0 oy
742 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından
KİZLAR biz 1200 TL ye oturuyorduk adam 1 hafta sonra 1500 yaptı sonra 1 hafta sonra 2000 yaptı sonra 2500 yaptı bir hafta sonra polis lojmanina taşındık 6ay oluyor kirayı 3 senedir eşim IBAN numarasına ödüyordu sizde kesin IBAN numarasına ödeyin anlatacağım çok önemli . Dün elimize icra dairesinden bir zarf geldi. Eşim anlattı durumu bana geçen ay eşimin doğum gününde 15 Aralık'ta sahte senet yapılmış adımıza oysa eşim evdeydi misafirler vardı . Ve kirayı odemedimi yazmış 1O MİLYAR 900 TL tutarında ödememiz geren bir ağıt var 10 gün içerisinde senete göre eşim gitti avukatlardan bilgi aldı adam öğretmen ve bunu hiç beklemiyorduk avukat önce borcu ödeyin demiş öduyecez sonra mahkeme acicaz dolandırıcılıktan sahte senet ten ve eşim EMG behci kizlar bunu devlette çalışan bir öğretmen yapıyor biz evlatlarımızı bunlara emanet ediyoruz bunlar adam dolandiriyor dedi eşim adamın öğretmen olduğu için dolandırıcılıktan mesleğinden edicek ede biliyormuş sonuçta devlet işinde çalışıp dolandırıcılık yapıyor mahkeme avukat masrafinida kazanınca o ödeyecek şekilde acicaz paramızıda ödemesini talep edicez ne gibi bir dünyaya kaldık kizlar siz siz olun lütfen kiralarınızı IBAN ile numası ile ödeyin ve açıklamaya kira  bedeli veya kira oduyorum diye açıklama yaparak ödeyin en azından bogle birşey gelirse başınıza bir deliliniz olur hak doğar size başıma gelmez demeyin kizlar emin olun ne insanlar var ev sahibimiz çok iyi zannediyorduk biz. Hemde çok yanilmisiz şok geçirdik

8 Cevaplar

0 oy
(983 puan) tarafından
Sunuda belirtim kizlar evden çıkarken ev eşyalı idi halılara varana kadar yıkadım televizyonu eski idi kedim kirdi eşim çıkarken 0 internete bağlanan televizyon aldı evi koltuklarını sildim toz aldım evi pril pırıl ettim ..
-Reklam-
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Nerde lojmandasiniz merak ettim
(14,123 puan) tarafından
Anladım başvuru için şartlar var heralde esom de diyordu basvuralim diye
(129 puan) tarafından
Canım İstanbuldayım bize çıktı halkalı dehşet kötüydü girmedik 35 yıllık bina koskoca binada iki tane daire doluydu
(14,123 puan) tarafından
Eşim de halkaliyi diyordu soyliyim bari
(129 puan) tarafından
Kız gittik görmeye yani tadilat yapsan suanki parayla 100 bini geçer mutfakta dolaplar dökülmüş yerler beton tavan beton  kaloriferleri bazen yakmiyorlarmis  kapılar tahta dis kapi tahta  iki tane küçücük oda ama küçücük  salonu büyüktü banyoda küçük bi kuvt ama eski hamamda değişik bir küvet  vallahi gittik gördük geldim gideceğiz diye oturdum ağladım gece eşim ise gitse nasıl kalırım ormanlık gibi bi yer karşıda yiki dökük bir bina zaten iyi olsaydı eşim iki yıl önce başvurdu ansızın çıktı bizde şaşırdık meğerse giden yokmuş
(14,123 puan) tarafından
Başvurmuş bile söyledim de ya okadar kötü he
0 oy
(18,295 puan) tarafından
Kiraya kira bedeli yazmam aidat makbuzunu mutlaka saklamak lazım bizde aidatı tekrar ödemek zorunda kalmıştık. Ayrıca tvde duymuştum bir adam eşine ödediği nafaka için açıklamaya sadaka yazdığı için nafaka sayılmamıştı ve kadının mahkemeye vermesi nedeniyle tekrar ödemek zorunda kalmıştı 
0 oy
(600 puan) tarafından
Ankaradaki lojmanların ahırdan farkı yok :/ İnsan yaşayamaz
0 oy
(11,936 puan) tarafından
Ah bacım insaf kalmadı insanlarda.bizde neler yaşadık ev sahibinden.2 yıl sözleşme yapıp girdik eve.ben 9 aylık hamile iken cikinda çıkın kaç kere kapıya geldi.evlenecekmis de tadilat yapacakmış.milllet 400 TL kira verirken biz o dönem vardı maddiyatimiz 1000 TL oduyorduk.o halde çıkarttı bizi.bize hep elden verin diye tutturuyordu.o dönem bir ara 2 yada 3 ay götürüp elden verdik.biz çıkarken mahkeme açacağız filan dedik haksız çıkartıyor diye.birde dalga geçer gibi açın açın o elden verdiklerinizide bir daha alayım sizden dedi bize .ha noldu.biz çıktık oraya evlendi sokak inlemis sürekli karısı ile kavgalarindan mahkemelik olmuşlar.
0 oy
(3,267 puan) tarafından

Nasıl iyi sanıyordunuz haftada bir kiraya zam yapan adamı orayı anlamadım ama kansız olduktan sonra öğretmen olmuş doktor olmuş polis olmuş hiç farketmiyor. Benim babam da ev aldığında adam evde 3 ay oturmuş nasıl yapmışsa da dogalgazi 500tl ile bırakmış babam onun yüzünden doğalgazı açtirmadı bi zaman. Borcu ödeyip açılması gerekiyormuş sonra biz adamı bulamadık adam ogretmenmis her evde aynı şeyi de yapıyormuş bilenlerde boşuna aramayın bulsanız bile ödemez dediler. Ben durumu eşime söyledim adamı buldu aramış çalıştığı okulu numarasını almış. Adamı çağırdı ne dedi bilmiyorum. Annem dedi getirmez parayı ya dedi. Adam 1 ay sonra parayı getirdi. Bizde onla yaylaya mangala gittik :))))

Allah yardımcınız olsun sizinde biraz ugrastirir ama sonuçlanır bu dava lehinize
0 oy
(10,116 puan) tarafından
Bizde elden veriyorduk ama artık ibandan atıyoruz kapıciya 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Bu yüzden bizde hep ibanda atıyoruz x ayın kirası die not düşüyoruz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
+1 oy
2 cevap 81 göst.
11 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Gizemli sevdam (411 puan) tarafından soruldu
+2 oy
30 cevap 580 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gizem_clk21eker (1,096 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 434 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (4,773 puan) tarafından soruldu

410,550 soru

12,350,656 cevap

40,448 kullanıcı

Kategoriler

...