0 oy
1,191 göst.
Diğer kategorisinde (1,117 puan) tarafından
Merhaba kizlar gunaydin.  Ben dun test yapmistim dunku attigim testde cok silik cizgi var fotosunu atmiyim cunku fotografda belli olmuyor.  2 gun gecikmem de var acaba o kadar silik cikmasi gec dollenme olmusmudur.  ya insallah hamileyimdir lutfen dua edin yüzüm gülsün.   Benim adetim en fazla 28 gunde gelir bu gun 30 gunu.  

24 Cevaplar

0 oy
(1,117 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

image

T cizginin altinda kararma goruyormusunuz

(1,117 puan) tarafından
1 damlsamsi.   Evet 2 3 gun gecikmem var.   
Yani aslinda adet gecikmesi ve idrar testi
tarafından
İnsallah gonlunden gecen olur o zaman testi tekrar yap bi kac gun
(1,117 puan) tarafından
Evet 2 gune kadar adet olmazsam yapicam
tarafından
Testini erken gebelik testi ile tekrarla yada sağlık ocağına kan ver kan vermeden asla anlayamazsın gebeliği testler aldatıyor çok
(5,657 puan) tarafından
Hayirlisi olsun canim. Ama gebelik olsa bukadar ekrani karartmaya siyak beyaz yapmaya gerek kalmio direk baris silikde olsa gorunur cizgi cikiyor uzmek icin demiyorum sana ama umutlanma. Hayirlisi olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnşallah hayirlisiyla hamilesindir canım. Senin postlarini görüyorum çok hakediyorsun bence. Allah'ım hayırlı evlat nasip etsin sana :) 
tarafından
Ama yine de erken test yap. Kaset testlerde çıkmıyor pek. Yoksa bile üzülme zamanı vardır inşallah
(1,117 puan) tarafından
Insallah canim teşekkür ederim
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Dünkü postuna yorum yapmadım. Bugün yine yaptın mı test? Silik çizgi vardı ama dağınık duruyordu yani test bozuk olabilir. 1 hafta geçince test yapmak en mantıklısı bence. Allah hakkında hayırlısını versin, gönlüne düşeni sana hayırla versin. 
(1,117 puan) tarafından
O testi daginiklik gitmis.  Yerine tam T cizginin altind silik cizgi kalmis.  Insallah canim
(11,033 puan) tarafından
Hadi bakalım tekrar test yap bence ya da kan ver en kesin sonuç onda
(494 puan) tarafından
Merhaba banada nasip oldu bebegim dogdu
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Bugun yada yarin tekrar yap canim gitgide belirginlesir gönlume göre versin rabbim insallah 
(1,117 puan) tarafından
0 oy
(5,657 puan) tarafından
Fitosunu at canim genelik varsa silikde olmus olsa gitoda cikio. Olmayan gebeliklerin fotosunda net cikmio merak ettim ins hamilesindir at foto bakalim
(1,117 puan) tarafından
Attim canim bak
(494 puan) tarafından
Merhaba benimde bebeğim dogdu
0 oy
(16,895 puan) tarafından
Canım kalbini kırmak istemiyorum ama sen hamilelikle kafayı bozdun. Dünkü testin silik çizgisi ile hamileyim diye umutlanma. O testler bazen bekledikçe 2. çizgi belirir. Inşallah hamilesindir ama senin için diyorum umutlanma sonra yine üzülen sen olursun. Oluruna bırak unut beklemedigin anda o seni bulur gelir zaten 
(1,117 puan) tarafından
Kafayi falan bozmadim.     Insallah teşekkür ederim
(5,657 puan) tarafından
Gonulyaram Gebelik bolumune gir canim semaa26 var post acmis. Beklenilen sonuc soktayim diye bir onceki pistunu oku. 5 senedir ugrasiomus falan
(1,117 puan) tarafından
Beklenilen sonucunu okumadim.  Bende ona yadim  sogan kurune
(5,657 puan) tarafından
He aynn sogan kurunu yapmis da pozitif test atmis silik ama pozitif yani silik cizgi bile olsa net olarak gozukur  resmi siyah beywz yapip zorlama sekilde umutlama diye diyorum yanlis anlama seninuzmrk icin demiyorum
(1,117 puan) tarafından
Yok  yanlis anlamiyorumm yoksa da hayirlisi olsun teşekkür ederim canim
0 oy
(2,495 puan) tarafından
İnşallah hamilesindir canım rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️❤️
(1,117 puan) tarafından
Insallah canim
0 oy
tarafından
Valla canım bence var, inşallah da vardır. Çünkü dediğim gibi olmayınca orada kırmızılık falan hiç olmaz,bende öyle olmuştu çünkü, olmadığında asla renk yoktu orda, hamileyken aynı bu şekildeydi ilk test ☺️ Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallah 
(1,117 puan) tarafından
Evet bende evlendigimden beri 40 50 test yapmisimdir bi kere bile kuruma cizgisi cikmadi varsa var yoksa da yok hic bir sekilde.  Adetimde gecikti.    Buraya attigim fotoyu girdunmu dunku testimin son hali
tarafından
Evet gördüm , sağlık ocağı yakınsa hemen git de bi kan ver netlessin
(1,117 puan) tarafından
Burda kan almiyorlar ki.  Cizgi belli oluyor mu bu testde
tarafından
Oluyo tabi ki
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Kız yanlış yere yazmışım viiiiii
0 oy
(678 puan) tarafından
Seni üzmek istemem ama benim de geçenlerde aynı böyle bi durumum olmuştu test böyle silik gibiydi 3 tane tuttum hatta 2 günümde geçti ve normalde asla gecikmiez dedim kesin var sağlık ogacinda gittim hatta kan vermek için sonra 3 gün adet oldum 
(1,117 puan) tarafından
Ya insallah benim vardir
0 oy
(2,367 puan) tarafından
İnşallah hamilesindir kuzum ben sana çok dua ediyorum 
(1,117 puan) tarafından
Ya evet hatirliyorum. Ismimi bile vermistim tesekkur ederim canim
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Hadi inşallah canım resim de gorunmuyordur belki birkaç gün sonra tekrarla testini Rabbim kucagini doldursun hayirlisiyla♥️
(1,117 puan) tarafından
Insallah canim
0 oy
(39 puan) tarafından

image

canim benim cogu kisi gormuyorum demis ama ben gordum valla benimde ilk testim boyle cok silik cikmisti ama reglime 5 gun vardi tabi. Foto attim bak istersen
(1,117 puan) tarafından
Evet belli oluyor seninki.  Sen menkini gordinmi ya belli bolonokmy
(39 puan) tarafından
Mena gorunen yaly gordim umutlandyrmak islamok vn hem azajyk yşygy pesrak bolypdyr
0 oy
(39 puan) tarafından
Bir daha test yaparsan oda silik cikarsa  benimki gibi aynanin onunde cek fotografi o zaman cok belli oluyor  
(1,117 puan) tarafından
Tamam canim yarin falan yaparim
(39 puan) tarafından
Evet sabah azanindan sonra yap dilek tutda ben oyle yapdim
0 oy
(2,157 puan) tarafından

Bence bu test negatif :( ama hayırlısı belki yanılmışımdır yani inşallah vardır hayırlısıyla.

Yorumları okurken anladım uzun süredir istiyosun galiba. Ne kadarlık evlisin tedavi falan denemedin mi hiç. 
(1,117 puan) tarafından
2 senelik evliyim 21 yasimdayim. .  Bir dusuk birde 41+5 de dogurdugum bebegim 2 gun yasadi dogumda oksijensiz kalmis.   3 ay oldu dogum yapali ekim ayi.  Denedim canim bu ayda tedaviyi aldim.
(2,157 puan) tarafından
Yaşınız çok çok küçük. Bu anne olma demek değil tabi ki ama bu kadar üstüste deneyeceğim diye kendini yipratma bence. Benimkisi bi abla tavsiyesi olsun kabul edersen. Bak akışına bırak gör hemen olacaktır. Stres yaptırıyo bu bebek işleri insana. Allah hayırlı vakti biliyordur. Gönlüne göre olsn hayırlısıyla inşallah :)
(1,117 puan) tarafından
0 oy
(122,360 puan) tarafından
ama 2 gun gecmis net kipkirmizi cizgi olmasi lazim
(1,117 puan) tarafından
Belki bir umut gec dollenme dir dedim.
0 oy
(9,332 puan) tarafından
İnşallah Rabbim bu defa nasip eder 
(1,117 puan) tarafından
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Bende bi cizgi gordum 2resmde ama kuruma cizgisi ola bilirmi?ilk 15dk icinde gorduysen degildir .bende adetime 1gun kala test yaptgmda buraya koydum hic kimse gormedi sadece ben goruyordum  onun sabahi yaptim net belirgin olmustu ve simdi 17haftalik olduk  darisi senin basina canim.yarin sabah bi daha tekrarla.insAllah hamilesindir
(1,117 puan) tarafından
Insallah canim yarin tekrar yapicam.  Yani kurumami bilemem ama.  Ben hic bir zaman kuruma cizgisine denk gelmedim.
0 oy
tarafından
Hayırlısı olsun cnm Allah nasip etsin yalnız hemen dillendirme bu olayı hem henüz kesin degil hemde varsa eğer hamilelik kimyasal dış gebelik ihtimalide henüz ortadan kalkmadi nazara gelme allah korusun biraz bekle sevincini heyecanini çok iyi anlıyorum fakat eski acin dolayısıyla yine üzülmeni istemem çünkü o acini yüreğimde hissettim resmen zor biliyorum fakat biraz daha bekle 
(1,117 puan) tarafından
Evet canim bende sadece esime ve burda paylastim.  Esime de daha soylemicektim ama yarin onunla gidip test almam gerek.  O yuzden.   Esimde dedi hemen sevinme adetini olursan uzulursun dedi
tarafından
O yüzden cnm seninde ne kadar üzüleceğini tekrar acı cekecegini tahmin ediyorum yeniden üzülmeni hayal kırıklığına uğratan istemem
(494 puan) tarafından
Merhaba  Egitmen.  Sonunda anne oldum.  Sonunda nasip oldu
tarafından
Hayırlı olsun cnm sağlıkla büyüt
(494 puan) tarafından
Tesekkur ederim.   Cok dua etmiştiniz Allah razı olsun
0 oy
(10,388 puan) tarafından
Ayy benimde öyleydi 28 günde bi olurdu hiç sasmazdi 30 gün annemlerdeydik annem kız noldu daha saçmalama olur adetin dedi eve dönerken eşimin başının etini yedim test istiyorum diye 2 tane erken gebelik almış yaptım direk kıpkırmızı çıktı ikinciyi de eşim yaptı manyak sen ver ben batircam dedi neyi merak ediyosa keşke erken gebelik testi alsaydın kız onda daha belirgin olurdu 
(10,388 puan) tarafından
Hmm kan verseydin o zaman çıkardı herkes yok demiş ama ben gördüm gibi t çizgisini
(1,117 puan) tarafından
Sizinkiler gibi burda kan almiyorlar ki aliyorsalarda gebeligimi ogrenmek icin kan vermedim.   Esime gosterdim sen goruyormusun diye esimde evet var dedi.
(10,388 puan) tarafından
Eee nolcak şimdi kan almiyolarsa kadın doğuma git dicem ultrason isticekler görünmez ki daha alttan baksalar ne biliyim
(1,117 puan) tarafından
Biraz daha bekliyim bakiyim. 2 gun sonra yine test yaparim adet olmazsam.
(10,388 puan) tarafından
2 gün değilde 4 5 gün bekle bence artsın HCG biraz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 255 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde heygirls (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 193 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ecenin annesiii (1,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu

403,403 soru

12,084,245 cevap

36,365 kullanıcı

...