0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (899 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
 Artık uyuyamıyorum.. nefes alamıyorum.. kalbim parçalanır gibi atıyor.. beynim kaynar gibi yanıyor.. ateş basıyor ve öleceğim sanıyorum.. aşırı derecede korku hissediyorum..sabah ezanina kadar böyle oluyorum..eşim çocuğu uyuturken uyuya kalıyor korkunca onu çağırıyor.. o yanımda yatınca daha da huzursuz oluyorum değişik bir hal içindeyim.. niye böyle olduğumu anlamıyorum.. eşim nobetteyken de kaldım tek ama böyle olmazdım son 3 haftadır bu haldeyim ve dayanamıyorum artık... Okuyup yatıyorum ama fayda etmiyor.. odamda aşırı derecede negatif bir enerji hissediyorum... Bilmiyorum belki de biseyler tetikledi... Son zamanlarda spritüel şeylere merak sarmistim.. geçenlerde eşimin askerlerden biri intihar etti.. çok gizemli bir şekilde.. konuyu anlatmicam etkilenen olur diye.. bu beni çok etkiledi... Eşim keşke sana anlatmasaydim diyor .. aslında hiç korkmazdim ama bilmiyorum korku büyüdü içimde artık uyuyamıyorum.. dün gece sabaha kadar camın önünde kedi mırıldandı ve ondan bile ürperdim... Nazardan insanda böyle şeyler olur mu???

2 Cevaplar

0 oy
(3,230 puan) tarafından

Odanı mı değiştirsen acaba 

Benimde böyle şeylere merakım vardır paranormal ve pisikolojik şeylere hiç yaşamadım böyle bir korku ki çok korkunç şeyler de yaşadım ama hep üstüne gittim 
(899 puan) tarafından
Bu gece nöbetçi eşim iki tane bebem var onlar için endişeleniyorum güçlü olmaya çalışıyorum bu akşam diğer odada yatmayı denicem bakalım değişiklik olacak mı.. ben de yaşadım biseyler ama hep üstüne gittim ya da dua ettim korkmuyordum ama yaşadığım öyle bir durum ki insana korku bı girdi mi durmuyor büyüdükçe büyüyor.. ve biliyorum ki insan korkuyorsa orada muhtemelen negatif bı varlık var.. artık dayanamıyorum uyuyamıyorum psikolojim bozuldu kafayı yicek gibi oluyorum..
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım eğer aşamıyorsan gidip yardım almalısın. Çok fazla odaklanmamaya çalış. Ya da ne bileyim unutmaya çalış 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 542 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
26 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Nazenin & (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.
19 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ervaaa (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 541 göst.
3 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Ezocelik (581 puan) tarafından soruldu

378,396 soru

11,326,421 cevap

34,778 kullanıcı

...