0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından
Bebeğim 16 aylık sürekli emiyor karnı aç olsun tok olsun sürekli göğüslerim yara içinde artık hem çiziyor hem sıktır9yor hem ısırıyor bıraktırmak istiyorum bıraktıran var mı bide sıkılıyorum gerçekten ilk zamanlar iyiydi artık böyle boğuluyor gibi hissediyorum böyle olan var mı yardım edin lütfen 

3 Cevaplar

0 oy
(89 puan) tarafından
18 aylıkken ağzına hiçbir lokma veremediğim, geceli gündüzlü emdiğini bilirim. Ben yemek yediremediğim için kestim sütten canım. Allahım yardımcın olsun. 
(58 puan) tarafından
Amin canım hepimizin bende kesmeyi düşünüyorum bazıları ne güzel emiyor diyor ama gerçekten o stresi bilmeyenler oluyor çok şükür emdi ama bazen insan gerçekten dayanamıyor
(89 puan) tarafından
Canım benimde niyetim 2 yaşına kadar emzirmekti ama bebeğim süte güveniyordu. Ağzına bir şey vermenin mümkünatı yoktu. Çocuk artık süzülüyordu resmen yememezlikten. Tabiki gönül istiyor hem emsin hem yesin ama her çocuk farklı oluyor. En iyi sen tanırsın bebeğini ve en iyi kararı annesi olarak yine sen verirsin.
(58 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bende öyle düşünüyordum ama işte çok saol canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emzirme sıklıgını azalt kuzu o kadar emmesi normal değil .
(58 puan) tarafından
Nasıl azalticam ki sürekli emme emme meme diye gelip emiyor internetten baktım 1 yaşından sonra 5 dk emerler falan diyo bizimki hiç ellemeden emcek sürekli emsirmekte biliyosunuz ki o da gerçekten çok yoruyor canım ya
tarafından
Kuzu o an bı yiyecek veriyorum dikkatini dağıtıyorum .öyle sürekli sürekli emziremem dellenirim ben .Sürekli dokunulmak canımı skyo
(58 puan) tarafından
Aynen canım bamenim için de öyle valla çok bunalıyorum bende öyle yapayım bari
0 oy
(330 puan) tarafından
Ben oglumda oyleydim 5 dakikada bir gelip emiyordu oturmaya korluyordum geceleri sabaha kadr agzindaydi oda 16 aylikti. Baktim olmuyo kafay koydum 3 gun boyunca kesinlikle vermedim agladi sabaha kadr ayagimda salladim ne yaparsa yapsın vermedim aksamlarida asla bir sey vermedim su disinda bu sefer gece aliskanligi oluyor diye. Sabha karsi 5 gibi artik aciktigini fark ettim biberonla normal inek sutu verdim 2 gun icti artik onuda vermedim 3 gunde biraktirdim
(58 puan) tarafından
16 aylıkken mi biraktirdiniz bende yapayım bari teşekkür ederim
(330 puan) tarafından
Sabirli olmaniz lazim 3 gun icinde cok zor birakti eger dayanamayıp verseniz her seferinde biraktirmak istesen bile çocukta ben ne kadr aglsam sonunda verecek algisi olusuyo o yuzden asla pes etmeyin zor oluyo ama birakiyo

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 32 göst.
0 oy
2 cevap 73 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
5 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aylin976 (40 puan) tarafından soruldu

410,227 soru

12,336,549 cevap

39,388 kullanıcı

Kategoriler