0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Sonuç çok şükür temiz çıktı 3 kere havale geçirmişti burda bazı kişilere epilepsi şurubu vermişler havale yüzünden. Bize vermedi o şurup gece gündüz 5 yaşına kadar kullanılacak dedi ve bu durumlarda çocuklarda yan etkiye neden oluyormuş. Bu tür vakalar aşırı arttı dedi epilepsi hastası olmadığı halde bu tür ilaçları kullanan çocuklarda yan etki aşırı derecede oluşmuş. Eeg ve emar temiz 5 yaşına kadar ateşe bağlı olması normal soğuk havale anormal dedi. 

4 Cevaplar

0 oy
(7,731 puan) tarafından
Çok şükür canım allhaım birdaha yaşatmasın çok sevindim ❤️☺️
(688 puan) tarafından
Amin canım benim 5 yaşına kadar ateşe bağlı kaç kez olursa olsun normal dedi. Epilepsi ilacının kullanılmasını doğru bulmuyoruz dedi burda kullanan çok anne var malesef. Ben 3 doktora götürdüm hepsi aynı şeyi söyledi
(7,731 puan) tarafından
İyi bari canım boşu boşuna ilaç kulanmicak inşallah geçirmez yinede çok zor çünkü
-Reklam-
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Gecmis olsun canım Allah birdaha yaşatmasın inşallah ama benimde eeg ve emar temiz  çıkıyor 22 senedir epilepsi hastasıyım 
(688 puan) tarafından
Kuzum benim kızım havale geçiriyor soğuk nöbet değil yani ateşe bağlı geçirdi
(5,750 puan) tarafından
Ozaman o epilepsi degildir zatenki atese bagli havale onlara epilepsi ilaci verilmez zaten benim lisede teshis kondu nöbetimi doktor gördüğü  icin
(688 puan) tarafından
Kuzum artık bazı doktorlar havaleye epilepsi ilacı veriyor doktorda bunun doğru olmadığını söyledi
(5,750 puan) tarafından
Cok enteresan hic bilmiyorum denk gelmedim ama epilepsi ilaclari cok agir ilaclar ben 3 cesit ilac kullanıyorum bunun icin ama benimki dirençli epilepsi oldugu icin Allah herkese sifa versin inşallah
(688 puan) tarafından
Bu platformda çok gördüm canım çocuğu 3 4 kez ateşli havale geçirdi diye belirli bir yaşa kadar epilepsi şurubu kullanacaklarmis. Zaten ben onların uyarısı ile doktora gittim şurubu bizede yazar diye çok şükür yazmadı
0 oy
(277 puan) tarafından
Uykuluu eeg cektirmismiydiniz?
(688 puan) tarafından
Evet ilaç aldık meyve suyu ile karıştırıp uyudu saçına silikon gibi bir şeyler sıkıp demir yapıştırıldi her yerine
(277 puan) tarafından
Benim bir çok teste girmişti hicbiri epilepsi demedi takii uykulu eeg girene kadar ondan sonra tanısı konulmuştu o yüzden sordum
0 oy
(14,165 puan) tarafından
Benim oğlum daha eeg çekilmeden kullanmaya başladı ama ilacı bırakınca tekrar geçirdi nöbet ne olacak o zaman bu ilacı vermekle hata mı ediyorum off aylarca bunu düşündüm şimdi tekrar başa saracağım düşünmekten uykularım kaçacak gereksiz ilaç kullanımına karşıyım ben 
(688 puan) tarafından
Ben 2 özel bir araştırma hastanesine götürdüm eeg çekilmeden asla vermezler o ilacı doktor bile 5 10 sene öncesine kadar veriliyordu şimdi verilmiyor dedi yan etkisi varmış

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 114 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,308 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 301 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 154 göst.
4 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 173 göst.