0 oy
339 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (370 puan) tarafından
Kızlar kızım 27 aylık kocam işten geliyor alıyor eline telefonu acıyor Netflixi dizi izliyor gidiyor balkona kola sigara dizi dünya umrunda değil kızım gidiyor yanına tutuyor elini baba gel baba gel lego oyniycaz diyor zorla gidiyor yanına oturuyor elinde gene telefon gene diziye devam ne çocukla ilgilenme ne bir oyun oynama yok kızım baba baba dedikçe o böyle davrandikca içim sıkılıyor akşam dedimki böyle babalikmi olur şu çocukla yarım saat bari oyna tabi ben oyniyim sende yat demi diyor bana yahu o benim canım kanım ben bütün gün oynuyorum yatmak mi mesele çocuğun içi gidiyor babada tık yok nabicam bilmiyorum akşam gittim kızımla yattım yanına bile yatmadım siz olsanız napardiniz:(

7 Cevaplar

+1 oy
(4,656 puan) tarafından
Elinden yavasta telefonu alıp hızlıca duvara at yada balkondan fırlar yada kocanı at duvara sinir bozucu 
(370 puan) tarafından
Hemde baya baya iyice bunaldım bu hareketleri beni soğutuyor kendinden
-Reklam-
0 oy
(16,588 puan) tarafından
Sen yatsan ne oluyormuş peki sorun muymuş bu? Kendi keyfini eksik etmıyor senin yarım saat soluk alman mı sorun oluyor ben dinlenicem bırak o telefonu çocuğun ile ilgilen diye bir iki carla. Ben sanırım öfke kontrolü sorunu yaşayan bi insanım tepkim daha farklı olurdu açıkçası sen sakince açıklama yapmışsın
(370 puan) tarafından
Ben biraz uzanayim hemen gelir çorap getir bana atlet ver bana su ver bana resmen batıyor uzanmam kendide hep yatsın hep uzansin artık yüz vermiyorum ama kalk kendin al diyorum
(16,588 puan) tarafından
Yavrum eli mi yok adamın ne demek atlet getir çorap getir bunların yerini mi bilmiyor bu adamlar valla deli çıkacam anaları böyle büyütüyor bunları utanmasalar yemeği ağzıma tut diyecekler. Tövbe ya, sen de yoruluyorsun insansın hiç ben çalışıyoruma girmesin taş mı taşıyor hem çalışsa bile sen de yatmıyorsun evde
(370 puan) tarafından
Evet canım yatmiyorum ama ona göre yatiyorum o görsede görmüyor işine geldiği gibi:(
0 oy
tarafından
Ben en son boşanalım o zaman dedim. Böyle aile mi olur dedim. Ama kavga etmedim ha çektim karşıma ciddi ciddi konuştum. Kararlı olduğumu görünce aklı başına geldi. Yine oynuyor telefonla ama önceki kadar değil. Yok yani evde adamın varlığı sadece para getirmekse benim ihtiyacım yok ben çalışır bakarım çocuklarıma. Dedim benim kocaya bu çocukların da babaya ihtiyacı var. Her konuda iyidir hoştur eşim ama tel. Bağımlılığı bizi bitiriyordu...

Sen boşanalım deme ama adam akıllı konuş sıkıntılarını. ciddi kararlı ol. Boşanalım demek her adamda tutmuyor çünkü ters tepebiliyor. 
(370 puan) tarafından
Dünden beri 100 kere söyledim hep yatıyor adam laftan anlamıyor en iyisi muhatap olmamak
0 oy
(311 puan) tarafından
Aynısı bende de var. Nefret ediyorum artık 
(370 puan) tarafından
Bende öyle
0 oy
(5,828 puan) tarafından
Modemi kir parçala,senden suphelenecekse onun anlamayacağı şekilde modem  kablosunu kir,suya sokup çıkar. Telefon şarj aletini Boz. Yani demem o ki evde keyif yapabileceği şeyleri çaktırmadan el al.
(370 puan) tarafından
Ne yapsan boş canım o zaman da yatıp uyuyo
0 oy
(420 puan) tarafından
Aynısının benzeri bende de var maalesef. 2 buçuk yaşında oğlum anne demiyor sadece baba. Bana düşkün ama ağzından baba lafını eksik etmiyor hiç. İşten geliyor eşim baba baba baba peşinden koşuyor çocuğum elinde telefon güya oynuyor ilgileniyor 10 dk sonra sıkılıp mutfağa gidiyor saatlerce oturuyor orada bende çok dedim bak benim içim acıyor arkandan dolaşıp duruyor diye ee oynadım ya diyor bende çok üzülüyorum bu duruma herşeyiyle iyidir hoştur ama gel gör ki bu durumdan muzdaribim
(370 puan) tarafından
Bende çok Zor bı durum o kadar basit şeyleri yapmak o kadar zor ki onlar için bı sevse 1 saat oynasa nolur yani
0 oy
(16,558 puan) tarafından
Üzüldüm kızına çocuk içleniyordur 

Bende yatmam birlikte oynayalım de 
(370 puan) tarafından
Söylüyorum canım ama zor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 348 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (375 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 271 göst.