0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba hayırlı akşamlar, 18 haftalığım bebeğim kendini göstermedi çevremdeki herkes de yüzünde leke yok kesin erkek diyo güzellesmisin diyor ama ben ilk günden beri kız hissediyorum sürekli mide yanmalarim kusmalarim şimdide bacak ağrılarım başladı parfümden dumandan etkileniyorum bilmiyorum ama herkes erkek erkek diye bi erkek oldurma çabasında benim cevabım herkesin bünyesi farklidir yüzümde leke yok diye illa erkekmi olcak diyorum ama nafile bu durumları yaşayıp kız bebeği olan anneler varmı
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(6,700 puan) tarafından
Ben kizlarimda cirkinlesmistim çirkin derken yüzümde leke oluştu dediğin gibi miğde yanmalarim olmuştu bide kızım kendini göstermedi annem sende kendini gostermedin kesin kızın olacak demişti ☺️ sağlıklı olsun inşallah gerisi önemli değil 
(3 puan) tarafından
Hayır çevremdeki yorumlar birazda sinirimi bozuyor arkadaş herkesin bünyesi ayni olcak diye birşey de yok ama illa erkekte erkek kız diye düşünen sadece eşimin yeğeni ile ben varım sulaledeki herkesmi erkek der :D ilk günden beri sağlıklı olması için dua ediyorum ama çevremdeki herkes 10. Haftadan itibaren erkek demeye başladı:D
(6,700 puan) tarafından
Aman takma beee
Mesela benim karnımda yuvarlaktı sivri değildi ugs fotosu olsa yorum yapardım kesemle kiyaslardım
(3 puan) tarafından
Valla 17/5 te gittim bağdaş kurmuş göstermiyordu bayada zorladılar yani yok göstermedi bakalım Allah'ım hayırlı evlat versinde birde sağlıklı olsun başka bir isteğim yok oda evlat oda evlat.. Allah'ım kimseyi evlatsizlikla sınamasın Allah'ım isteyen herkese versin inşallah ❤️
(6,700 puan) tarafından
Amiinn ecmain inşallah canım ☺️
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,499,926 soru

24,497,864 cevap

358,078 kullanıcı

...