0 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (630 puan) tarafından
Oğlum 42 aylık olmak üzere ve altı aydir boyu 95cm normalde hep ortalama ya da ortalama üstü ilerleyen boy uzamamız bir anda durdu kilo artışımız var şuan 14 buçuk kilo her zaman çok iştahlı olmasına rağmen kilomuz hep azdı. Doktora götürdüm boyle duraksamalar olabilir 2 ay daha bekleyelim dedi ama icim icimi yiyor ayni durumu yaşayanlar var mı ? Bu aylarda olan cocugunuzun boyu kac acaba ?

3 Cevaplar

0 oy
(2,564 puan) tarafından
Büyüme hormonu ekligi mi var yani doktor öylemi dedi
(630 puan) tarafından
Suan kesin bir sey soyleme ama 6 aydir uzamamis olmasi anormel 2 ay daha takip edip ona göre hareket edelim dedi
(2,564 puan) tarafından
Böyle bi hormon eksikliği varmı peki normalde değerlerine viteminlerine bakildimi acaba bide
-Reklam-
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Merhaba bizde ayni sorunla uğraşıyoruz. 6 aydır boy atmiyoruz bu ay 1 buçuk santim uzama gözüküyor ama doktor bunu pek dikkate alamayiz dedi. Hormon testi istedi sonuç 11 çıkmış ne anlamam lazım bundan bilmiyorum. Sizde süreç nasıl ilerledi eski post ama umarım görürsün bir sene geçmiş 
(630 puan) tarafından
Merhaba bize hic hormon testi yapilmadi o sanirim bi duraksama donemiydi daha sonra uzama oldu suan ortalamanin bi tik üzerinde ilerliyor
(3,122 puan) tarafından
Umarım bizimde öyledir sonuçlara bugün bakacak doktor inşallah bişey yoktur. Daha önce böyle duraksamalar olacağını söyledi basit bir grip bile sebep olabiliyormus aslında. Cevap verdiğin için teşekkür ederim
0 oy
(1,705 puan) tarafından
İnstagramin varsa hastalanmayancocuk diye bi hesap var orada atom tarifi var onu dene canim. 

Balık yagı ver .

Bu donem cocuklarda asiri bi boy uzamasi gorulmez. Duraksama donemleri olur.  Biraz daha takip et bakalim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 306 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 4cocukluanne (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
11 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisa386 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
11 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisa386 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 139 göst.
11 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde yesilll (119 puan) tarafından soruldu

410,886 soru

12,364,721 cevap

41,889 kullanıcı

Kategoriler

...