+1 oy
1,331 göst.
Diğer kategorisinde (7,390 puan) tarafından

image

nasilsınız kızçeler neler yapıyorsunuz uyudu mu bebişler ☺️

Oğlumu yatırdım canım irmik helvası çekti üşenmedim yaptım kalp size gelsin:)) sizde bana  gelin helva yemeye ❤️ ❤️❤️

19 Cevaplar

+1 oy
(135,792 puan) tarafından
aay o tabaklsrdan bende istiyorummmmmm
(7,106 puan) tarafından
Sevda millet neye bakıyor sen neye ah ah :):)
(7,390 puan) tarafından
He kız bir afiyet olsun da demedi bu gacı
☺️☺️ afiyet olsun
brukselde varmis baktim gidince alcam
(7,106 puan) tarafından
Sevda geçen bi bir tatli attı bana mahmudun malagi diye :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız sız kılo almıyonuz muuuu, hıc kılo sorununuz yok muuuu yaaa
tarafından
94luyum ben :) 28 dıyeyım :D
(173 puan) tarafından
Kız bende 93lüyüm biraz bende küçültm kendimi 27 ben :D günaydın bu arada
(173 puan) tarafından
Elifim ben sadece çocuklardan değil çöküşüm
tarafından
Kız sen 30 yaşa 4 cocuk sıgdırmıssın benım 1 tane yavrum var shshsb
(173 puan) tarafından
Bizimkiler çocuk çok severler 11 kardeş sahibi olduğum için bana da zor gelmiyor çocuk yapmak önemli olan iyi bir gelecek kurmak onlara birbirinden ayırt etmeden
0 oy
tarafından
Uheyyyyyy uheyyyyy
(7,390 puan) tarafından
Girme yazdım oraya girmeyeydin
0 oy
(3,505 puan) tarafından
En sevdiğim irmik helvası afiyet bal olsun benim yerime ye :))
(7,390 puan) tarafından
Oo uzaksın ya:)) bende selda ☺️
(3,505 puan) tarafından
Memnun oldum canım sen nerde oturuyosun
(7,390 puan) tarafından
Sinopta oturuyorum kuzum bende memnun oldum ❤️
(3,505 puan) tarafından
Evet uzakmis canım olsun gönüller bir olsun ❤️
(7,390 puan) tarafından
Öyle tabiki cnm ❤️
0 oy
tarafından
Bizde eşimle 1 saar önce yedik afiyt olsn cnm
(7,390 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum ❤️ sizede afiyet olsun ☺️
0 oy
(52,014 puan) tarafından
bide caya limon koyduk mu super olur afiyet olsun canim 
(7,390 puan) tarafından
Çaya limon koyup içmeyi bende severim ama daha çok sade içerim belki diger bardağa ikboşum:)))
(52,014 puan) tarafından
beni de Bayburtlu arkadasim alistirdi limona☺️
(7,390 puan) tarafından
aa evet bayburtlular da içer bizde de çok içilir hararet alır derler:))
(52,014 puan) tarafından
erzurumlu musun
(7,390 puan) tarafından
Trabzonluyum aslen ama doğma büyüme Erzincan
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım ben un helvasıni daha çok seviyorum ☺️❤️
(7,390 puan) tarafından
Onu da seviyorum cnm farketmiyo bana ya:))
0 oy
(4,695 puan) tarafından

image

image

ustekkini 2 dakika önce çektim suanki halı alttaki :) gömüyorum ama doymdim 
(7,390 puan) tarafından
Ohh yarasın:)))) afiyet olsun
(4,695 puan) tarafından
Kocaya küs olunca kendim tek tıkanıyorum ya :) çocuklarda uyudu ama doymadım nolcak bizim şu açlık işi
(7,390 puan) tarafından
Aman boşver kuzum ye rahat rahat karnını doyur:)) doyana kadar devam:)
0 oy
(12,952 puan) tarafından

image

bizim anlık :D

image

(7,390 puan) tarafından
Araba alıp baklava ile kutlama mi yapiyonuz kız ☺️
(12,952 puan) tarafından
Yess :D simdi eve ciktim
(7,390 puan) tarafından
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah cnm ❤️ güle güle kullanın
(12,952 puan) tarafından
Saol canim Allah razi olsun :))
0 oy
(2,633 puan) tarafından
Afiyet olsun.Aşerdim bile ajsjsjs 
(7,390 puan) tarafından
Kız hamile misinnn
(2,633 puan) tarafından
Evettt.Bugün cinsiyet öğrendik.2. kızımı kucağıma alicam inşallah :D
(7,390 puan) tarafından
Hakkını helal et kuzum ya:( hayırlısıyla gelsin minnak ❤️
(2,633 puan) tarafından
Yok canım şakasına dedim :D
Amin Allah razı olsun ❤️
0 oy
(173 puan) tarafından
Afiyet olsun canım çok güzel görünüyor ellerine sağlık ❤️
(7,390 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum benim ❤️☺️
(173 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️☺️
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Afiyet olsun poğaça gömdüm kolayla 
(7,390 puan) tarafından
Sende ben gibi boyuna biseyler gömüyon
(7,106 puan) tarafından
O yüzden postuna hemen salça oluyom :):)
0 oy
(14,139 puan) tarafından
Afiyet olsun canim oo şekilli mekilli♥️
(7,390 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum ❤️❤️ severim şekilleri:))) bak galp yaptım sana:))
(14,139 puan) tarafından
Teşekkür ettim♥️♥️pek güzel olmuş☺️
(7,390 puan) tarafından
☺️❤️❤️
0 oy
(421 puan) tarafından
Bir elimde muz bir elimde haşlanmış yumurta sahur yapıp yatcam ben helva sevmem kuzum afiyt olsun ❤️
(7,390 puan) tarafından
Afiyet olsun kuzum Allah kabul etsin İnşallah ❤️
0 oy
(1,382 puan) tarafından

Su içse yarayan ben :'( afiyet olsun ben kaçar :D Bende 2 gecedir yiyorum aştım kendimi sözde zayıflama kararı almıştım:D

(7,390 puan) tarafından
Kız ben niye alamiyom acep kilo keşke biraz da ben alsam
(1,382 puan) tarafından
Bünye meselesi ya kimisi almıyor ben görünce bile alıyorum ahahhha
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Aha geldim yaaa tavuğun hasadını çıkarmış benim adam kovalamaktan kendide terlemiş ne gülmüştüm gittik verdik tavuğu kadın da gülüyor :) 
(7,390 puan) tarafından
Kız sen ne fenasin
tarafından
O kadar yakalamış bari keseymis oracıkta:))))
(7,390 puan) tarafından
Hee komşunun tavugunu hemde :))) komşuyu da cagirirlardi oturup yerlerdi:D
tarafından
Ne var topluca yerlerdi alt tarafı tavuk :)))
(7,390 puan) tarafından
Tavuk deyip geçme yumurtluyo onlar:D yumurta pahalı
tarafından
Diğer tavuklar yumurtlasin o tavuk kesilmeyi haketmis:)))
(7,106 puan) tarafından
Bence kocamı kesmediklerine sukretsinler :) bide kadının tavuğu kıymetli :) ... Bir şey daha anlatım
(7,390 puan) tarafından
Kız iyi ha tamam kesilsin:))))
tarafından
Artık kesilmez olan oldu bidahaki seneye inşallah :))))
(7,106 puan) tarafından
Yine koydeyiz kaynanamın bastonu bizim odada kalmış aldım onu . Yatağa koydum yazma yaptım iç çamaşırı koydum üste alta üstüne elbise koydum insan yapmaya çalışmadım maksat espri olsun . Sonra kahvaltıya çıktım :):) kaynanam uyandırmaya girdi eşimi ben çıkınca eşimde bakmış yatakta ben varım bakmış anası odada anne napiyon deyim bana kalk nur diye durtmus güya kaynanm çıkmış benimki çıktı Allah akıl versin sana diyor :):)
(7,390 puan) tarafından
Kız nerden de geliyo aklina böyle şeyler:)))))
tarafından
Nerde hinlik var bizimki orda mutlaka :))))
(7,106 puan) tarafından
Herşey o anda gelişiyor :):) birinde akrep buldum köyde kayinbabam dedi ki taş at öldür yok baba biliyon mu bunlar ateş yakınca kendini sokuyormus dedim . Kozalak verdi bana ateş yaktım bana gülüyor oturduğu yerde 3 kere soktu kendini öldürdü yaaa baba anlasınlar bize nasıl acı çektirdiklerini dedim ( bir kere bile akrep sokmadı beni bu arada :) )
tarafından
Belkide uzaktan fırlatmistir:)))
(7,106 puan) tarafından
:):):) yok mu sizin eğlenceli anınız ya benim çok fazla var buraya sığmaz :)
(7,390 puan) tarafından
Ya ben ilk evlendiğim sene dişlerimi çok gıcırdatırdım ama uyurken yani bilinç dışı yapardım bi gün yine gıcırdatmışım gecenin yarısı tepemde benimki açmış feneri tepemde dikiliyo çenemi tutmaya uğraşıyor:))) uyku sersemi bi kalktım korktum yani noluyo be dedim napiyosun ışık ta bi gözümü aliyo kapat diyom kör olacam aç diyo aç ağzını aç çenen kırıldı yeminle selda diş miş kalmadi sende döküldü kesin hepsi ağzının içine:))) tabi buna sabah güldüm ben gece çok sinirliydim
(7,106 puan) tarafından
Çenemi tutmuş dedin ya yerlerdeyim jdbdbfbfbfb
(7,390 puan) tarafından
Tutmuş çenemi açmaya çalışıyor çok korktum diyo dişlerin kırıldı zannettim diyo:)) sabah olunca gülmüştüm
(14,139 puan) tarafından
Anca okudum geldim:⁠-⁠D:⁠-⁠Dheralde benim en Komik anim hamileyken eşimin yaptığım ekmek arasına ben tokum şimdi demesiydi:⁠-⁠D:⁠-⁠D
(7,390 puan) tarafından
Nasıl yani elif ☺️
(7,106 puan) tarafından
Hshshsh beğenmemiş hdhdhdh
(14,139 puan) tarafından
Ekmek arası yapmıştım açtır diye şimdi tokum dedi yemedi hamilelikten hormonlardan ne ağlamıştım yemedi diye:⁠-⁠D:⁠-⁠D
(7,106 puan) tarafından
Yaaaaa kıyamam
(7,390 puan) tarafından
Elif'im ya:)))
(14,139 puan) tarafından
Ne kadar komik ama :⁠-⁠D:⁠-⁠Dgeriye bakıyorum da ben nedense böyle nadir seyleri hatirliyorum. Çok ilginç mesela kucuklugunu falan hatırlıyor insanlar
(7,390 puan) tarafından
Bende çok hatirlamam elif bi kaç tane var böyle işte hatırladığım
(7,106 puan) tarafından
Ben hatırlıyorum çoğu şeyi :) yeni olayları hatırlamam
(14,139 puan) tarafından
Acaba neden bunu daha önce de düşünmüştüm liseden arkadaşlar var geçen bir hocanın konusu oldu mesela hepsi hatırlıyor ben hatirlamiyorum:⁠-⁠)
(7,390 puan) tarafından
Benim eşim te ilkokul zamanlari hatirlat ehh yani derim her seferinde:)) ben çok çok nadir hatırlarım ama hatirlamak isterdim ya niye öyle oluyo anlamm
(14,139 puan) tarafından
Benim eşim de çocukluğu çok aksiyonlu yaramaz hepsini anlatır(⁠•⁠‿⁠•⁠)ben nadir seyleri hatirliyorum ama kötü olanları hatırlarım
(7,390 puan) tarafından
Ayy benimkide öylee iyi bu yaşına gelebilmissin diye söylenirim hep:D
(14,139 puan) tarafından
(⁠•⁠‿⁠•⁠)(⁠•⁠‿⁠•⁠)aynen öyle çok yaramazmis hep derim ben de o yaşta nasıl bunlara aklın eriyor sasiririm:⁠-⁠D
(7,106 puan) tarafından
Çocukluk işte ya
(14,139 puan) tarafından
Evet çocukluk da mesela o yaşta nasıl düşündün diyorum bazen şaşırıyorum :⁠-⁠D:⁠-⁠D
tarafından
Amma anınız varmis maasallah :)))
(14,139 puan) tarafından
Niye uyumuyoruz biz ya☹️anam saat üç olmuş yine
tarafından
Benim uyumam için önce okuzcugumun uyuması gerek hadi benik geçerli sebebim var size noluyor haciyatmaz gibi ayaktasıniz:))))
(14,139 puan) tarafından
Of sorma vallahi...halbuki nasil yorgunum uyurum artık zaman su gibi ya
tarafından
Hadi yatın uyuyun sabaha çoluk çocuk bekliyor :))))
(14,139 puan) tarafından
Seninki alıştırma yaptırıyor sana hazırlıyor seni hadi bakalım☺️☺️hayırlı gecelwr
tarafından
Aynen antrenmanlara basladik şimdiden:)))) iyi geceler :)))
(14,139 puan) tarafından
Postlarin altını meşgul etmeyin sevmiyorlarmis ya:⁠-⁠D:⁠-⁠D
(7,106 puan) tarafından
Hshdhd
(7,106 puan) tarafından
Her yere daliyoruz:):)
(14,139 puan) tarafından
Aynen :⁠-⁠D:⁠-⁠Dburası iyi
(7,390 puan) tarafından
Kim sevmiyomus kız şikayet mi geldi:D sabit kalın
(14,139 puan) tarafından
Yoo bazıları hoşlanmıyor böyle post alti konuşmalardan ufak bir tahmin sadece:⁠-⁠D☺️
(7,390 puan) tarafından
Doğrudur cnm ☺️
tarafından
Hangi terbiyesizmis o kimmis hemen dövelim:)
(7,390 puan) tarafından
Oo yağmur hanım gün size yeni aydi sanirsam
(14,139 puan) tarafından
Yağmurla biz çok geç yatıyoruz yaa hele benimki sabaha kadar uykusunda ağladı dış geliyor da yarılmış biraz
(7,390 puan) tarafından
Uykusuzsun desene
tarafından
Aynen yeni aydi ilk defa bu kadar deliksiz uyudum hamileligimden beri :)))) bundan sonra buranın gececisi biziz bizden sorulur buralar :))))elif dişi nasıl huysuz mu çıkma asamasinda
(14,139 puan) tarafından
Yani uykusuz değilim geç kalktım ama sersem oluyorum ilk tabi sürekli yat kalk .evet canım huysuzluk oluyor biraz gece uykusunda ağlıyor bir de iki saatte bir mama içmek istiyor gece onu içmeden dalmiyor yine buna şükür tabi ilkim daha zordu
tarafından
Abooovvv yandik desene hepsi mi boyle bu bebislerin hepsinin amacı canımızı okumak mi:))))
(7,390 puan) tarafından
Yeni sürümler böyle yağmur:D yağız da kolikti varya ne ağlardı atlattik şükür o günleri yaa
(14,139 puan) tarafından
Valla yağmur inşallah gazı olmaz başta diyebilcegim tek şey bu☺️ilkim kolikti bak o çok zordu ikinciyi öğrenince çok dua ettim çok da korktun aynı şeyleri yasamaktan şükür öyle olmadı bebek zor olursa zor oluyor ikincim yedi ay açlık dışında aglamazdi bile kendi uyurdu hastanede bile aglamadi doktora soracaktim artık annem dedi her bebek bir olmaz alışkın olmadığım bir durum olunca he sonradan açıldı ama başta öyle olunca hiç anlamıyorsun nasıl buyumus
tarafından
Aboooww bu alfa kuşağınin derdi ne ağlamadan güzel güzel kendilerini ifade etseler olmuyor mu yok ille Bi maraza cikaracaklar benimki karnımda o kadar hareketli ki saniye durmuyor yerinde herkes şimdiden sinirimi bozuyor bu çok fena olcak uyku diye biseyin olmayacak çok yaramaz olcak diye ooyy ben nerelere gidem huniyi erkenden taksam bebis anlayip beni çok fazla üzmez değil mi :)))) en büyük korkum kolik olması zaten diğerlerini hallederim Bi şekilde ama kolikte bas etmesi çok zor hatta imkansiz nasil basettiniz
(7,390 puan) tarafından
Edemedim:)) işte huniyi takmama az bi zaman kalmıştı düzeldi sonra:))) 4. Ayına kadar gece saat 12 de bi başlardı aglamaya sabaha kadar sabah alır doktora götürdüm yani bu çocuk normal aglamiyo bakın biseyi mi var diye doktor artık gülüyodu bana:)) senin bebeğin kolik 4 5 ayina kadar ağlar ağladıkça daha da gazı olur demişti gerçekten de öyle oldu:D yani idare ediyosun bir şekilde eşimin çok yardımı oldu bana benim yetemedigim yerlerde eşim devraldı hallettik bi şekilde:))
(14,139 puan) tarafından
Evet kolik çok zor gercekten benimki bir de sürekli ikinirdi sürekli ama artık o hale gelmistimki ağlıyordum dua ediyordum bir bakalım ikinmasi bitmiş olsun diye sabahlara kadar battaniylerde sallardik birgün benimkide çatlayacak ağlamaktan Selda eşim işte hastaneye gittim sirtimda çocuk çantası kucağımda bebek nasıl ağlıyor o ağlıyor ben ağlıyorum battaniye bir yerde ben bir yerde Allah'ım ne gündü eşim geldi sonra işte ultrasonda gaz kütlesi çıktı bebekte üç ayda geçerse şanslı annelerdensij demişti doktor geçmedi tabi
(14,139 puan) tarafından
Benim hamileliğim dogumun sonrası hep zordu onda bir ay erken doğdu zaten .baya yipranmistim
tarafından
Allahtan eş konusunda bende sansliyim benden önce o kaynanalar gibi çocuk ağladığında koşa koşa atlar alır:))) kolik bebeklerin çözümü ne neyapilabilir gerçi dua ediyorum her gün ama ne demişler tedbir kuldan taktir allahtan şimdiden önlem almam gerekiyor huni takmak istemiyorum:)))
(7,390 puan) tarafından
Elif ben eşimin kaç kere işten çıkıp geldiğini bilirim komşular mı inmiyodu yağızin sesine ayy zor günlerdi valla ikinciye sırf bu yüzden cesaret edemiyorum:(
(14,139 puan) tarafından
Bilmiyorum genelde erkek bebeklerde oluyor bu gaz ben de çok dua ettim ikincide gazı oldu ama aglatmadi ara ara ikiniyordu onu sakin büyüttüm sukur
(14,139 puan) tarafından
Evet çok zordu gerçekten insan çok yıpranıyor ben de hep işte tek olsun derdim bir de ilk kimyasal ikincim düşük onsureclerde zordu sonra işte zor bir hamilelik doğum sonrası baya bitmistim yani
(7,390 puan) tarafından
Çok ta yapilacak bisey yok yağmur kolikse eğer çekeceksin mecbur gaz damlaları ve probiyotikler ile az da olsa rahatlıyolar ben bide kimyonun da faydasını gördüm her yemeğe koyardım bide bol bol karnina gaz masajı internette videoları var izleyebilirsin ordan inşallah kolik olmaz valla
(7,390 puan) tarafından
Ama öyle de böyle de büyüyolar işte kendimizi yıpratmasak keşke ama bazen mümkün olmuyo
tarafından
En büyük duam ilk önce fiziksel bedensel ruhsal zihinsel sağlıklı olsun sonrada kolik olmasın ve beni üzmesin uzerinedir :)))) yahu eskiden kolik mi varmış nerden cikti bu yeni moda kolik annelerin başına bela oldu resmen
(14,139 puan) tarafından
Vallahi öyle süreç işte neler yaptık neler ama tamamen geçene kdr sürüyor malesef
(7,390 puan) tarafından
Aminn tabiki öncelik sağlık
Ne bileyim nerden çıktı gözü çıkacısa helak etti bizi shsjgj her çocuk öyle doğmuyor ama benim çevremde yeni doğup hiç ağlamayan uslu çocukta çok var bilsem ikinci çocuğum öyle olacak hiç durmayacam:))
tarafından
Aman benden pas bu yeter bana Allah isteyene versin 2 çocukla basedemem ben :))))
(7,390 puan) tarafından
Kız dur daha doğmadı belki uslu olur:)
tarafından
Usluda olsa 2 cocukla basedemem ben bu sene okulda illallah ettim bide halt varmis gibi çocuk planım olduğu halde ağır düzeye geçtim kaşındım resmen doğumdan sonrada calisacagim hem okulda hem evde o kadar çocukla dev Bi huni takarim heralde :))))
(14,139 puan) tarafından
İkincim öyle oldu Selda işte ben de çok korkmuştum o zaman gerçekten nasıl büyüdü anlamıyor insann ben kuofre kaçıyorum öptüm sizi☺️♥️
tarafından
Ohh kuaforede gidermiş e tabi vakti bol bebis büyüdü istediği yere gider :))))
(7,390 puan) tarafından
Benimde o kuaförün yolunu bi bulmam lazım bugün orucluyum yarın giderim bende:)
tarafından
Unutma yolunu evden çık apartman kapısını aç 2 sokak öteden saga dön bak hemen orda görünce tanirsin zaten:)))) ayy bugün çok enerjigim espirim üstümde:))))
(7,390 puan) tarafından
Ahaha yağmur ya çokta mütevazisin:D
tarafından
Hormonlar saolsun:))))
(7,390 puan) tarafından
☺️☺️☺️
(14,139 puan) tarafından
Vallahi kocayı evde bulunca kaçtım denk geldiği her anı degerlendirmek lazım:⁠-⁠D:⁠-⁠D
tarafından
E yani eslerde Bi zahmet yardim etsin bizlere herseyi biz mi çekcez herseyi biz mi yapcaz:))))
(14,139 puan) tarafından
Çocuklara baksa yeter:⁠-⁠D
(7,390 puan) tarafından
Benimkini ediyo valla hakkını yiyemem sağolsun ☺️
(14,139 puan) tarafından
Şükür iş yapmaz ama çocuklara bakınca yetiyor bana ☺️
tarafından
Benimki işte yapar cocukta bakar Allah razı olsun en küçük kardeşi 6 yaşında o büyüttü dogumdan sonra atacam başına ilgilensin bende biraz rahat edeyim :))))
tarafından
Elif sende alıştır iş yaptirmaya onuda yapsın tam olur :))))
(7,390 puan) tarafından
Benimki iş olarak bulaşık makinesi yerlestirir arada ama:)) bide sabah benden önce kalkiyosa kahvaltı hazirlar ben temizlik yaparken akşam yemegini yetistiremeyecegimi anlarsa akşam yemeği de yapar başka bişey yapmaz:))))
tarafından
Benimki cam siler perde asar arada ben hadi temizlik yap dersem dip köşe yapar ama dip köşeyi arada yapar camlar 2 haftada Bi perdeler 6 ayda bi kesinlikle ona aittir yemek konusunda en dertlisi benim aşçı bizimki çalışırken yeterince yapıyorum bide evde yapamam derdi taa ki hamileligime kadar baltayi taşa vurdu bu sefer :))))
(7,390 puan) tarafından
Adam iyi işler yapiyo yağmur sus:)))
tarafından
Tamami olmadıktan sonra neyleyim:))))
(14,139 puan) tarafından
Yok istemem iş mis çocuklarla ilgilensin yetiyor valla bana :⁠-⁠Dgeldim kahve içiyorum bak o çocuklarla yetmez mi:⁠-⁠D
tarafından
Aa niye ya yapsa fena mı olur :))))
(7,106 puan) tarafından
Kız ne yazmışsınız ne yazmisiniz kız herifler gelecek kalkın yemek edin evi supurun Cocuklar aç aç ;):)
(14,139 puan) tarafından
Yok ya iş istemem ben.oyle karnını doyurur mutfağa girer o tarz yetiyor bir de çocuklar tamam☺️benim koca evde Ayşenur kahve içiyorum :⁠-⁠D
tarafından
Evi benim yerime robot silip supuruyor hergun saolsun:)))) benimki aksamci gece 00.15te gelecek yemek zaten hazır daha ne yapalim:)))) sende mi işini başkası yapsin istemeyenlerdensin:))))
(7,106 puan) tarafından
Orucum ben :)
tarafından
Allah kabul etsin malum biz 2 canlılar tutamıyoruz Allah tutan herkesin orucunu kabul etsin
(7,390 puan) tarafından
Aminn cnm bende niyetliyim benimkide evde akşam gidecek işe yemeklerde hazır baş ağrısı yaptı oruç bugün bende
(7,106 puan) tarafından
Yapmadı ben saglamim akşam çok yedim depo olmuş :)
tarafından
Bisey sorcam sizlere aslında emin olmak istiyorum şimdi biz Bi mama sandalyesi begenmistik bizimkiyle 2000 TL chicco polly magic internetten bakabilirsiniz neyse bizimki baştan begenmemisti ama ben istiyorum diye ses cikarmamisti tamam alırız demisti sonra dolaptan 0 kullanilmamisini bulduk onu alalım dedik eşim o sira hesap acti 1 saat sonra ürün satılmış bende haber verdim ürün satıldı lanet olsun diye oda biraz önce aradı beni sözde ustaları ev adresi olarak bizim adresimizi vermiş kargo bize gelecekmis ben evde olduğum için o kargoyu daha sonra iş yerine götürecekmis daha önce buna benzer surprizleri olmustu şimdi sizce ben şüphelenmeli miyim o çok istediğim mama sandalyesi gelecek diye yoksa bu sefer gerçekten doğruyu mu söylüyor fikirleriniz nedir bosunada heveslenmek istemiyorum ama iste heyecanlaniyorumda Bi yandan
(7,390 puan) tarafından
Ayy bilemedim yağmur sürpriz yapmış olabilir :))
tarafından
Ayy insallah ya çok istiyordum umarım :))))) ayy kandil günü niyetine ağzın bal yiye ağzından çıkan her kelam evine mutluluk bereket getire inşallah amin :))))
(7,390 puan) tarafından
Kız o ne güzel dua öyle aminnnn ☺️☺️❤️
(14,139 puan) tarafından
Amin amin☺️hadi insallaj surprizdir
tarafından
Normal dua edecektim inanır mısın birden elime öyle geldi öyle yazdim özellikle düşünmedim Bi anda oldu :)))) Amin cümlemize
tarafından
Elif aynı duam sanada Ayşenur gormedi onada :))))
(14,139 puan) tarafından
Yağmur bana da dua et hamile hamile☺️hayırlısıyla biz de bir ev bulalim
tarafından
Ev bulmak ne demek ev alırsınız inşallah söyle 2 katlı triplex bahceli çok amin
(14,139 puan) tarafından
Hiç yüksekte gözüm yok:⁠-⁠D:⁠-⁠Dsatılık arıyoruz şöyle temiz sıcak bir ev buluruz ins
(7,390 puan) tarafından
İnşallah bulursunuz cnm ❤️
tarafından
İnşallah amin
(14,139 puan) tarafından
Aminnnn inşallah♥️
(7,106 puan) tarafından
Amin :):)
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Bende severim afiyet olsun.. tabağın güzelmiş 
(7,390 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum ❤️
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Oh mis afiyet olsun Canm 
(7,390 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum ❤️
0 oy
(54 puan) tarafından

image

şekerpare yaptm bitane yiyemedim . Yapınca yiyemiyorum:))
(7,390 puan) tarafından
Ayy kız çok ta güzel görünüyo hee ellerine sağlık

İlgili sorular

+3 oy
35 cevap 1,191 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mavera (7,390 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 581 göst.
0 oy
5 cevap 200 göst.
25 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 428 göst.
23 Mayıs 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Oflu61oflu (640 puan) tarafından soruldu

412,075 soru

12,404,943 cevap

44,573 kullanıcı

Kategoriler

...