0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar inanamıyorum sabahtan ağlıyorum dün daha daraldigimi soylemistim bugün yaptım ovulasyon testini ikinci çizgi cikti inanamadim ikinciyi yaptm bir iki güne yumurtlama olur dimi

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha pik olmamış canım. Ovulasyon testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmelisin. Sabah ilk idrarla da yapma öğle vakitleri en doğru sonuç çıkıyor ve hergün aynı saate yap 
tarafından
Senin postlarina baktim da canim eğer yumurta catlmadiysa havuç yemen gerekiyordu ilk günden degil yani eger yumurtlamanın ilk gününden havuç yediysen kiste dönüşmüş olabilir
tarafından
Havuç çok yedim canım ama ben tedavi görüyorum zaten ondan takmadım bu ay
(356 puan) tarafından
Kızlar havucu ne zaman yemek lazım
tarafından
Havucu üç dört gün yumurtan catlamiyorsa yiyeceksin canim ilk gün değil baktın üç dört gün çift çizgi devam ediyor o zaman yicen yumurtayı çatlatr
(356 puan) tarafından
Ben kırmızıtı görünce yiyeyim diyodunçm iyi oldu öğrendiğim sağol canım . Yumurtlama olması çin ne yedin peki
-Reklam-
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Bunu bilemezsin bende bu testlerle hamile kaldım.birden koyulasır slikleşir her gün yapmanı tsvisyr ederim
tarafından
Hergun yapıyorm zaten
(9,238 puan) tarafından
Her gun 2 cızgi cıkar zaten en koyusunu yakalamalısın eger tek cızgı kalıyorsaa bozuktur test
tarafından
Hergun böyle koyu cikmaz canim sadece hafif çok hafif belli olur 15. Günüm bugün biliyorm testi yani
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Kuzum sen yalnış anlamışsın. 

Bu ikinci çizgi soluk olur. Lh hormonunu gösterir. Diğer çizgiyle aynı koyulukda olunca LHen yükseğe çıkmış demekdir. Sen hürgün yapacaksın, taki koyu çizgiyi görene kadar.  Koyu olduğunda ertesi günçatlama olur. O ilişki günü. Çatlama oldukda lh git gide düşer. Yaniçizgi git gide yine solar. Ta ki üzerinden 12-13 gün geçince çizgi kayb olur. Ondan da 2 gün sonra gebelik olubolmadığı belli olur. 
tarafından
Canim bu zaten benim yaptığım 15. Gün ilk değil diğerleri tek çizgi
0 oy
tarafından

Yumurtlama yakın gibi canım bi anda çizgi çıkıyor zaten benim böyleydi bak12 sı yumurtlama 13.çatlama 

image

tarafından
Teşekkür ederim canim hah benmmde böyle işte düne kadar tekti bugün iki çizgi yani bugün yumurtlama olmadığıni bir iki güne kadar olacağını biliyorum ben  bunu görmeyi bile beklemiyordum bikere yumurtlama görmedim çünkü bu ayda öyle olucak sandim sevincimi anlatamadim galiba ama sen anlamissn beni hamilesin şimdi dimi testten kaç gün sonra öğrendin
tarafından
Yakın canım yumurtlaman. Canım şöyle bisey var ben 2.defa yumurtlama daha yaşamıştım 14 de bidaha yumurtlama 15 de bidaha çatlama yaşamıştım bu testte yok canım silmisim bulamadim o daha netti 15 Den itibaren 14.Gün öğrendim canım yani adet günümde. bu testlerim nisan mayis ayindaki testlerim mayista hamile oldugumu ogrendim ama kimyasal oldu maalesef hormon sorunum vardı
tarafından
Allah tekrar nasip etsin inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 183 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde gulcanhozan (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde gulcanhozan (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde gulcanhozan (259 puan) tarafından soruldu