Ben bu kızı çok fazla seviyorum.
Babası hariç kimseye güvenemiyorum hep aklım kalıyo bazen babası bakarken bile on kere gidip gelip bakıyorum napiyo diye☺️ Ben birini bu kadar çook seveceğimi hic düşümezdim. Şimdi yanımda uyuyo ben onu izlemekten uyuyamıyorumm. Allahım ne güzel yaratıyo minicik elleri ayaklari ağzı yüzü.Ne bakmaya kıyabiliyorum ne sevmeye doyabiliyorum. Ben bunu yazarken oda zart zurt bırakıyo ama olsundu ☺️☺️ evlat canmış canınmış. Cigere ciivvv dedirtiyo. Uyansada sevsem öpsem güldürsem hırpalasam bi. Ağlamasın diye akşama kadar kucağımda belim kopacak ama yok koymuyo. Uyumuyo nazlanıyo küçücük sese uyanıyo tuvalete göndermiyo hep onunla ilgilenmemi konuşmamı oynamamı istiyo şimdiden bi şımarık ki sıpaa şaplaklıycam ona dolanıyo emerken elleri durmuyo ağzımı yüzümü oynuyo çakkk diyip eline vurmamı istiyo cingan sıpasııı☺️ Cok şükür Allahım çok şükür nasip ettin meleğini bana emanet ettin. Benim kızımıda diğer evlatlarımızıda esirge yolları bahtlari açık olsun merhametli insanlarla karşılaşsınlar. İsteyenede nasip et Allahım gözü yolda olanları kavuştur sağ salim kucakları dolsun inşallah.
Cingan sıpası da harikaymış tatliş şey tam ısırmalık bu gazla uyandır bebeği sonra sabaha kadar nöbet tut
Canm bnm.kzimia cok benziyo kizin:)) masallah cok sirin valla cok kanim kaynadi Rabbim snaa bagislasin
Masaaalh minnosss
Doğurmuş bir çirkin sevilmicek şeyi seviyor aayy Allah'ım çok tatlı kız oku minik kuşa nazar olmasın bir sağdan bir soldan öööpp benim için
Maşallah maşallah ne kadar tatlı tonton bebek Rabbim bahtını güzel eylesin ayağına yatasım degdirtmesin
1,491,821 soru
24,377,202 cevap
348,410 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın