0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (420 puan) tarafından
Kızlar evi kirada olmayanlae alabiliyormu

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her evi olan zengin olmuyor ki . Buda ayrı bir saçmalık belki zamaninda vardı alindi. Ama şimdi yardıma ihtiyacı var . Her evi olanı zengin sanıyorlar 
(134,547 puan) tarafından
şu zamanda en ucuz ev 3 milyon bemce o kadar  evi olan hic olmayana gore zengindir
tarafından
Aynen sevdam evı olmayan ne *** yıyecekse artık :D (evım olmamasına ragmen hak hukuk gözetmeden dagıtılan sözde yardıma karsıyım almıyorum da sukur kı) ama gercekten ıhtıyac sahıbı olanlar asla gozetılmıyor bunu bılıyorum
(134,547 puan) tarafından
3 binden basliyo kiralar evi olanin en az 3 bini cepte kaliyo olmayana gore daha iyi durumda malesef oyle bi zamandayizki kul hakki kimsenun umrunda ddegil gecenlerde bi post vardi bedava netfilx exen disney izleme yontemi buldum gibi bisi yazmisti kul hakmi dedim kadin bama dediki sizin paraniz var izliyosunuz biz yok diye izlemeyelimmi imkan varsa kii var izliycez hicte kul hakki degil dedi kadin bana ☺️ biz hepsine aylik odeme yapiyoz sen bedava izliyon nasi kul hakku degil :)
-Reklam-
0 oy
(328 puan) tarafından
Sanmıyorum alınacağını
0 oy
tarafından
Görümcemin evi var alıyor yardım oğlundan dolayı bayaa hasta ve ilaç alamicak durumda olduğu için veriliyor ona sanırım
0 oy
(10,116 puan) tarafından
Aliyolar tabiki örnek annem yengelerim halam eski  komşularım eski ev sahiplerim
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Şans kısmet canım,sen başvur çıkarsa ne ala

İlgili sorular

+6 oy
64 cevap 2,243 göst.
13 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde DP (977 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 199 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Elif21 (2,627 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.