0 oy
205 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Evet biliyorum doktor NEGATİF dedi ama 1 hafta sonra tekrar gel dedi

Biliyorum gebelik yok ama hiç Bir adet belirtim de yok

image

2 Cevaplar

0 oy
(5,567 puan) tarafından
Canım benim adet gunumden 17 gun sonra belli oldu benim gec dollenmeydi yani belki oyle birsey olabilir hatta adet donemim gecince bir hafta sonra kan verdim saglik ocagina negatifti bir on gun daha bekledim hala gelmeyince hastaneye adet sokturucu almya gittim hamile oldugum oyle cikti Allahtan kafama gore ilac falan kullanmamisim 
tarafından
Ay canım doktor bana da 0.02 dedi yalnış duymadiysam
Ama sonucum e nabiıza düşmedi daha
Doktor bana dedi ki ay sonunda adet olmazsan yine gel
İnternet üzerinden bakılabilecek bi yer yok mu acaba ya
(5,567 puan) tarafından
Saglik ocagindan baktirtiysan saglik ocagi tahlier yaz tc ve verilen barkodla bakabiliyorsun ozel hastaneyse her hastanenin anasayfasinda labaratuvar sonuclari var ordan bakabiliyorsun devlet hastanesi direk e nabiza dusuyor canım
tarafından
Canım sağlık ocağında verdim kanı ama barkodu nerden bulabilirim ki
(5,567 puan) tarafından
Doktorun verdigi kagidi attin mi canim doktor kagıt veriyor hemsiriye veriyoruz ordaki kod yanindaysa bakabilirsin
tarafından
Doktor kağıt falan vermedi ki bana cnm
-Reklam-
0 oy
(13,436 puan) tarafından
Dr yok dediyse yoktur şu an. 1 hafta daha bekle tekrar kan ver. Geç döllenme ise o zaman çıkar. 21 yaşında 2.çocuk için kendini bu kadar paraladığına 31 yaşında pişman olacaksın ben sana diyeyim. Ömrünün en hızlı zamanlarını kayınvalidene hizmet kocanı memnun etme iki bebeyi büyütme üçgeni arasında ziyan edeceksin. Ben 35 yaşıma giricem ablası bende o toto yok bak korkuyorum ikinci bebeden. İşim var yaşam şartlarım gayet iyi. Ama çocuk sorumluluk demek. Ben birinin hakkından ne kadar gelıyorum diye bir bak. Sen sürekli gördüğüm kadarıyla bir hizmet halindesin eşinin ailesine. Çocuğu doyur yıka büyür olayı elli sene öncede kaldı. Modern zamana çocuk yetiştirmek de kolay değil artık. Neye ne kadar yetıyorum diye bir ölç ya yazık günah sana doğmasını istediğin evlada kucağındaki yavruya. Kurtulmak için çocuk yapılmaz nazlı. Çocuk yap yapma diyen yok ama bi kucağındaki büyüsün bi evliliğin otursun bi sen büyü fikirlerin büyüsün bi ya senin. Vallahi üzülüyorum ben sana inan. Yazık yavrum eşini ikna etmen gerekirken çocuk yapıp çıkış bulmaya çalışman çok çok saçma
(13,436 puan) tarafından
Nazlı kötülüğünü istıyoruz omu küçümsüyoruz sanıyor. Bebek ile kendini ispat çabasına da girdi maalesef artık. Ama yok yani çocuk eşittir ekstra sorumluluk. Çok küçük ya nazlı daha 16 yaşında niye evlendi bilmiyorum. Hadi evlendi niye aile ile bu şekilde yaşamayı kabul etti bilmiyorum. Eşinin ona attığı mesajları paylaştı bir ara bir tekini yazsa bana bir gün durmam ben aynı evde nazlı ikinci çocuk diyor. Nasıl bir kafa ise eskiden yapmışlar sende bakacaksın aileme mantığı var. Bu kez kucağında eteğinde iki çocuk ile itilip kakılacak. Ya eve alınan bir parça tavuğu gizli kızartıp yemeye çalışıyor ben bir çocuğuma istediğimi alıp yediremedikten sonra on çocuğum olsa ne olur. Her şey sıkıntı görünüyor bu evlilikte.
(14,143 puan) tarafından
Evet aynen durum bu malesef ben de dün aynı şeyi söyledim iyiliği için söylüyoruz ama bugün görüyorum ki boşuna
(681 puan) tarafından
Çok haklısın  @nagis şuan 23 yaşımdayım 1 çocuğum var 2. yemiyor yeminle bir kaç sene sonra kendine yazık ettiğini anlyck da is isten geçecek
(13,436 puan) tarafından
Canım iş işten geçmeden umarım doğru olanı görür
(681 puan) tarafından
İnşallah canım ne desek aklına koyduğunu yapar en iyisi bisey dememek

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 293 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ceylancan (1,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hatmi (28 puan) tarafından soruldu
0 oy