0 oy
1,100 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (262 puan) tarafından
Geçen gün kendi kardeşi geldi biletini eşim aldı iki gün sonra kardeşim gelicek hiç umursamıyor biz alalım falan demiyor ya aşırı sinir oldum 

31 Cevaplar

0 oy
(1,003 puan) tarafından
Aynı şeyi bende yaşamıştım kardeşim öğrenciydi yanıma gelecekti kendi agziyla diodu biletinj kendi alcak demi diye çok zoruma gtmisti düşünebilirdi mAasi da iyi yani seni çok ij anlıyorum 
-Reklam-
0 oy
(51,770 puan) tarafından
senin kardesinin biletini almak zorunda degil kendi kardesinin kini de 
0 oy
(8,040 puan) tarafından
Kendi kardeşine aldıysa seninkine de almalıydı bence sonuna kadar haklısın. 
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Bence mecbur değil 
0 oy
tarafından
Kadın veya erkek hiç farketmez kendi ailesinden sorumlu sen nasıl kaynanana bakmak bisey almak zorunda degilsen oda senin ailene bakmak kardeşinin biseyini almak zorunda değil ancak isterse içinden gelirse yapar 
(262 puan) tarafından
Bende onun kardeşinin biletini almak zorunda değilim benim çalışmama izin vermiyorsa bir yere harcarken banada soracak
tarafından
Sende ona zorunda değilsin zaten esin senin ihtiyaçlarını karşılıyorsa aç açık bırakıp rizkindan kesmiyorsa çocuğuna çocuğuna yetiyorsa ailesine belli Bi miktar yardım etmesinde problem yok madem öyle sende kendi kardeşine bilet al bunu problem edeceğine çalışmana izin vermiyorsa her türlü ihtiyacini zaten eksik edemez
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Ama o onun kardeşi,senin kardeşin onun kardeşi değil ki.sen gücün yeter sende alırsın kardeşine o zamanda kocanın karışmaya hakkı yoktur.
(262 puan) tarafından
Benim çalışmama izin vermiyor benim gelirim olsa ona sormadan alırdım
0 oy
(1,404 puan) tarafından
kardeşine almış. almalı. senin kardeşin onun kardeşi olmuyor dusunemeyebilir. ben kardeşime alırım. ama görümceme almam mesela

düşünememistir bile. belkide 
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Bence kendi kardeşine alıyorsa senin kardeşine de almak zorunda. Zorunda değil diyenleri anlamıyorum. Kocan dışarıda çalışıp para kazanıyorsa sen de evde çalışıyorsun. Kardeşine bileti alırken öpücükle almıyor parayla alıyor sonuçta. Evin rizkindan kesip alıyor yani. Cebinden haybeye çıkmıyor o para. Benim kocamda kardeşinin biletini aldı bende öyle olunca kendi annemin biletini de aldırdım yok öyle dünya yani. 
0 oy
tarafından
alma gibi bir zorunluluğu yok 
0 oy
(829 puan) tarafından
Kendi kardeşine alıyorsa senin kardeşine alması gerekir ikisi de kardeş ya hiç almasin ya da ikisine de alsın. Böyle erkeklerden nefret ediyorum esimde dahil buna bize gelince yok der kendi ailesi olunca para bol keseden 
0 oy
(775 puan) tarafından
Ya hepsine alacak ya da hiç birine o onun kardeşiyse bu da senin ona al buna alma yok öyle bi dünya konuş bence öyle ayrımcılık yapmasın öyle şey mi olur

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 1,249 göst.
14 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahdevefaa (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,173 göst.
12 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Evinesn (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
6 Aralık 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Ht (2,217 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.