0 oy
171 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Merhaba kizlar bebeklerinize konusmayi siz mi öğrettiniz yoksa mucizevi bir sekilde kendilerimi konustular ? :) Ilk konusmadan bahsediyorum anne baba gibi

7 Cevaplar

0 oy
(356 puan) tarafından
Hiç konuşmuyodu birden durduk yere 8 aylıktı anne baba dede mama mamam diye sıradı ard arda biz şok tabi
tarafından
Siz hic yonlendirmediniz yani oyle kendiliginden dedi :)
(356 puan) tarafından
3 aylık oldu ben zeka kartları aldım onlara bakıyodu hep bende çok konuşuyodum o şekilde dahada kolaylaştı şuan 3 buçuk yaşında 2 yaşından beri ingilizce kelimeler söylüyo
-Reklam-
0 oy
(5,965 puan) tarafından

Babayı 6 aylıkken ba ba ba deyip çözdü diye düşünüyorum sonra eşime baba deyince bana bakınca bende anne anne anne diye tekrar ederdim ;) 

İyi bı soru bak şimdi bı düşünüyor :D

tarafından
Anne anne deyince israrla baba demistir :)
(5,965 puan) tarafından
Tabi cnm ama zamanla diyor
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Kendi kendine oluyo canım o ilk kelimeler. Ondan sonra herşeyi anlatmaya başladm ama ben de. Bir iş yapsam yaptığım her işi anlattım. Hikayeler okudum. 18 aylık oldu oğlum. Şakır şakır konuşmuyo tabi ama derdini anlatıyo artk çok şükür :) 
tarafından
Kendi kendine oluyorsa iyi valla strese girdim cunku :) nasil ogreticem diye
(9,108 puan) tarafından
Rahat ol canım. Anne baba mama dede bunlar kendiliğinden oluyo. Ama sen de konuş sürekli bebeğinle. Er yada geç konusacak zaten stres yapacak bişi yok annesi :)
tarafından
İnan bende stres yapmayi birakicam galiba :) cunku yegenlerimden biliyorum konusmalari birde yurumeleri icin elden geleni yapmistik simdi hem susmuyorlar hemde oturmuyorlar :D :)
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Benimde etkim vardi ama yani tabiki kendileri konuştu sonradan bülbül gibi acildilar maşallah susmak nedir bilmezler
tarafından
Masallah konusmturmak icin elden geleni yapariz sonrada susturmak icin hepimiz oyleyiz :)) yegenlerimden biliyorum :)
(4,224 puan) tarafından
Aynen öyle ya gerçekten
tarafından
Bide yurutmeside ayni yurumesi icin hepimiz canla basla ugrastik bir yurudu pir yurudu simdi oturtamiyor kimse :))
(4,224 puan) tarafından
Bu bebekler hep mi ayni maşallah
tarafından
Ayni galiba  :) heralde bi 7 yastan sonra farklarini ortaya koyuyorlar :)
0 oy
tarafından
Kızım 23 gunluk ağlarken sanki anne diye agliyor hjhjhjhj
tarafından
Biraz erken sanki :)
Inge diyor olabilirmi :) yegenim aglarken ınge diye agliyordu cunku :)
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Canım hiç uğraşmadım 9 aylikken dede demeye başladı. Sonra inan tüm sülaleyi saydı ama 2 yaşında anne dedi :D
tarafından
Bende bazen kendi haline birakcam diyorum eninde sonunda konusuyorlar iste :) örnek :) inat etti galiba anne dememeye :)
(1,102 puan) tarafından
Bilmiyorum valla 2 yaşında anne dedi. Hatta 28 aylıkti. Şuan 4 yaşında. Bazen o kadar çok anne diyo ki. İsmimle seslen bana demek istiyorum:D
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Ke di kendine ögrendi
tarafından
Hic ornek vermeden yani oylemi :)
(9,238 puan) tarafından
Ewet hatta hiç anne demedi ben fekrarlayınca bana dede dedi hep bıraktım tekrar etmeyi şimdi anni diyo
tarafından
Demek Allah' tan gelen bisey bu konusmak ilk kelimeler cogu anne bunu soyluyor bende sabirsizlanip eksik hissediyorum.
(9,238 puan) tarafından
Kac aylık.merak etme konusunda susmuyorlar
tarafından
6 aya giricek bebegim
(9,238 puan) tarafından
Kız daha erken
tarafından
Ne bilim valla senjnki kacta konustu ilk kelimeyi :)

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 77 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Birkucukbebis (323 puan) tarafından soruldu
+6 oy
46 cevap 501 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 401 göst.
0 oy
3 cevap 133 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (370 puan) tarafından soruldu

412,118 soru

12,406,626 cevap

44,636 kullanıcı

Kategoriler

...