0 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (421 puan) tarafından
Kizlar bebeğim 4 aylık olmak üzere hic mi acıkmaz  zorla emziriyorum 2 dk emip ağlıyor ayakta emziriyorum yatarak emziriyorum sagip verince içiyor diğer türlü savaş halindeyiz kafayı yicem hanı 4 5 saat vermesem uyanır oynar geri uyuturum yine meme istemez kilo alımının düşük kalacağını düşünüyorum doğru düzgün emmiyor ki kilo alsin dr sormadan da mama vermek istemiyorum sutumde azalacak bu gidişle 

7 Cevaplar

0 oy
(1,818 puan) tarafından
Sağıp verince içiyorsa belki meme ucunu tam tutamadığı için ememiyordur canım plastik meme ucu gibi şeyler varmış ondan bir denesen 
(421 puan) tarafından
Kafasını çekiyor canım bile bile emmiyor anca uykudayken emiyor sabah bezini aldim belki 1 2 kere çiş yapmıştır önceden dolduruyordu :(
(1,818 puan) tarafından
Emmeye 2 bebek gördüm yakınımda canım biri anne memesinden tiksinmiş annesi antibiyotik tedavisi gördü 40 gün hastanede yattı ondan diye düşündüler diğeri de süt alerjisi varmış kafasını bile yaklaştırmazdı bağırır çekerdi çocuk hani iki durumda yoksa sen zorla emzirmeye devam edicen mecbur aklıma seçenek gelmiyor ücretsiz emzirme danışmanı oluyor onlara da bir sor istersen belki emme şekli falan etkiliyordur
-Reklam-
0 oy
(681 puan) tarafından
4 aylıkken benim oğlum da aynısını yaptı csnim sağlık ocağındaki ebeye sordum bir zaman Meme reddi oluyormuş emzik kullanıyorsan emzikle kandır oyle emzirmeye dene evin sıcaksa banyoda emzir televizyon ac oraya odaklansin oyle dene bide bizde salonda oturuyoruz mesela orda emzirmeyi denediysem ise yaramadiysa başka odaya geçer orada dolaştırıp oyle denerdim ise yaradiydi 4 buçuk 5 aylıkken geçti Meme reddi
(421 puan) tarafından
Bende gün içinde oturma odasindayim emzirme zaman i yatak odasına gecirim bakim bi deniyim insallah emer teşekkür ederim
(681 puan) tarafından
Rica ederim canım geçici bir durum çok takılma üzülme sık sık teklif et ama ısrar etme
0 oy
(658 puan) tarafından

4. ayda ben de yaşadım. Büyüyor ve büyüme sancısı böyle triplere sokuyor kuzuları :) Sakin kalın. Pilates topu üzerinde emzirirdim ben de, salınım olduğu için emerdi. Top yoksa ayakta yavaş yavaş sallanarak emzirmeyi deneyin. Çok sallanmadan ama, gaz yapar sallanırsa

(421 puan) tarafından
Ozaman savasmaya devam anladığım kadarıyla bu dönemde cok oluyor :) alabildiği  kadar anne sutunu alsin istiyorum  gördüğü herşeye ilgisi cok yüksek meme hariç:)
(658 puan) tarafından
Oy maşallah, büyüme atağı gibi. Başka bir hastalığı derdi yoksa. Başta ben de bu büyüme ataklarında saç baş yolacak kadar geriliyordum. Sonra doktorum işin onlar tarafındaki kısmını anlattı, hiç kolay değil onlar için büyümek. Kemikleri falan ağrıyormuş kilo alıp boy attıkları için :)) O günden beri hep merhamet ederim sorun çıkardığında. Şu aralar 16 aylık bizimki de sinirlenmeyi reddetmeyi öğrendi, her şeye no, İngilizce de öğreniyor sıpa, ne desem no :)) Senin küçücük beynini karakterini yerim diyorum ona da no :)) Böyle düşünün, sevin sarılın. Neye ilgisi varsa tamamlamaya çalışın
0 oy
(586 puan) tarafından
İlk 5 ay meme reddi çok yaşayan biri olarak söylemeliyim ki çok yıprandığım bir konudur. Kaç şekle girdim Allah bilir. Atak dönemi olabilir. Uyku gerilemesi yaşar bu aylarda. Pes etmeyin. Gece emiyorsa memeyi bırakmaz. Sık sık memeyi verin unutmasın
(421 puan) tarafından
Evet gündüz uykusunda kalmadi gözünden uyku akıyor ama uyumak istemiyor
(586 puan) tarafından
4 ve 8 aylarda uyku gerilemesi görülüyor. Ama benim en zorlandığım 4. Ay oldu birde uzun sürdü.  Ben meme reddinde artık emzirme danışmanlığına başvurmayı düşünüyordum :D ilk bebeğim olduğu için nasıl yaklaşmam gerek bilemiyordum. Ama burada çok araştırdım bu konuları çok şükür atlattık. Sizde atlatırsınız. Bol sabır ve araştırma gerek.
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Meme reddi ay benim oğlanda öyle idi zorla emziridim oyunakla müzikle yatarak öyle öyle  düzeldi 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Doktor mama yada ek gıda önerir canım ya sürekli sağ yada plastik meme ucu dene birde 
0 oy
(24 puan) tarafından
Canım 4. Ay atak haftaları. Çoğu bebişte oluyor. Sen sakin kalmaya çalış ve en rahat anınızda emsir. Kucağında hafif salınımlarla, plates topu üzerinde hafif zıplayarak, sevdiği sesleri açıp ni yandan emzirerek. Yani bu ayda meme reddi olabiliyor. Biliyorum zorlanıyorsun ama vazgeçmeye geçicek. Sütün varsa bu şekilde vermeye devam et. Sık biberon kullanımında meme reddi yapar.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 583 göst.
26 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (950 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
11 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifiniz (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 291 göst.
23 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu

412,206 soru

12,409,049 cevap

44,755 kullanıcı

Kategoriler

...