0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (144 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kizimin sacini Suan eşim alacam diyor yaza kadar uzar dedi ailemiz izin vermiyor simdi soğuk üşür diye yazinda almak istemiyorum siz ne zaman aldiniz 

Bide mart nisan kreşe vermeyi düşünüyorum.

10 Cevaplar

0 oy
(25,193 puan) tarafından
Ne zaman uzarsa o zaman alırız ayrıca aileye ne oluyor onlara ne 
(144 puan) tarafından
Esimin annesi ile benim babam olmaz üşür diye söylüyor sinirimi bozdular benimde
(25,193 puan) tarafından
Saçmalamışlar neden üşüsün sanki sıfıra mı kazıtıcan yaz kış nasıl denk gelirse kestiririm valla boşver milleti
(144 puan) tarafından
Sıfıra kazitacak ondan soyledi
(25,193 puan) tarafından
Neden sıfıra kazınıyo ki
-Reklam-
0 oy
(1,824 puan) tarafından
Ben kışın çok kestirmiyorum subay trasi yapıyorum kafası usumesin diye ama yazın genelde uzun tutuyorum
(144 puan) tarafından
Simdi kessek bidaha kesmicez ondan karar veremedim ya kiz cocuk sonucta kel kel yakismaz :⁠-⁠D
(1,824 puan) tarafından
He kız çocuk benim oğlan sorun olmuyo ama bence kes zaten kışın genelde insan evde oluyo çıkınca da bere takarsin
0 oy
(65 puan) tarafından
Aşkom kac yasinda kizin.  Normalde yazin kazitilir ama krese vereceksen kel kel gitse de yakisigi kalmaz
(144 puan) tarafından
Yani oyle 1yasina yeni girdi simdi kazitzak asla degmeyecegim sacina daha gür uzasin diye
(65 puan) tarafından
O zaman kazit niye bu kadar erken krese veriyorsn
(144 puan) tarafından
Ben de kreş de calisyorum öğretmen olarak mart gibi işe çağırirlar zorlanmasin diye
(65 puan) tarafından
Ha o zaman dogru.  Olsun kazit daha kucuk bisey anlmaz
(144 puan) tarafından
Konuşayım eşimle ne dicek
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(5,157 puan) tarafından
Neden kazitacsksınız şimdi kreşe gidecekse dalga geçebilirler çocuklar 
(144 puan) tarafından
Bende onu düşünüyorum eskilerin lafi var ya kazitsan gür olur diye esim kazitacam diye dogru bulmuyorum yani
Simdi kazitsak asla ellemiyecem sacini onu da düşündüm
(5,157 puan) tarafından
Eşine uyma kazıtınca gür olmuyor kuzum bak benim oğlum saçlı doğdu biz sünnet olduğu için kazıttık hiç gür çıkmadı yani eskisi gibi çıktı hatta önce kafa üstü çıktı kirpi gibi duruyordu :D sonra yanlar doldu. Bu genetik bir şey bazı çocukların saçları ince telli olur büyüdükçe kalınlaşır kimininse hep ince kalır
(144 puan) tarafından
Ben de öyle düşünüyorum çünkü küçükken hep sacimi kazitirlardi sonuc ayni ince telli az anneme cekmis kaynanam diyor cocuklarimda da inceydi büyüdükçe gür oldu dedi esim taraf kirpi gibi saclari
Hic ellesek olmazmiki
(5,157 puan) tarafından
Bence hiç elleme canım benim saçlarım gür ama annem hiç kazıtmadı hep uzundu saçlarım şimdi hala uzun kullanıyorum
Bak altta biri yazmış çocuğunda travma olmuş
(144 puan) tarafından
Evet okudum eşimle konusayim dedimdedik eşim beni dinlemez olsun konusacam hic icime sinmiyor kazitmak
0 oy
tarafından
düzenlendi
Biz kızımı 2 yaşında iken saçını sıfıra vurduk kızımın psikolojisi bozuldu resmen şuan 4 yaşında bile saçını nasıl yapsam da beğenmiyor  ağlıyor hep travma  olarak kaldı resmen kızda 
(144 puan) tarafından
Korktum simdi kışın daha iyi olacak sanki hic ellemesem sacina o da olmaz ay bilemedim simdi
tarafından
Kaç yaşında kreşe gönderecem demişsin bence sakın kazıtma dayımın oğlu da o yaşlarda saçları uzunmuş babası sıfıra vurunca ikide bir aynanın önüne geçip ağlıyormus Bizim komşunun çocuğu da öyle bu çocukları çok etkiliyor
(144 puan) tarafından
1yasina yeni girdi sürekli sapkada gezer evde soğuk evim ..sacini bilirmiki
tarafından
Daha küçükmüş ya bence hemen yapın zaten dışarıya çıkınca bere kullanıyoruz
0 oy
(731 puan) tarafından
Dinen olan usül 7 günlükken kesilir/kazitilir. 1 yaşına kadar niye beklediniz. En azından bebekken şapka vs takip gezdirebilirsiniz. Her halükarda hele kız çocukların ben kazitilmasina karşıyım yazık yavrucaklara varsın gür olmasın ince saçlı lar napsın. :D 
(144 puan) tarafından
Dinen bilmiyorumdum bizim adetimizde 1yasinda yapilir
Hic almasak olmazmi hic icime sinmiyor ya zaten az saclari
(65 puan) tarafından
Kiz 7 gunluk bebegin saci kazitilir mi  ay ben kiyamam
(731 puan) tarafından
@enesa04 hiç kesmessen kesmezsin canım illa olcak diye bisey yok ama şimdi eşin bikere kafasına koyduysa yapmak ister. Hiç fark etmez ister şimdi ister yazın şapka takar da gezdirirsin.  
Sağlıkla büyüsünde minikler saç kolay kökü onda uzar gider.
(731 puan) tarafından
@Benkimimki biz kazitmadik tabiiki ama baya dibine kadar kestik taraklı tıraş makinesi ile. Ondan sonra onun ağırlığınca da ya altın ya da gümüş veriliyor. Bizde 0.83 gr tutmuştu düşün bi gram bile değil  :D
(144 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(18,079 puan) tarafından
Kız bebeklerin saçlarının sıfıra kazinmasina karşıyım. Kızım 4 yaşında daha sadece bir kere saçlarını kestim o da ucundan aldım. Ama oğlumun saçlarını keserim. Yazın uzadıkça keseriz kışın da kisaltiriz çok kesmeyiz 
(144 puan) tarafından
Merak ediyorum bebeklik saclarini hic kestirmeyen varmiki
(18,079 puan) tarafından
Yok ben hiç kestirmedim.
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Şu saç boyası ve kesimine karışan aile kadar itici başka bişey yok ayrıca çocuk senin kime ne ya kışın al yaza uzasın doğru olan o
(144 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm
(6,437 puan) tarafından
Bende öyle kestirdim inan eşime bile ben dedim gel kes diye ailesi laf dedi keyfim istedi dedim susup kaldılar 21 yaşındaki kızları Rapunzel gibi kestirmeye izin vermiyorlar aynı şeyi benim kızıma yapmayı düşünüyorlar tersleyince susuyorlar anca iyilikten anlayan yok
(144 puan) tarafından
Herkese ayni saygim var ama esimin ailesi hic de babam da yazin yap diyor ya tersleyemiyorum
(6,437 puan) tarafından
Hayır yazın bere takılmıyor edilmiyor sürekli dışarı da olmak istiyorlar bence kış iyi hem bereli hemde evde uzar yıkamadan da 15dk önce zeytinyağı sür azıcık öyle yıka
(144 puan) tarafından
Öyle yaparim o zaman teşekkür ederim canim
0 oy
(4,061 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Neden kazitilir ki saçını kiz çocuğunun benim kizim 2 buçuk yaşında daha makas vurmadım çok saçma bir hareket üşür tabi bide gereksiz.
(144 puan) tarafından
Bende gereksiz olduğunu düşünüyorum ne sucu var ki o sacin :⁠-⁠D
(4,061 puan) tarafından
Aynen öyle neymiş gür olurmuş  kök yoksa nasil gür olcak genetiği inceyse nasıl kalın olcak mubarek dimi genetik değişiyor sanki allahim insanların şu koca karı düşünceleri beni öldürecek
0 oy
(4,239 puan) tarafından
Bizde yaptık Aralık gibi hiç de bişey olmadı çok çabuk uzadı önce makinayla tıraş ettik sonra jiletle hatta uzamadan iyice bidaha jilet yaptık sen kreşe vericem diyince herkes çocuğunu büyük sanmış bir yaşında çocuğun zaten azıcık saçı oluyor fark etmiyor bile çocuk saçının olmadığını. Yapmak istiyosan şimdi yap uzadıkça kıyamazsın 
(144 puan) tarafından
Hic yapmak istemiyorum ama bikerede bisey olmaz sanirim
(4,239 puan) tarafından
Olmaz kız nolcak uzayıp gelecek kökü onda zaten bidaha hiç kesemiceksin onu da düşün şu aralar son şansın yani
(144 puan) tarafından
Eşim gelsin konusacam son kez ya öyle ya böyle valla zaman akip gidiyor
Teşekkür ederim canim
(4,239 puan) tarafından
Rica ederim canım aklı kestikten sonra yaparsan çocuk çok üzülür etkilenir ama şimdi anlamaz
(144 puan) tarafından
Tamam öyle yaparim simdi anlamaz dogru

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 554 göst.
13 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Meryem Ana (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 99 göst.
14 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya9519 (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 560 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ela_05 (50 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,365 soru

23,829,402 cevap

318,783 kullanıcı

...