0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (14,128 puan) tarafından
Nasılsınız kızlar migros uygulamasinda indirim var bulaşık deterjanları da.gormusken sorayım bir dedim hangisini kullaniyorsunuz☺️bir de fairynin fiyatını bilen var mı☺️

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Finish ten vazgeçmem ❤️☺️
(14,128 puan) tarafından
Sırf şu bosaltma mevzusu yuzunden ben elimde yıkıyorum:⁠-⁠D:⁠-⁠D
tarafından
O zman sen herşeyi dayha fazla kullanıyorsun canım deterjan su vs aboo at makinaya niye yoruyorsun kendini
(14,128 puan) tarafından
Ya atıyorum aslında ama bosaltmaktan nefret ediyorum:⁠-⁠D:⁠-⁠D
tarafından
Yapcak bişey yok vala canım
(14,128 puan) tarafından
☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(7,208 puan) tarafından
Pril yada fairy kullanırım ikisi de güzel fiyatlarını bilmiyorum ama eşim alır hep
(14,128 puan) tarafından
Migrosta indirimde şuan☺️☺️ikisi de ondan sordum normal fiyat ne kadar diye
(7,208 puan) tarafından
Hee bilmiyorum valla kuzum ☺️
(14,128 puan) tarafından
Ben de en son 40 a Aldım fairyi indirimdeydi a101 de onlarin fiyatlar da uçtu artık☺️
0 oy
tarafından
Bana göre kopurtsun yeter fairy o kadar para vermek mantıklı gelmiyor fairy 650 gramı 18-20 arasında eee 4 lt normal deterjan hakmarda 35 lira 4 litre bana 2-3 ay gidiyor böyle daha karli
(14,128 puan) tarafından
Öyle bakınca evet bazıların da ama daha çok kullanıyorsun ben de bulasik bosaltmaktan nefret ediyorum bazen zor bela yapıyorum da işte sirf oyizden elimde yıkıyorum:⁠-⁠D
tarafından
Yok aslında daha fazla boşaltma olmuyor bak bir markaninkini aldım birkere sıkınca baya kopuruyor yani
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Makinam yok :( yer yok evde çünkü :( o yüzden fairy . Diğer herşey ucuz ama kalite kullanım sıfır . 

Fiyattan haberim yok eşim alıyor 
(14,128 puan) tarafından
O zaman indirim var canım migrosta:⁠-⁠D
(14,128 puan) tarafından
Ben de boşaltmayı sevmiyorum
(7,107 puan) tarafından
Eliiiffff kız makinan var ne yikiyon elde kocan yerlestirsin birşey olmaz
(14,128 puan) tarafından
Kocam yapmaz öyle şeyler:⁠-⁠D:⁠-⁠Dben yerleştirin de boşaltmayı sevmiyorum ondan sürekli kullanmiyorum
(7,107 puan) tarafından
Millet makinam.olsun der sende yerleştirme uğruna kullanmiyorsun kız :) nasıl mutlu oluyorsan öyle yap bitanem ❤️

İlgili bir soru bulunamadı

408,354 soru

12,268,276 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...