0 oy
203 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Iyi gecelr kizlar bebeklerinizde ek gidaya ne ile basladiniz ? 

Miktar ne kadar olmasi gerek sizce ?

Ayrica blw yapmaya ne zaman basladiniz ?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
5 aylıkken ek gıdaya gectım, blw ye 7 aylıkken basladım, tadım surecı asamaları bıraz karmasık, o yuzden ınternetten lıste seklınde almanı onerırım
tarafından
Blw zorladimi suan bebegim kasigi birak biberonu bile bilincli tutamiyor :) biz tadimlardan sonra beraber yali gezisine cikicaz ondan alistirma yapiyorum :D :))
tarafından
Yalı gezısı nedır bılmıyorum ben :D blw temızlık acısından zor cocugun agzı yuzu ustu batıyor ama yemek yemeyı cok sevıyor bu sayede :) herseyı zamanla ogrenıyorlar, kasık da catal da kullanılıyor 1 yasına geldıgınde kendı yıyordu tamamen sadece corbaları ben ıcırıyorum suan 28 aylık, corbayı da bıraksam yer de bırakamıyorum :D
tarafından
Temizlik pek önemli değil batsın ( dedikten sonra ben krizlerde olurum muhtemelen: D) gelisimi önemli benim icin :) 1 yas kendi yemesi cok iyi bazi şanssiz anneler :(  2 3 yasa kadar hala yediriyorlar cunku bende onlara benziycem bu gidisle :D Bende baslamak istiyorum bakalim tesekkur ederim :) ( yalilarin icindeydim ya gecen lüks ötesi hayatimi anlatmistim :D unutuldum :D :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yoğurt ile başladık 
tarafından
En kolayi yogurt galiba ama alerjisi var keci sutu almam lazim karsimda ormanda var bir turlu gidipte alamadim ya su keci sutunu
0 oy
tarafından
5ayligiz ikinci oğlum meyve ile baslasin yogurt bir de.elma rendesi muz rendesi bazen yoğurtla karıştırıyoruz güzel.yiyor
tarafından
Peki irmikli elma rendesi falan yaptinizmi hic ? Icine devam sütü katsam nasil olur acaba dr. Kontrole daha var sormam lazim sizin bilginiz varmi
tarafından
irmik icin erkn bence anne sütü alıyorsa vermeyin bi iki ay sonra verin.simdilik 3 gun kuralıyla sebze meyve yogurt.mesela patates havuç.anne sütü yoksa bilemiycwm.bence hazir mamalardan daha iyidir irmik yoğurt meyve mamasi
0 oy
(1,929 puan) tarafından
6 aylık iken yoğurtla başladım canım üç gün kuralını denemedim çok şükür hiç birşeye alerjileri çıkmadı sadece ortanca kız çiğ domates verince çenesi kizarirdi doktor da Yinede ver normal demişti 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,497,253 soru

24,457,913 cevap

354,455 kullanıcı

...