+1 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (789 puan) tarafından
tarafından kapalı
13 aylık olmasına 1 hafta var kızımın 10 buçuk aylıkken yavaş yavaş parmağı ile gösteriyordu birseyleri kuş nerde diyince ne istiyorsun diyince işaret ederdi öyle hatırlıyorum ama kızım 10 gündür falan parmağı ile işaret etmeyi bıraktı neden böyle oldi aklım almıyor ne istiyorsun diyince kolunu uzatarak tüm eliyle gösteriyor parmağıyla değil tüm gün işaret ederek herşeyi gösteriyorum yok bazen parmağı ile arada bir gösteriyor o da tek tük genelde eliyle yaşıtları hep gösteriyor biliyorsunuz otiizm artık çok arttı korkmaya başladım

Baba nerde abla nerde diyince onlara dönüp bakıyor ama bana bakmıyor beni bilmiyor değil biliyor ama herkesi gösterince beni neden göstermez ki :(babası eline birşeye veriyor bunj anneye götür diye hemen bana getirip veriyor ama beni göster diyince bakmıyor bile bana 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

+1 oy
(612 puan) tarafından
Ara ara yaptıkları şeyi yapmamaya başlıyorlar, normal bence bu durum da. Ekran var mı ? 
(789 puan) tarafından
Telefon falan izlemez bazen Tv açıkken bakmaz bile düzgün ben nerdeysm o orda zaten
(612 puan) tarafından
Kızım da o dönemler söylediği ya da söylemediği kelimeleri hiç soylememeye başlardı. Yapabildiği hareketleri yapmazdı, ben endiselenirdim ama sonra tekrar yapmaya başlıyordu. Gelişim süreci böyle bişey galiba
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 508 göst.
19 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 325 göst.
2 Ağustos 2025 Para & Ekonomi kategorisinde bir_melek_aannesii (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 209 göst.

Kategoriler

1,478,966 soru

24,204,464 cevap

337,813 kullanıcı

...