0 oy
125 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba guzel anneler onerebileceginiz anne yani park yatak ariyorum  memnun kaldiginiz urunler varsa paylasabilirseniz sevinirim.Kullanisli olsun tayinci oldugum icin oda yapmayi dusunmuyorum.(en azindan 3 yada 4 yasina kadar kullanilabilecek saglamlilikta)

Simdiden tesekkurler..

6 Cevaplar

0 oy
(66 puan) tarafından
Prego aldimben ayni mantikla
(1 puan) tarafından
Yoyko kraft ve bu marka arasinda kalmistim kac yasa kadar kullanilir peki ?Cevap icin tesekkur ederim.
(66 puan) tarafından
Vallahi cocuga bagli boyu 120 aldigimiz besigin kaca kadar yatirirsan sigdiginyrre kadar 5 e kadar yatirani biliyorum bizzat. Bende yoyko ve pregoya bakiyodum pregoda indirim yakaladim o yuzden hemen aldik bide ben ikiz bebeklerimi tek besikte yatırcam siz düşünün tasima kapasitesini falan bjr bazam var zaten 6 aydan sonra yataklarinu ayirmayi düşünüyorum kendj rahatliklari icin
(1 puan) tarafından
Tesekkur ederim Allah kolaylik versin bu arada:)
-Reklam-
0 oy
(2,682 puan) tarafından
Yoyko Kraft canım gayet kullanışlı 
(1 puan) tarafından
Bu iki marka ve prego arasinda gittim geldim 120 cm olanlar var 110 cm olanlar var siz olsaniz hangisini secerdiniz cevabiniz icin tesekkur ederim.
0 oy
tarafından
Prego miami aldım. En çok kiloyu o taşıyor. 25 kiloya kadar. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Bana dua edersin
(1 puan) tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
(7 puan) tarafından
Elele madre anne yanı park yatak aldım. Üst katı 10kga kadar alt kat 25 kg taşıyor. Kendi sitelerinden aldım daha uygundu. 
(1 puan) tarafından
Tesekkir ederim
0 oy
tarafından
Canım benım yoyko 8ın1 dıye modelı var ondan
(1 puan) tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
(14,589 puan) tarafından
Kraft güzel 2.5 yaşa kadar yattı 4 yaşa kadar uygun bence 
(1 puan) tarafından
Tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 231 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Nalan-Tayyar (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 111 göst.
30 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 239 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ftmnr (348 puan) tarafından soruldu

402,188 soru

12,040,820 cevap

36,264 kullanıcı

...