sancı oldu benım ilk
0 oy
tarafından
İlk kızımda nişan geldi 1 ay sonra doğum yaptım canım suyumuda hastanede patlattılar 
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişiyor kızımda Nisan geldi . Oğlumda suni sancı aldım onda da ilk kanama başladı sonra açılma suyu doktor patlattı bom diye

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 152 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 226 göst.
27 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 162 göst.
0 oy
39 cevap 724 göst.
15 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,745 puan) tarafından soruldu

404,337 soru

12,113,093 cevap

36,448 kullanıcı

...