Merhabalar kızlar sizden fikir almak istiyorum benim bitane görümcem var bı iki yaş küçük benden ben onu seviyorum yani aramızda öyle kavga gürültü olan bir yenge gorumce değiliz ama evlendigimden beri görümcem biraz utangaç olduğu için pek samimi değiliz ama kötüde değiliz neyse görümcem benim eşimden biraz korkuyor hani eşim kızar gibisine korkuyor yani bundan bir yıl önce instadan takiplesiyorduk bı baktım beni takipten çıkarmış niye çıkardın dediğimde ben kapaticam bilmem ne dedi bende fazla ustelemedim ve kapatmamis instasini hayla duruyor ve hep aktif neyse dünde ben kaynanamdayken kaynanamın telefonu yenimdaydi benim kız istedi aç aç diye ağladı bende açtım kızım da watsaba girmiş bı baktım görümcem hikaye atmış normal fotoğraf atmış ama yolculuk yapmış bizimde haberimiz yok absininde tabi neyse kendi watsabima baktım bende görünmüyor o an anladım ki benden hikayesini gizlemis yani ben asla o ne yaparsa yapsın ne paylaşırsa paylaşsın asla eşime söylemem benim yüzünden kavga çıkmasını istemediğim için e ben bunları yaparken beni neden gizlemiş hani bir yandan sormak istiyorum bir yandan sorup onu abartmak istemiyorum sormak istememin sebebide işte instadan da takipten çıktı şimdi watsaptan da hikayesini gizlemesi biraz kırdı beni hani böyle çok abartmadan nasıl sorabilirim siz olsanız naparsiniz ha bide benim eşimi de gizlemiş watsaptan ne