Kafanıza bişey takıldığında bir kişiye laf söylemek isteyip soyleyemediginiz zaman içten içe sürekli onunla konuşup ona söyleyeceklerinizi sıralıyor musunuz? Ben deliriyorum galiba.. iki gün önce kaynana olacak insana sinir oldum ama bişey de diyemedim iki gündür ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum sürekli içimden ona söylemek istediğim şeyleri tekrar edip duruyorum. Emziriyorum sütüm azaldı bebeğime su iki gündür mama vermeye başladım dudağımin her yerinde uçuklar patladı. Diyorum kendime çocuğun önemli bırak ne hali varsa görsünler Allah'a havale et kendine zarar veriyorsun salla gitsin. İki dk sonra yine kafamda kurulurken buluyorum kendimi. Nasıl çıkarım bu kör kuyudan bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Ya gidip karşısına bağırıp çağırip icimdekileri akitmadan rahat edemicem ama sonrasını düşünüyorum eşim ailesine çok bağlı birisi onu üzmek istemiyorum onun hatrina uzerine bir sünger çek boşver gitsin diyorum ama olmuyor olmuyor beynimin içinde konuşup duran sesimi susturamiyorum. İnsanlar böyle böyle deliriyor sanırım boşuna değil.