Cnm yengeme ailem çok iyi davrandı el üstünde tuttular annem bize ne alırsa aynısını o kizimada alicam der alırdı cnm ne istese hemen olurdu alınırdı abim her ay kıyafet alırdı ama hep eskileri giyiyordu bizde ele ara karşı giyinsin düşman var dedik o giymez eskileri giyerdi bunlar en uçakları abime saygısız davranır yatakta 1ay yatmaz yanına uzak dururmus calisicam dedi abim izin verdi çalışmaya başladı öz güven tavan yaptı 3ay geçmedi eve bir yardımı yok kazandığı parayı cebinde cnm isteyene yok ailesine abim bakıyordu para yönünden ev aldı abim evi taşocakları gün kardeşi ve babası abimi dovmusler cnm kavgada abimin 20yerinde darp raporu vardı onlarda 1 tane kızın niyeti ev alındı niye bana deyildi izerime diye kavgalar oluyormuş abim demedi bize yeni öğrendik cnm . Kız çok doyumsuz bizim üst katimizda oturdu beğenmedi bir üst katta oturucam dedi 3 katı dizdiler bisefer bura olmaz başka ev dedi ev alındı orayida tapusunu istedi en son işe başlayınca paralandi öz güveni kendine geldi evi terk etti abim işteyken evi ful boşaltmış eşyaları adan zeye tüm bakliyat yemekleri filan gitmiş boşanma davası açmış o gün ve babam ile bile aram açılmıştı yengem yüzünden ben evimden yengem yüzünden ayrıldım cnm ayrı ev tuttum yaşadım okadar ualanci bir insandiki ben biliyorum ama kimseyi inandiramiyordum ama şimdi inandılar ne deyisir ? Ben o evden ayrı eve çıkıp kafede müdürlük yaparak paramı kazandım o evden helinligimle çıkmak nasip olmadı bana onun yüzünden bana tokat attı dudam patladı darp raporu aldım uzaklaştırma oglelikle kendi evimi tuttum cnm şimdi evliyim yuvam yerinde ve babamın ailemin gülüyum ben bir tek benim evliliğinden memnun ailem cnm bol bol dua ederler eşime bana belkide rabbimin en büyük sınavı bu oldu ama hediyesi eşim ve oğlum