0 oy
151 göst.
Aile kategorisinde (2,001 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben kafayı yiycem artık bir yere gidip doğru düzgün oturamıyorum bir yerde duramıyorum bunaldim örneğin birisine bir şey vermiycek vuruyor veya birisinden bir şey alacak vermezse vurarak almaya çalışıyor gerçekten bunu bile ağlayarak yazıyorum bana akıl verin nolur ya oyuncaklarıyla sıkıldıkktan sonra atmaya başlıyor ben devletten nerden randevu alabilirim vallahi benimde psikolojim bozuldu iyice bir akıl verin postumu görüp yazmamazlik yapmayın aşırı sinirli bir çocuk hemen sinirleniyor kendini yere atarak ağliyo bu arada 30 aylik hangi doktora gidebilirim bunun için akıl verin bana tecrübeli çok var aramizda

6 Cevaplar

0 oy
(2,001 puan) tarafından

En İyi Cevap
Postum yukarıda kalsin görmeyenler vardır belki 
-Reklam-
0 oy
(855 puan) tarafından
Bununla ilgili bu aylarda bnde paylaşım yaptım inanki geciyo bnde cok üzülüyordum geciyo ama
(2,001 puan) tarafından
Ben kafayı yiycem gerçekten öyle böyle değil çünkü hiçbir şekilde sabrım da kalmadı nasıl atlattiniz
(855 puan) tarafından
Bol bol konuşarak parka çıkmadan yada ortama girmeden arkdslarinla iyi vakit geçirirsen yada oynarsan sana ödül alacam supriz yapacam gibi şeyler söyleye soyleye unuttu
(2,001 puan) tarafından
Bu esnada goturmediniz mi parka
(855 puan) tarafından
Aksine hep göturdum
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Her istediği yapılıyor mu bak bunu la ilgili briaz önce post açtım her istediği yapılan çocuk aksi inat ve hırçın oluyor dediğimi yanlış anlamayın benim eşimde her istediğin i yapıyo üzerine çocuk düşüyor ve çocuk babası evde yokken kuzu babası gelince cildiriyor senin anlattığın GİBİ aybj
(2,001 puan) tarafından
Hayır mesela her istediği olmuyor hayır diyorum bu sefer kendini yere atıyor ağlıyor sinirlenerek
(2,367 puan) tarafından
İşte o attıği an seslenme bırak ağlasın her istediği olmayacaklarını anlasınlar
(2,001 puan) tarafından
Öyle canım zaten ama ağlıyor geliyor tekrar devam ediyor istiyor olmaz diyince bir daha başa sariyoruz çok inat bir çocuk
0 oy
tarafından
Azalıyor zamanla kızımda önceden çok atardı şu an tam üç yaşında biraz daha azaldı geçen lazımlığıni kırdı. Arada bi vurmasıda var özellikle babasına . Kendini tüketme bende çok ağladım her istediği oluyor mis gibi sıcak yuvasında büyüyo niye huysuz diye tukeniyodum bazı çocuklar böyle önce bunu kabullenmek lazim. 
(2,001 puan) tarafından
Yaa vallahi canım çok sorun ya esimin arkadaşına gidiyoruz oturamıyorum bile çocuğuna vuracak diye veya gözüm hep üstünde bir şey yapacak zarar verecek diye anlatsamda aynı kizsamda
0 oy
tarafından
Benimkide 34 aylık herşeyi fırlatıp  yere atıyor deviriyor  gülüyor . Başka yerde de yapıyor .

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 125 göst.
18 Aralık 2022 Aile kategorisinde El1997 (2,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (4,883 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 269 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 317 göst.