0 oy
770 göst.
Diğer kategorisinde (676 puan) tarafından
İyi bi gelin olmaya çalışırmisiniz yoksa içinizden geldiği gibi davraniyorsunuz mesela benkaynanama kayinbabama saygıda kusur etmem pek yanlarında konuşmam işi olsa yaparım haftada bir giderim ama bazen canımı sıkacak laf dediklerinde bosverirdim görmezden gelirdim şimdi lafımı diyorum çekinmiyorum eskisi gibi sizde nasıl 

44 Cevaplar

0 oy
(1,070 puan) tarafından
Valla normalde nasılsam öyle davranırım 
-Reklam-
0 oy
(5,232 puan) tarafından
Asla calısmam kaynana bana yalakalık yapae ama gözümden düştü evımız yakın 15bgubde bo gıderm en fazla muhatao da olmam eşim için guder gelırım o kadar 
0 oy
(18,891 puan) tarafından
Özümde iyi bir insan olmaya çalışıyorum sadece. Ama kimseye yaranmaya çalışmam saygısızlık etmem ama beni iyi bilsinler sevsinler diye çabalamam neysem oyum canımı sıkanında canını sıkarım umurumda olmaz 
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Hiç kendimi değiştirmedim laf sa laf ... Saygısızlık yapmam mesafeliyşm
0 oy
(914 puan) tarafından

Olduğum gibi davranırım ben yapmacık olamiyorum gülesim gelir :D

0 oy
(3,081 puan) tarafından
Laf söylemem bana sataşmadıkları sürece tartışma çıkarmam ama yaranmaya da çalışmam. 
0 oy
(3,584 puan) tarafından
Içimden geldigi gibi davranirim asla yapmacik olamam
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Bişey olmaya çalışmam. Oldugum gibiyim yapmacık değilim çok sevilirim şükür :D
0 oy
(866 puan) tarafından
Bende ilk zamanlar çok taviz verdim ne güzel bizi sayıyor demediler dahada tepeme çıktılar benim iyiliğimi görevim sandılar şimdi kötüyüz çünkü artık cevap veriyorum huzursuz olduğumda 
0 oy
tarafından
Hiç öyle bir çabam olmadı benim
0 oy
(2,722 puan) tarafından
Ben neysem oyum oynamam kayınvaldem in baş tacıyım varsın biri bana yan baksın gösterir gününü :)) 
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Valla eltim hep iyi gelin olma peşinde herşeylerine he der her türlü hizmetlerini yapar ama gel gör ki bi kusurunu görsünler hemen kızarlar bağırıp çağırırlar. Ben hep mesafeli oldum çünkü özgür ruhluyum bana karisilsin laf edilsin sevmem istemem biri bişey diyince kafama yatmadiysa kabuletmem felan... Velhasıl kelam ne yaparsan yap yaranamiyorsun bari kendin ol demi:)
0 oy
(4,226 puan) tarafından
Bu durum karşımdakine göre değişir kimse için özellikle iyi görünmeye çalışmam ama kismeyede bir zararım dokunmaz.Karsimdaki insan bana iyi davranıyorsa ne diye kötü olayım, ama kötü tutum ve davranış sergiliyorsa önce mesafe koyarım eger bu durum sorunumuzu çözmüyorsa yeterli gelmiyorsa ,oyle çok beklemem lafımı hiç esirgemem beni kafasında koyduğu yerin merkezin de kendini bulur.
0 oy
(14,775 puan) tarafından

İlk günden beri k.validem k.pederim kızımızsın diyorlar kendimi gelin gibi hissetmiyorum :)

Geçen kaynıö eltimle bana diyor kvalideö çocuklara bakıyor biz yemek yiyoruz siz diyor gelin gibi değilsiniz :D

0 oy
(85 puan) tarafından
Vallahi hiç ugrasmiyorum. çok şükür ailem gereken ahlakı terbiyeyi saygıyı verdi bu yaşıma kadar.ne güler yüzümü eksik ederim ne  saygimi ne hurmetimi oldugum gibiyim yani.ama eltim hep stardır:) kayınvalidemin zaafı var eltime resmen.hep söyler huyumun suyumun ondan iyi olduğunu ama yine kaynım ve eltim daha öndedir.inkar ediyor  ama yapıyor.butun çocukları da benim gibi düşünüyor 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Nasılsam öyleyim çay demler veririm içerler toplarım yemek konulursa salata yapılacaksa yapar yemeği sofraya koyar kaldırırım bu kadar ev temizleme olaylarına girmiyorum başka biri olmayada çabalamıyorum nasıl davranırlarsa öyle davranıyorum gereksiz konuşmuyorum bilgim olduğu şeylerde fikrimi sunarım ters bişey olursada lafını verip terslerim esirgemem yani
0 oy
(8,132 puan) tarafından
Eskiden evet şimdi asla millete iyilik yaramıyor çünkü. 
0 oy
(2,952 puan) tarafından
Kimseye yaranilmaz bu benim çok genel dusuncem insanliğimi yaparım anam babama duyduğum merhameti onlara da beslerim elbet ama kimsenin gözünde iyi olma gibi bı dusuncem yok çünkü kimsenin gözünde tamamen iyi biri olamazsın hep daha fazlası istenir.
0 oy
(673 puan) tarafından
Nasilsam öyleyim... İşini de yaparım lafımı da söylerim başkasına karşı savunurumda olduğum gibiyim..beni eleştirdiğinde haklıysa haklısın anne de derim 
0 oy
tarafından
Iyi olmak için de kötü olmak için de çaba sarf etmiyorum. Içimden nasıl gelirse, ortam neyi gerektiriyorsa öyle davranırım. Kimseyi umursayamam.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 443 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 502 göst.
3 Şubat 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (13,947 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 176 göst.
8 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraao (183 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 604 göst.

412,659 soru

12,423,945 cevap

45,370 kullanıcı

Kategoriler

...