Kızlar biz evleneli 1.5 sene oldu eşimden benden önce 9 ay biriyle nisanli kalmış sonrada kendi atmis. Kolye almış altın sevgililer gününde mi ne her halde tam bilmiyorum. Ben ilk evlendiğim sıralar kayannam takıyordu. Ben tahmin ettm ama yine de sordm bu kolyeyi kim aldı anne diye. İşte oğlum o kıza almıştı da dedi ben bozdurmasina kiyamadm hiç takmadi çünkü vermedi hiç dedi. Çok inanmadım eşime sordm vermedm hiç dedi. Ama her ne olursa olsun kaynanamin takması yanlış. Ben gelip gittikçe hala goruyodm en son anne dedm benm annem olsa ya da ben olsam asla takmazdm ister o kız boynuna taksn veya takmasn. Sonra çıkarmıştı. Şimdide hala duruyor sanırım büyüyünce gorumcemin kızına verecek. Geçen de terliği gorumcemin kzi giymis o kıza aldıkları terlik oda nasl güzel süslü oysaki bana hiç öyle şeyler almadılar. Onu da hala atmamış gorumcemin kzii bana verecektin hatırladım dedi. Ben aslında diyecektim bana hiç böyle şeyler almadnz anne diyede neyse dedm. Hala sandığı kayannamgilde duriyo mesela. Ben anlamıyorum neden atmamış. Benm abiminde nişanı atıldı annem bi çöp dahi bırakmadı o kızdan geriye. Gerçekten bana çok tuhaf geliyr