0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (139 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hanimlar bebegin 20 aylik fakat son 1 2 aydır suhu farkettim vajinasini olmadık yerlere sürüyor bacağıma mesela kucağıma alırken bazende yere uzandığı zaman yere surtmeye çalışıyor bezde mi sorun var diyorum yada pişik vs onlarda yok.. acaba psikolojidir sorun mu anlayamadım çözemiyorum yoksa bebeklerde böyle bir sorun ortaya xikiyor mu ne yapmam gerek acaba unutturmaya çalışıyorum aradan 3 4 gün geçince yine aynısı ama böyle oyun oynamadığı zamanlar veya boş kaldığı zaman canı sıkıldığı zaman o harekete geçiyor 

Ayyy napcam bilmiyorum başıma ilk defa böyle birsey gekiyor normal bir durum mu yoksa psikolojik bir durum mu anlayamadım.. 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Psikolojik değil normal bir durum tepki vermemelisin sadece dikkatini dagitmakisin
(139 puan) tarafından
Evet o hareketi yapınca bana bakıyor tepki verince mesela daha xok üstüne düşüyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

Aramıza hoşgeldınnnnnn :D oglumun şortunu indirip unıte ye pipisini koyarak asagı dusmesını ızledıgı anı gördugum güne bi gittim geldim :D cocuklar bunu yapıyor malesef ustunde durmamak cok tepkı vermemek lazım zamanla unutuyorlar 

(139 puan) tarafından
Eyvah eyvah daha neler göreceğiz desene:)))
(626 puan) tarafından
Istemsiz guldum hakkını helal et :)
tarafından
helal olsun bende zamanla gulmeye basladım :D
0 oy
(2,498 puan) tarafından
Çocuk masturbasyonu deniyor canım buna araştır netten bı.
(139 puan) tarafından
Normal bir durum değil o zaman bu ? Neden yapar kendini tanımaya mi çalışıyor acaba anlamış degilim
(345 puan) tarafından
Normal bir durum erkek ve kız çocukları belli zamanlar da organlarını tanımaya başlarlar bu tarz hareketleri doğaldır tabi toplum içinde hoş değil ama bebek ne bilsin bunları zamanla unutacaktır fark ettiğiniz zaman başka şeyle dikkatini dağıtmaya çalışın
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Arkadasin dedigi gibi.  Dikkatini dagit unutsun.  Kizma bagirma oyle yaparsan da hic unutamaz
0 oy
(1,080 puan) tarafından
Benim kizimda yapiyo 1 yasinda uyurken ozellikle yuz ustu yatiyo eliyle iynuyo ve poposunu kaldirip indiriyo buna bebeklik cocukluk donemi masturbasyonu deniyo evet kulaga hic hos gelmiyo ama cocuklar bedenlerini kesfediyo o yuzdenmis herhangi bi zevk alma vs erken ergenlik falan yapmazmis arastirdim baya kizimda da olumca ben 
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Bazı bebeklerde oluyor kız erkek fark rtmiyor bu durum gayet normal sakın kızma ve tepki vermez dikkatini dağıtmaya devam et  keşif zamanları ve inan zamanla unutuyorlar
0 oy
(345 puan) tarafından
İnternete Fallik dönem diye yazarsanız bunun alakalı yazılar göreceksiniz endişe etmeyin :) 
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Çocuk mastürbasyonu olabilir büyümeden unutması gerekiyor bir kaç gün boyunca hep cocugunla ilgilen yaptığını gördüğün an ilgisini dağıt insaallah unutur büyüdükçe zor olabilir unutması 
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Vallaha burada biri baya sert tepki göstermişti bırakmış sonunda görmezden gelememişti hatta bende yapamam onu mastürbasyon yapıyor çünkü ve her yerde yapabiliyor cahil bi ortamda yapsa aa ailesinden mi görmüş napıyor bu diyebilirler sen sürekli görmezden geleceğine hemen oyuna yönlendir erken bıraksın okul zamanına kadar süren dahi oluyormuş 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Benin kizim da oynamaya çalışıyor 27 aylık son birkaç haftadır ama hiç tepki vermedim yapma etme die hep dikkatini başka yone vermeye çalışıyorum 
0 oy
(1,824 puan) tarafından
Büyümeden unutmasını sağla yoksa kalıcı oluyor.
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım bu normalmiş çocuk mastürbasyonu adı benim kızımda uzun süredir yapıyordur kız olmasına rağmen sünnet kulodu denedim daha da ilgi çekmeye başladı ama şuan bıraktı canım hareketi görünce sakın bağırma ilgisini daha çok çeker gizli yerlerde yapmaya başlar biz her yöntemi denedik en son her gördüğümde hayır yanlış diyordum öyle öyle biraktirdim unuttu bagirirsan tepki vermezsen devam eder güzelce hayır yanlış diye uyar sürekli bırakacaktır 
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Normal bir durum yapma deme kizma. O an dikkatini dağıticak bir sey soyle bir gorev ver. Kendini keşfediyor
0 oy
(766 puan) tarafından
Bebeklerde de mastürbasyon vardır, zevk alırlar ama yetişkinlerin cinsellikten aldığı gibi bir zevk değil bu. Genelde ilgiye ihtiyacı olduğunda yapıyorlar. Tepki gösterme, görmezden gel ve daha sık sarılıp öp

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 559 göst.
13 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 450 göst.
4 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayasa (1,286 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 770 göst.
27 Mayıs 2019 Aile kategorisinde Cemmile (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 65 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ElaLii (536 puan) tarafından soruldu

406,245 soru

12,180,256 cevap

36,676 kullanıcı

...