Annemle ve kardeşimle birlik oturuyoruz annem aramızdan en çok kız kardeşimi savunur laf söyletmez geçenlerde annem 2500 TL getirdi faturalar için ben de kız kardeşime dedim ki al bu parayı hemen benim kartıma yatır ki karttan odeyim faturaları sonradan ugrasmiyim pttdede falan dedim bu s...lak kardeşim de sen git 1590 tlsi yatır geri kalan para nerde bilmiyormuş neyse eve geldi işte anneme söyledi annemde içeri girer girmez valla kardeşinin suçu yok hep senin suçun dedi bana bende dedim ki pardon da senin de başına taş düşse benden bilecen dedim ya geri kalan parayı ATM kabul etmedi buda yatırdı zannedip orda bıraktı arkasından biri geldi aldı gitti yada yolda düşürdü parayı dedim annem de başladı işte sen ne kadar hayırsız evlatsin senin de çocukların var aynısını da onlar sana yapacak diye bende dedim ki işte ne güzel demekki ben sana bakıyorum onlarda yarın bir gün bana bakarlar ayrıca sen hayattinda hayırsız evlat görmemişsin demekki dedim kız kardeşim annemi sürekli dolduruşa getiren bir insan şuan ikisde suçum olmadığı halde suratıma bakmıyor bende dedim madem bı para için bana bunları yapıyorsun o yatirilan parayı da çekip geri verdim dedim istemiyorum
Ertesi günü de kızlar annemin abisinin kızı kocası geldi misafirliğe ben yine herseylerine kadar hizmet ettim hamile olmama rağmen ve ardından kaynanamlarda geldi ben öldüm yorgunluktan kız kardeşim kalkıp da bı yardım etmedi bana en sonra kaynanam baktı ki benim elim ayağım titriyor o kalkıp bana yardım etti o gun annem kendi misafirlerine hoşgeldin dedi kaynananmlarla hiç konuşmadı bile onun misafirleri gidince kaynanamlarla sofraya oturduk kayinpederm dedi annenleride çağır sofraya çağırdım gelmediler kayınpederim de yeni ameliyat olmuş bir geçmis olsun bile demedi onlara baktım annemin kendi misafirleri gidince sanki evde misafir yokmuş gibi kendi odalarına gidip oturdular ben Kaynanamlara o gün gerçekten çok mahçup oldum ...
UZUN OLDU KİZLAR HAKKİNİZİ HELAL EDİN