0 oy
566 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından
Bugün kardeşim bizdeydi akşam eve birakicaktik .akşam eşim geldi yemek falan yedi bana dedi ki istersen sende bu gece annenlerde kal yarın sabah direk hastaneye gidersiniz anneyi yorma buraya kadar falan diye .neden bilmiyorum üzüldüm:( evlendigimizden beri bu 3. Oldu eşimle ayrı kalisim.ben annemlere geldim oda annesine gitti bu gece orda kalcak ne bileyim ya üzüldüm işte şimdide uyku tutmuyo .normalde izin vermez söyledim de dedi normalde izin vermem ama hastaneye gidiceksiniz  diye 1gunluk izin veriyorum dedi 

9 Cevaplar

0 oy
(12,762 puan) tarafından
E üzülme cnm izin vermese üzülürsün verse uzuluyon keyfine bak annen evinde 
(926 puan) tarafından
Ayrı kalmaya alışık değilim .cook seviyorum :( acayip duygusalım şu anda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnde bu erkeklerin anne de kalma takıntısı nı anlamıyorum bunca zaman onlarla yaşamış noluyor gidince sanki 
(926 puan) tarafından
Bende anlamıyorum ya erkekleri anlamak cok zor
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Üzülme cnm sizi düşünmüş belli
(926 puan) tarafından
Bi yanım öyle diyo bi yanım uzuluyo şimdiden özledim eşimi evimi :'(
(5,437 puan) tarafından
Burukluk var dimi uzulme cnm bnm ♡
0 oy
tarafından
Kotu bisey dememiş ki ne güzel düşünmüş işte kalma dese daha kötü değil mi.hem 1 gün değil mi annengil sonuçta tadını çıkar hem eşinde özlesin biraz :D
(926 puan) tarafından
Onunda şimdi ici içini yiyodur. inşallah yiyodur :D uff hiç ayrı kalmak istemiyorum
0 oy
tarafından

Sizi düşünmüş cnm üzülme bence:)

(926 puan) tarafından
Sevinçle üzüntü arasında gidip geliyorum psikolojim bozuk galiba .yarinki kontrol yuzunden uykumda gelmiyor :(
tarafından
Dua et bebişini düşün kuzum Allah'ın izniyle birşey olmaz kontorol de :)
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Biz ne yapalım canım 3 aydır adam yok yanımda neler çektim de yinede gelemedi
0 oy
(320 puan) tarafından

Aha bitane daha ben:D ben ğurbetteyim memleketime ğidince aşırı ısrar eder kal diye ama eşim kalmaz çünkü sabah namazına kalkınca odalar iç içe ordan ğeçince rahatsız olurlar diye lavaboya ğidemez rahat olmaz diye ama bende kalamıyorum o yokken sabah bırakır beni akşam 12 ğibi alır bende öyle olunca rahat ederim eşim nerde ben orda<3

0 oy
tarafından
Canım bunlar hep hamilelikten duygusallaşma eğer sen orda kalmak isteseydin ve izin vermeseydi onda da kavga edip buraya yazardın emin ol. O yüzden keyfine bak boşver 
0 oy
tarafından
İstemiyorsan kalmasaydın kuzum yok evimize gidelim deseydin bende eşim olmadan Bi yerde kalmam eşim de evden başka yerde kalmaz annesinde bile adam evden başk yerde uyuyamıyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 476 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,882 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 591 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 860 göst.
12 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gizem2121 (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 252 göst.